Paola06 Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Ale pamietajcie że TYMCZASOWY,co by mu w schronie ten kawałeczek języczka wystającego nie wymarzł:lol: A teraz z ciężkim sercem opuszczam wąteczek do wieczorka i mam nadzieję że przez tą chwilkę,zagęści się od wpisów Szanownych Cioteczek Kwazkowych.:) Quote
Koperek Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Jak mi jeszcze raz Paola06 napisze, że to dom tymczasowy, to POWIESZĘ!!! OFICJALNIE jest to dom DOCELOWY!!! Bo jak ktoś tu zajrzy ze schronu (oprócz Bella11:razz:), to i ja mam PRZEGWIZDANE i Szmaja!!! Jeszcze raz PROSZĘ- oficjalnie Kwazek jedzie do Ciebie (Paola06) na dom staly:eviltong: Quote
Medorowa Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Kwazeczku my też tu zaglądamy:razz: :razz: :razz: :razz: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Zajrzałam.Macie "PRZEGWIZDANE"( :razz: )Kochane ciotki.Agnieszka to już kojarzy mi się tylko z dobrymi nowinami.Widziałam ją kolejno jak zabierała Diankę, Chow-Chowkę.. i teraz z jej ramienia szansę na lepsze życie otrzymuje Kwazek:loveu:.Powodzenia.. cholewka, 3majcie tak dalej ;) ;) Quote
Koperek Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 No nie! Tylko mi tak nie przygaduj z tymi "dobrymi nowinami"!:eviltong: Mam nadzieję, że tylko takie 'nowiny' będą się mnie trzymaly... Quote
Paola06 Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 O matko,to już czlowiek przejęzyczyć się niemoże?:) A już wiadomo co dolegało Kwazkowi?Czemu leki dostawał? Jak się dzisiaj chłopina sprawowała? Quote
Koperek Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Powiem szczerze, że dzisiaj bylam tylko tyle, co by chow-chow odebrać, dokumenty podpisać i dawaj do auta;) Nawet z tą 'swoją' chudziną nie wyszlam choćby na 5 minutowy spacer:shake: , nie mówiąc już o zaglądnięciu do Kwazka. Jeśli chodzi o choroby Kwazkowe, to jutro się dokladnie wszystkiego dowiem. A nawet jeżeli by jutro nie dalo rady tak dokladnie wypytać, to ja mam Twoją komórkę, a Ty masz moją i myślę, że nie będzie problemu, żeby nawet dokladniejsze informacje sobie przekazać, prawda??:razz: Quote
Koperek Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Acha! I bez przejęzyczeń proszę!!!:lol: Quote
Paola06 Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Nie wiem co tam łączy cioteczkę AGNIESZKĘ(VISENNĘ)że grozi przegwizdaniem,ale zapewniam!!!!!!!!że wszystkie poczynione kroki są po to aby Kwazkowe uszydła mogły wreszcie zatrzepotać ze szczęścia!!!!!!!!!!!!! Ja w kazdym razie czekam czekam już na tą jutrzejszą"Randkę w ciemno". Quote
Alicja Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 [I]no to już jutro do Tymczasówki;) a potem poszukiwania domeczku na stałe[/I] Quote
la_pegaza Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 a Kwazek niczego nie świadomy :loveu: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Paola, to był żart :eviltong:.Przecież doskonale wiem, w czym rzecz, sama nie jednokrotnie zatajałam pewne informacje dla dobra psów.I w większości dotyczyły one właśnie domów tymczasowych. W tym przypadku ja nie tylko mam nadzieję, że Kwazkowe uszy "zatrzepoczą ze szczęścia", ale wręcz jestem tego pewna :loveu: .Jeśli tyle serca i zaangażowania wkładają w pomoc dla niego dogomaniacy.. Zresztą, kiedy pierwszy raz go zobaczyłam powiedziałam "Słuchaj stary, nie masz się co martwić, Szmaja nie da ci zginąć".I nie dała :cool3: Quote
Bella11 Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Białasku jak przyjdę w poniedziałek do Schroniska to już Cię tam ma nie być ,:evil_lol: bądż grzeczny no i koniecznie musisz przytyć bądż już zawsze szczęśliwy i kochany . Szkoda że ten drugi śliczny boksiu jeszcze musi czekać na swoją szansę ale myślę że cioteczki nie pozwolą mu zbyt długo tkwić w schroniskowym boksie Quote
la_pegaza Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 o właśnie czy są fotki tego drugiego?? :modla: Quote
szmaja Posted November 11, 2006 Author Posted November 11, 2006 [quote name='la_pegaza']o właśnie czy są fotki tego drugiego?? :modla:[/quote] Pójdę jutro, to będę błagać :) Quote
Paola06 Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 No właśnie.Aż łezka w oku się mi zakręciła.... Quote
Agnieszka(Visenna) Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Ten drugi delikwent siedzi w jednym boksie z Kwazim, więc nie musisz się wysilać z szukaniem.Zrób zdjęcia i czekamy na wątek. Paola- oj kręci, kręci.Żeby jak najwięcej psiaków znalazło domy przed nadejściem największych mrozów.. Quote
Paola06 Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Szmaju,niestety dalej nie potrafię wkleić mojego zamówionego bannerka.Nie wiem jaki jest KOD.Poczekam. Quote
Bella11 Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 To prawda Agnieszka (Visenna) to również dobra wróżka naszego Schroniska ale że tak powiem specjalizująca się w innej dziedzinie jej specjalnością są zwykłe kundelki które mają mniejsze szansę na znalezienie domu i powiem szczerze już wiele takich szarych kundelków grzeje dzięki Agnieszce dupke w dobrych domkach :cool3: Quote
szmaja Posted November 11, 2006 Author Posted November 11, 2006 Wysłałam kod jeszcze raz :), powstawiałam różne ciekawe znaki, chociaz łatwiej by było przełączyć tryb edytora ;) - po prawej przy oknie odpowiedzi :) literki a/A Quote
Agnieszka(Visenna) Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Bella, przesadzasz :oops: .Tak generalnie to się po prostu równważymy - Szmaja szuka domów dla rasowców, ja wypycham kundelki, a Ty i jedne i drugie :cool1: .W dogomanii uwielbiam tę współpracę- wiele różnych, mniej lub bardziej znanych sobie ludzi, z różnych części kraju, nie jednokrotnie również z poza niego, łączy się w jednym wspólnym celu- chęci pomocy psom.Działają, dając z siebie wszystko, działając razem, zwartą grupą, zdobywają doświadczenie, wiele się uczą i.. ratują życie.Pomagają. Cholera, chyba oczy mi się łzami zapełniły. Przepraszam, że zaśmiecam wątek.. ehh.. przynajmniej tymi wypocinami podbiję Kwazka do góry.. Quote
Koperek Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Ale Kwazek ma zagorzaly FUN CLUB!:loveu: Aż się milo czyta (choć nie o Kwazku...:lol: )! Quote
Paola06 Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Taki fajny zakrętas przecież z niego(zobaczymy co powie wet.?)A Koperek jutro już podejdzie o 12 po bimbulinka,ja będę po jego wyjeżdzie sie kontaktowac żeby cioteczki Kwazkowe zdały relację ze swoich spostrzeżeń dotyczacych Kwazkowych zachowań.Dopsze? Quote
Recommended Posts