Koperek Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 Na dzień dobry wskakuj na samą górę ŚLICZNOTO! Quote
loozerka Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 jest niesamowity, taki cudowny pokręceniec :loveu: a juz to zdjecie przez wszystkich cytowane ostatnio- rozkłada...jest boski zupełnie ................. Quote
Iza i Avanti Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 [IMG]http://img98.imageshack.us/img98/3598/kaziu034zq7.jpg[/IMG] Ciocia całuje cudny pyszczek na dzień dobry! Quote
rudaa1 Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 Jeeejku jak można nie pokochac takiej morduchy???:D:D Toż to grzech normalnie:D Kwazek jest tak cudowny i oryginalny, że co ranek pierwsze co musze odwiedzić jego wątek-to jest normalnie jak narkotyk:D:D Quote
Ania_w Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 On jest jedyny w swoim rodzaju.. :loveu: Quote
Paola06 Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 Witamy Cioteczki:) Kwaziulek,ma się co raz lepiej.Właśnie wróciliśmy z długiego spacerku,z Muchowca.Ach,te jego dziewczyny.....:lol: Dzisiaj partnerką była sweterka irlandzka:lol: Na szczęście biegunka już na dobre ustąpiła,a i DERMOCAN-z Omega3 i Omega6+Megavit-uspokoiły podrażnienia na skórze,a nawet zaczyna się błyszczeć sierść.:multi::multi: Quote
Paola06 Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 Zdążyliśmy zaliczyć kolejny spacerek,a tu Cioteczek jak nie było tak niema..Hallo,to my:laola::laola::laola::laola: Quote
loozerka Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 halllo, to ja- lece do Ciebie .... jesteśmy, jesteśmy i kwazka niecierpliwie oczekujemy :) Quote
Koperek Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 Bo te wszystkie ciotki Kwaziulka to albo w pracy albo na uczelni albo w schronie! I jak tu mieć czas na podnoszenie Bialaska:placz: Pozdrawiamy, czochramy i calujemy śmieszną mordeczkę!!!:loveu: Quote
Paola06 Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 Tak,tak.. A Kwaziulek to taka psia pierdołka:lol::lol::lol: Liże koty,kocha ludzi,uwielbia dzieci. Grzecznie czeka jak nikogo niema w domu,taki psi lowelas:iloveyou: Quote
Koperek Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 Oj tam, zaraz *******ka:mad: Po prostu okres dojrzewania ma dopiero przed sobą...:lol: Quote
Aganiok Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 [quote name='Paola06']Tak,tak.. A Kwaziulek to taka psia pierdołka:lol::lol::lol: Liże koty,kocha ludzi,uwielbia dzieci. Grzecznie czeka jak nikogo niema w domu,taki psi lowelas:iloveyou:[/quote] słowem psi ideał :loveu: a jaki słodziak, a te białe wąsy...rozbraja mnie :loveu: :loveu: Quote
Imbirka Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 ciocia się odmeldowuje, jesteśmy i czuwamy:lol: Quote
Iza i Avanti Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Ciocia całuje w śliczny Kwaziowy pyszczek! Quote
Paola06 Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Sądzę że Kwaziu przejdzie indywidualny okres dojrzewania,bo przeciez on cały to jedno wielkie individum.A tak na powazniej:Kwaziu ma ma zrównoważony temperament,mocną psychikę ale w tym pozytywnym znaczeniu.Po tylu doświadczeniach życiowych pozostał psem radosnym,nie lękliwym,cierpliwym.Nie boi się wystrzałów,nagłych zmiennych sytuacji,wyjątkowo delikatnie obchodzi się z dziećmi(podgryza paluszki fafeczkami.przynosi piłeczkę żeby mu rzucić-ale za chwile ją przynosi i rzuca pod nogi)Ach Kwaziu,Kwaziu.....:):):) Quote
szmaja Posted November 22, 2006 Author Posted November 22, 2006 Paola, to już prawie miłosny ton :) Quote
Paola06 Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 No przeca nie ulega watpliwości,że kocham faflołę,a miłość do czworonogów to u mnie choroba od urodzenia:) Quote
Paola06 Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Ciociu la pegaz,dzwoniłaś do telekarmy??? Wysyłają coś,nikt nie dzwonił:( Quote
Imbirka Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 dzieńdobry Kwaziu:multi: , dzieńdobry Paola:multi: Quote
la_pegaza Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 powiedziano mi, że dziś została wysłana :D Quote
Paola06 Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Uff,to może jutro już będzie??:multi: Kwazia opusciła na szczęście biegunka,i jak mu kupiłam na wypróbowanie własnie tą suchą karmę , co mają dosłać(Nutra z jagnięciną) to tak mu zasmakowała , że nie chce wcinać już kurczaczka z warzywami:( Odchodzi od michy, wzdycha i kręci się po kuchni z nochalem u góry:lol: Tylko czy oni dadza znać o której,może się zdarzyć że nas nie będzie?:calus: Quote
la_pegaza Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Zazwyczaj dzwonią i umawiają się konkretnie, bo też nie mają w tym interesu jeździc tam i spowrotem ;) no z Kwazka ewenement, że woli suchą od gotowanych przysmaków :roflt: Quote
Paola06 Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Te kurczaki to mu już bokiem chyba wychodzą,jutro dam mu ryz ze ścinkami wołowymi-ale nie chcę przesadzać z nowościami, żeby nie było znowu sensacji żołądkowych:(W poniedziałek spróbowałam z serkiem białym , i niestety skończyło się .....:( Quote
Koperek Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Oj Paola06! Serek bialy to tylko dla wytrwalych czterolapych smakoszy!!!:lol: A chcialam powiedzieć, że nie tylko Kwazek woli suche od gotowanego... i już!:eviltong: Quote
Recommended Posts