Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jeeejku jak można nie pokochac takiej morduchy???:D:D Toż to grzech normalnie:D Kwazek jest tak cudowny i oryginalny, że co ranek pierwsze co musze odwiedzić jego wątek-to jest normalnie jak narkotyk:D:D

Posted

Witamy Cioteczki:)
Kwaziulek,ma się co raz lepiej.Właśnie wróciliśmy z długiego spacerku,z Muchowca.Ach,te jego dziewczyny.....:lol:
Dzisiaj partnerką była sweterka irlandzka:lol:
Na szczęście biegunka już na dobre ustąpiła,a i DERMOCAN-z Omega3 i Omega6+Megavit-uspokoiły podrażnienia na skórze,a nawet zaczyna się błyszczeć sierść.:multi::multi:

Posted

Bo te wszystkie ciotki Kwaziulka to albo w pracy albo na uczelni albo w schronie! I jak tu mieć czas na podnoszenie Bialaska:placz:
Pozdrawiamy, czochramy i calujemy śmieszną mordeczkę!!!:loveu:

Posted

[quote name='Paola06']Tak,tak..
A Kwaziulek to taka psia pierdołka:lol::lol::lol:
Liże koty,kocha ludzi,uwielbia dzieci.
Grzecznie czeka jak nikogo niema w domu,taki psi lowelas:iloveyou:[/quote]

słowem psi ideał :loveu: a jaki słodziak, a te białe wąsy...rozbraja mnie :loveu: :loveu:

Posted

Sądzę że Kwaziu przejdzie indywidualny okres dojrzewania,bo przeciez on cały to jedno wielkie individum.A tak na powazniej:Kwaziu ma ma zrównoważony temperament,mocną psychikę ale w tym pozytywnym znaczeniu.Po tylu doświadczeniach życiowych pozostał psem radosnym,nie lękliwym,cierpliwym.Nie boi się wystrzałów,nagłych zmiennych sytuacji,wyjątkowo delikatnie obchodzi się z dziećmi(podgryza paluszki fafeczkami.przynosi piłeczkę żeby mu rzucić-ale za chwile ją przynosi i rzuca pod nogi)Ach Kwaziu,Kwaziu.....:):):)

Posted

Uff,to może jutro już będzie??:multi:
Kwazia opusciła na szczęście biegunka,i jak mu kupiłam na wypróbowanie własnie tą suchą karmę , co mają dosłać(Nutra z jagnięciną) to tak mu zasmakowała , że nie chce wcinać już kurczaczka z warzywami:( Odchodzi od michy, wzdycha i kręci się po kuchni z nochalem u góry:lol:
Tylko czy oni dadza znać o której,może się zdarzyć że nas nie będzie?:calus:

Posted

Te kurczaki to mu już bokiem chyba wychodzą,jutro dam mu ryz ze ścinkami wołowymi-ale nie chcę przesadzać z nowościami, żeby nie było znowu sensacji żołądkowych:(W poniedziałek spróbowałam z serkiem białym , i niestety skończyło się .....:(