rudaa1 Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Świetne fotki, a i Kwazuś jaki na nich widac szczęśliwy:multi: Jak nie pokochac takiego cudaczka:loveu::loveu: Quote
la_pegaza Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Kwazku złoty ale z ciebie pływak :loveu: Quote
Paola06 Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Goniący Kwazek,jest super:multi: Dzięki Aniu serdeczne:Rose: Może ktoś ze Sląska,jeżdzi na lotnisko Muchowiec-na spacery z psiakiem? Quote
la_pegaza Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 zajrzyj tu [url]http://forum.boksery.pl/tematy32/spotkanie-laskich-bokseromaniakow-vt1532,75.htm#66919[/url] możecie rozruszacie Śląsk ;) Quote
Ania_w Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 [quote name='Paola06'] Może ktoś ze Sląska,jeżdzi na lotnisko Muchowiec-na spacery z psiakiem?[/quote] ja!:) hmm.. z dziwnych powodow teraz bede jezdzila regularnie :loveu: Quote
Paola06 Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 [quote name='Ania_w']ja!:) hmm.. z dziwnych powodow teraz bede jezdzila regularnie :loveu:[/QUOTE] Domyślam się:loveu:Jesteśmy w kontakcie,jakby co. Boję się Kwazia puszczać bez smyczy i suczki do towarzystwa. La pegaza,dziękuję za info.w tamacie spacerków.Tam jest na tym wątku:Kate i Luka,która szuka też do towarzystwa spacerkowego właśnie na Muchowcu.Czy mogłabyś mnie z nią skontaktować,nie jestem tam zalogowana.W razie czego,możesz podać jej mój nr.tel,który znasz.Kwaziu miałby kolejną babeczkę do zabawy,Ania wie jak mu to świetnie wychodzi:lol: Quote
Kate I Luka Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Witamy. Ty na boxer forum nie jesteś, ale my tu owszem :p Tyle tylko, że nasz Gaston to Pan , a nie Pani :eviltong: Super, jeśli chodzi o wspólne spotkania to jesteśmy bardzo chętni. Nasz Gastek uwielbia brykać z innymi psami, tyle tylko, że w pobliżu mamy niewiele w jego wieku, a przez to nie za bardzo ma kto się z nim bawić. W sobote jesteśmy teoretycznie free, więc jeśli i Tobie pasuje, to myślę, że zapoznanie psiurków jest do dogadania. Już się cieszę, że poznam osobiście Kwazka. Cudo natury z niego :loveu: :loveu: :loveu: A tak wogóle, to jesteśmy z Piotrowic. A Ty w której części Katowic mieszkasz? Quote
Paola06 Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 My z centrum,Kwaziu jest bezproblemowy a i sobota,po 14 jest OK. Wyślę zaraz nr.tel. i spacerek bedzie pyszny:lol:Może Ania się dołączy z Niki? U Kwaziulka bez sensacji-leczymy jelita,bieguna dalej. Cała okolica zaaferowana jego wygladem-są pierwsze datki miłosierdzia w postaci zrobionego karmidła(to mój sąsiad,który kocha też psy) Quote
la_pegaza Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 no nie ma chyba osoby, która by się za wami nie obejrzała ;) i jeszcze bokserowe szaleństwo sie szykuje :D Quote
Alicja Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 [I]no bo jak nie kochać boxika:loveu:[/I] Quote
Paola06 Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Całuski dla coteczek,a Cioteczka Iza może dołączy na ten sobotni spacerek? Z centrum Katowic to 10min.na piechotę,autobusem 5min.:) Quote
Koperek Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 O jak milo czytać o Kwazkowych parkach rozrywki:lol: :lol: Tzn. ma chlopak wzięcie i to nie tylko u bokserkowych pannic, ale i u bokserkowych kawalerów:eviltong: Kwaziu jest cudny!!! I zarówno fizycznie:loveu: jak i psychicznie!!! Pozdrowionka od WSZYSTKICH CIOTECZEK WROCLAWSKICH i z okolic;) Quote
Iza i Avanti Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Ciotka Iza ma zajęcia na uczelni do 15.30 :( I w niedzielę również.... :( Quote
la_pegaza Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 a Kwazek zajada się już karmą?? :lol: Quote
Ania_w Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 [quote name='Paola06']My z centrum,Kwaziu jest bezproblemowy a i sobota,po 14 jest OK. Wyślę zaraz nr.tel. i spacerek bedzie pyszny:lol:Może Ania się dołączy z Niki? U Kwaziulka bez sensacji-leczymy jelita,bieguna dalej. Cała okolica zaaferowana jego wygladem-są pierwsze datki miłosierdzia w postaci zrobionego karmidła(to mój sąsiad,który kocha też psy)[/quote] niestety, nie dam rady :-( o 15.00 jade do gliwickiego schroniska porobic psiakom zdjecia :( ale moze we wtorek? Quote
Kate I Luka Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Więc może sobota, ale wcześniejsze godziny? Nam w tygodniu całkowicie odpada... Pracuję do 17stej... Wracam już jak jest ciemno :-( :-( :-( Quote
Koperek Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Ciotki Bokserkowe gadają o spacerkach, a Ciotika Wroclawska podnosi Bialaska na samą górę, co by go wszystkie ciotki widzialy:lol: Quote
Ania_w Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 [quote name='Koperek']Ciotki Bokserkowe gadają o spacerkach, a Ciotika Wroclawska podnosi Bialaska na samą górę, co by go wszystkie ciotki widzialy:lol:[/quote] Ciotki bokserkowe.. ciekawe co na to moja Niki powie:evil_lol: Quote
akucha Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 [IMG]http://img98.imageshack.us/img98/8682/kwazek1510006ig6.jpg[/IMG] Jaki on cudny jest :loveu: :loveu: :loveu: Jak dobrze, że już w ramionach swojej Pani!!! Quote
Imbirka Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Kwazek jesteś cuuuuuuuuudny:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: ja chce jeszcze foteczek, duuuuuuuużo:evil_lol: Quote
Ania_w Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 a moze sa tez chetni na niedzielny spacerek o 15.00?:) Quote
Ania_w Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 tez jestem ciekawa:) a poza tym strasznie sie juz za ta mordka stesknilam:) Quote
Koperek Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Paola06:mad: dawaj no tu jakieś wieści Kwazkowe, bo ciotki STRASZNIE ciekawe są... Quote
Recommended Posts