Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Koperek']A przychodz, przychodz!:lol: To pójdziemy na najdluższy spacer świata.[/quote]

a moze spacerek w Parku Kozanowskim?:) Ja bylabym juz wolna o 15.30.

Posted

Kwazek jedzie do mnie na tymczas,a wszystkie jego cioteczki nadal będą szukać mu domku docelowego.Ale będzie już mu cieplutko i bezpiecznie.Chciałam baaaaardzo serdecznie podziękować za pomoc osobom zaangażowanym w akcję wyciągania Kwazka ze schronu.Czy on będzie miał jakąś książeczkę?Szczepiony na wściekliznę napewno jest,ale jeszcze jakieś inne szczepienia są?Czy któraś z cioteczek Kwazkowych może wypożyczyc bokserzy KAGANIEC?Ale pyszny spacerek się zapowiada Kwazkowi.Koperku a jak maleństwo wczoraj się zachowywalo?I w końcu wiadomo co mu jest?My oczywiście wizyte zaliczymy u weta w poniedziałek.:lol:

Posted

Spokojnie, na droge niespecjalnie potrzebny - ja pozycze, ale to moj jedyny, jak na razie, wiec prosze o zwrot :-). To nie jest gryzace dziecko, wiec bez obaw.

Kwazek jest szczepiony tez przeciwko wirusowkom, odpchlony i odrobaczony (to standard na wejsciu). Ksiazeczke bedzie mial.

Paolaaaa, ja licze, ze Ty sie zwyczajnie w nim zakochasz, jak go zobaczysz... I wiesz co dalej :). I wiem, ze Kwazka predko nie oddasz, jesli nie zostanie u Ciebie, to znajdziemy mu prawdziwy, Kwazkowy domek :)

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Paola06! Czy dobrze myślę, że jesteś z Katowic? Jeżeli tak, to mam dla Ciebie kaganiec![/quote]

To by bylo super - z Katowic, z Katowic :)

Posted

Wiedziałam że cioteczki nas nie opuszcza w potrzebie.Tak jak pisałam wczesniej,dogomaniaczek tu obfitość,także wspólne spacerki będą w
wskazane.A kaganiec to w razie czego jak będziemy chodzić do weta i.t.p.
Nie umiem wkleić bannerka:płacz:

Posted

Wielgachne dzieki.Kwazuś przyjedzie pewnie w niedzielę wieczorkiem,to moze umowimy się na jakis spacerek wspólny w poniedziałek?Będę dzwonić.A nie mówiłam,juz randki się zaczynają.Abannerka dalej wkleic nie potrafię,ale sobie prezent zrobiłam.

Posted

I napisz proszę Koperku,czy dowiedziałas się co mu dolega,i jakie bierze leki:(
A czemu pisałas że dzisiaj czuł się nie najlepiej?Był osowiały?Z tamtym drugim boksiem się dogaduje?

Posted

Ojjjojo:))Kwazek stał się moją obsesją,już dawno nie widziałam tak pozytywnie zakręconego faceta.:) Mam takie może troszkę głupkowate pytanie:czy wielkość krokieta(sucha karma)jest obojętna dla boksera.Pytam bo są różne,moja argantynka świętej pamięci,nie lubiała drobnego,a boksery mają chyba specyficzną szczękę.

Posted

Ale on musi mieć karmę dla alergików i to jeszcze nie wiem bo go nie widziałam-czy nie bedzie potrzebna ta hipoalergic z Royala.Ciotek jak nie ma tak nie ma...Hoop,hooop:lol:

Posted

To znowu ja.Smieszne.Tak sobie piszę,sobie odpowiadam.A to dlatego że cały czas myślę o tej bieduli,posłanko już uszykowane,wet.zamówiony,i tak tylko mi przyszło do głowy czy ten wystajacy języczek mu nie zamarznie jak będą mrozy.Człowiekowi przecież odmrażają się kończyny.Booosze,co za biedulek.:iloveyou:to dla Kwazka

Posted

Już, już, spokojnie, już jestem!;) Dopiero co przyjechalam do domu..:shake: U Kwazka w miarę dobrze (tak jak Ci napisalam w smsie). Jakie leki bral i nadal bierze, to jutro się dowiem, bo wypisuję tą chowkę i muszę być w schronie:roll: Zostal przeniesiony do innego boksu niż byl- teraz może wejść do ogrzewanego pomieszczenia, a przedtem ma budę. Najgorsze jest to, że w poprzednim boksie zakumplowal się z takim czarnym, kudlatym, który bronil Kwazka przed innymi psami, jak ten zle się czul. A jak kudlaczka dzisiaj zobaczylam to masakra:-( Leżal zwinięty na betonie (a jak byl Kwazek to razem w budzie spali) i nawet nie podszedl się przywitać (co zawsze zwykl czynić), tylko lebek na chwilę podniósl- kompletna apatia:placz:

Z Ania_W dogadam się telefonicznie w niedzielę (gdzie i o której się spotkamy) w sprawie przekazania Kwazka. Jeśli jakieś pytania (pw proszę), to jeszcze przez godzinkę jestem na necie.

Posted

Po Bialaska jadę w niedzielę. Tylko nie wiem jeszcze, o której godzinie się wyrobię... Jak będę wyjeżdżać do schronu, to dam Ci znać na komórkę;) To się spotkamy na miejscu.