Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Paola06']
Może ktoś ze Sląska,jeżdzi na lotnisko Muchowiec-na spacery z psiakiem?[/quote]

ja!:) hmm.. z dziwnych powodow teraz bede jezdzila regularnie :loveu:

Posted

[quote name='Ania_w']ja!:) hmm.. z dziwnych powodow teraz bede jezdzila regularnie :loveu:[/QUOTE]

Domyślam się:loveu:Jesteśmy w kontakcie,jakby co.
Boję się Kwazia puszczać bez smyczy i suczki do towarzystwa.
La pegaza,dziękuję za info.w tamacie spacerków.Tam jest na tym wątku:Kate i Luka,która szuka też do towarzystwa spacerkowego właśnie na Muchowcu.Czy mogłabyś mnie z nią skontaktować,nie jestem tam zalogowana.W razie czego,możesz podać jej mój nr.tel,który znasz.Kwaziu miałby kolejną babeczkę do zabawy,Ania wie jak mu to świetnie wychodzi:lol:

Posted

Witamy.

Ty na boxer forum nie jesteś, ale my tu owszem :p

Tyle tylko, że nasz Gaston to Pan , a nie Pani :eviltong:

Super, jeśli chodzi o wspólne spotkania to jesteśmy bardzo chętni. Nasz Gastek uwielbia brykać z innymi psami, tyle tylko, że w pobliżu mamy niewiele w jego wieku, a przez to nie za bardzo ma kto się z nim bawić.
W sobote jesteśmy teoretycznie free, więc jeśli i Tobie pasuje, to myślę, że zapoznanie psiurków jest do dogadania.

Już się cieszę, że poznam osobiście Kwazka. Cudo natury z niego :loveu: :loveu: :loveu:

A tak wogóle, to jesteśmy z Piotrowic. A Ty w której części Katowic mieszkasz?

Posted

My z centrum,Kwaziu jest bezproblemowy a i sobota,po 14 jest OK.
Wyślę zaraz nr.tel. i spacerek bedzie pyszny:lol:Może Ania się dołączy z Niki?
U Kwaziulka bez sensacji-leczymy jelita,bieguna dalej.
Cała okolica zaaferowana jego wygladem-są pierwsze datki miłosierdzia w postaci zrobionego karmidła(to mój sąsiad,który kocha też psy)

Posted

O jak milo czytać o Kwazkowych parkach rozrywki:lol: :lol: Tzn. ma chlopak wzięcie i to nie tylko u bokserkowych pannic, ale i u bokserkowych kawalerów:eviltong: Kwaziu jest cudny!!! I zarówno fizycznie:loveu: jak i psychicznie!!! Pozdrowionka od WSZYSTKICH CIOTECZEK WROCLAWSKICH i z okolic;)

Posted

[quote name='Paola06']My z centrum,Kwaziu jest bezproblemowy a i sobota,po 14 jest OK.
Wyślę zaraz nr.tel. i spacerek bedzie pyszny:lol:Może Ania się dołączy z Niki?
U Kwaziulka bez sensacji-leczymy jelita,bieguna dalej.
Cała okolica zaaferowana jego wygladem-są pierwsze datki miłosierdzia w postaci zrobionego karmidła(to mój sąsiad,który kocha też psy)[/quote]

niestety, nie dam rady :-( o 15.00 jade do gliwickiego schroniska porobic psiakom zdjecia :( ale moze we wtorek?

Posted

[quote name='Koperek']Ciotki Bokserkowe gadają o spacerkach, a Ciotika Wroclawska podnosi Bialaska na samą górę, co by go wszystkie ciotki widzialy:lol:[/quote]

Ciotki bokserkowe.. ciekawe co na to moja Niki powie:evil_lol: