Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zaglądnę tu o przyzwoitszej porze, bo jakoś nie chce mi sie wierzyc, ze ja dobrze widzę i nie jest to jakieś złudzenie optyczne : jak tak moga stac boksiowi uszy ?????

Posted

No właśnie on jest cały taki pokrzywiony... Niestety też jest chudy, ciągle go gwałcą... Zobaczę, może uda mi się tam dotrzeć do niego dzisiaj...

Posted

[quote name='szmaja']Mam kilka zdjęć dowodzących częstych gwałtów na Kwazku :([/quote]

ja mieszkam z taką ciapą ;) co jest molestowana nawet przez szczeniaki :evil_lol:

przynajmniej wiadomo, że dogada się z innym psem :eviltong:

Posted

[quote name='konisia']Nikt się białaskiem nie interesuje...:(
[/quote]

Niestety, nie będę w stanie dotrzeć tam jutro... W czwartek go inne ciocie odwiedzą, myślę, że jego przypadku zasadne byłby przeniesienie do izolatki... Niestety, dzisiaj już się nie podniósł do przywitania - albo jest za słaby, bo jest wyjątkowo uległy i nie je, albo już opada z "entuzjazmu"...

Posted

[quote name='konisia']Po łapinkach i wewnętrznej stronie ud widać, że uczulenie (lub coś gorszego) mu dokucza.[/quote]

Tak tak, właśnie o tym na początku pisałam - podejrzewam uczulenie, wiesz, jak jest z białasami... Moja była na encortonie cały czas, bo inaczej nie dało rady... Ale da się z tym żyć.