szmaja Posted November 8, 2006 Author Posted November 8, 2006 Widzę, że tu już wszystko ustalone :) Niestety, dostałam informację, że dzisiaj trafił kolejny bokser - Kwazkowaty - brązowo biały, roczny, znaleziony, więc jeszcze kwarantanna... Quote
la_pegaza Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 a to nie ta krówka co była na allegro?? :mad: wiek i kolor się zgadza. Quote
Paola06 Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Ale duet..Ja biorę Kwazka.Ania tego drugiego.Zartuję,ale wyobrażacie sobie ich razem w samochodzie?A coś więcej o tym drugim wiadomo? Quote
Koperek Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Tyle więcej, że gość (przyjechal autkiem ze swoim bokserem) znalazl go w parku- pies latal sam. Więc się nie namyślal, tylko go przywiózl. Niuniek od razu trafil na boksy (oczywiście po szczepieniu i odpchleniu, chyba). Fajniasty jest- chcial mnie przytrzymać za palce, żeby tylko go nie zostawiać:shake: Pokroju Kwazkowatego. A dlatego, że też się daje gwalcić bez sprzeciwu:razz: Quote
Paola06 Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Cieplutki buziaczek w naleśniki Kwazkowe na dobranoc,już niedługo.... Quote
Paola06 Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 I na dzień dobry,miziaki w fafule Kwazkowe:)))Gdzie jesteście cioteczki?? Quote
Imbirka Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Ciotki są i przynajmniej ja nie moge się doczekać kiedy cudeńko będzie już bezpieczne u ciebie:lol: Quote
Paola06 Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Też juz niemogę się doczekać.A u nas leje,jeżeli we Wrocławiu też,to biedne,zmarznięte,poskrecane malenstwo-leży w budzie nieszczęśliwe,depresyjne.One tak nie lubią deszczu.:((( Quote
Imbirka Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Paola, proszę myśleć poztywnie. Już tylko godziny was dzielą od spotkania:lol: Pamiętaj, że my tu wszyscy liczymy na meeeeega sesję zdjęciową i częste, obszrne relacje:lol: Quote
Paola06 Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Tak też planuję.Wywiady,sesje zdjeciowe,catering,odnowa biologiczna,randki(w sąsiedztwie dwie bokserki PUMCI)a tak poważniej to tylko chodzi o to żeby maleństwo nie nabawiło się dodatkowych chorób w schronie,nie było takie samotne.I nie przypadkowy domek docelowy,fajniasty tez sie znajdzie.Mamy czas,ale ciotki niech nas wspierają,nie opuszczają,a teraz może pomyslą o imieniu,czy ma być Kwazek? Quote
Imbirka Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 hehe mnie Kwazek nie przeszkadza:evil_lol: A kciuki trzymam cały czas, już mi drętwieją:lol: Quote
la_pegaza Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Kochani przypominam o wpłatach na AFN dla bokserów :modla: każdy grosz się liczy. Szogun, (Ka)Sandra i Maxiu w hotelach, karma dla PIratka, sterylka Soni, wirtualna adopcji Bony i inne. Teraz chcemy kupić karme dla alergików dla Kwazka :Rose: Quote
Moniś Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Banner na prośbę Paoli06 [URL="http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=32634"][IMG]http://images2.fotosik.pl/239/9fa5097a520c0e0f.gif[/IMG][/URL] [URL="http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=32634"][IMG]http://images1.fotosik.pl/248/ec423012fb1821e7.gif[/IMG][/URL] Quote
Ania_w Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 [quote name='Paola06']Tak też planuję.Wywiady,sesje zdjeciowe,catering,odnowa biologiczna,randki(w sąsiedztwie dwie bokserki PUMCI)a tak poważniej to tylko chodzi o to żeby maleństwo nie nabawiło się dodatkowych chorób w schronie,nie było takie samotne.I nie przypadkowy domek docelowy,fajniasty tez sie znajdzie.Mamy czas,ale ciotki niech nas wspierają,nie opuszczają,a teraz może pomyslą o imieniu,czy ma być Kwazek?[/quote] pierwsza randke to bedzie mial juz w samochodzie z moja osobista suczka:) i skoro nie biore goldena podhalanskiego:) to pojade wlasnym seicento - hehhe, chcac nie chcac beda bardzo blisko siebie :evil_lol: Quote
Korenia Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 [quote name='la_pegaza']Kwazek pakuj manatki :D[/quote] Toż to on nic nie ma :-( Quote
Iza i Avanti Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 [COLOR=black][FONT=Verdana]Hopkam do góry i zapraszam na moją aukcję na rzecz AFN dla Bokserów w Potrzebie (link w podpisie)[/FONT][/COLOR] Quote
Dory Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 O jej, roztańczone uszyska są cudowne:loveu: Paola, czy on bedzie u Ciebie na stałe? Quote
rudaa1 Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Do góry na pierwszą pozycję wskakuj cudaczku koffanyy:) Quote
Koperek Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Sorki za taką dluugą przerwę, ale dopiero jestem w domu:roll: No więc jutro wypiszą mi dokumenty adopcyjne Kwaziego, a w niedzielę go zabieram ze schronu i przetrzymuję okolo 2 godzin- tak jak bylo mówione;) Paola06- skontaktuję się jeszcze z Tobą. Dowiem się dokladniej oczywiście, jakie lekarstwa bierze (bo ma kontynuowane leczenie) i w ogóle o nim więcej (chociaż nie wiem czy coś więcej mają, niż to co Ci już powiedzialam). I tak jak rozmawialyśmy: TY TO JESTEŚ "DOMKIEM DOCELOWYM":cool1: - żeby nie bylo!!!! Quote
szmaja Posted November 9, 2006 Author Posted November 9, 2006 :) To ja chyba w niedzielę przyjdę :) Quote
Koperek Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 A przychodz, przychodz!:lol: To pójdziemy na najdluższy spacer świata. Quote
Bella11 Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Szmaja koniecznie musisz się pokazać w Schronisku pieski strasznie tęsknią za Tobą Agnieszka i Marta mają dużo pracy bez Ciebie i jest jeszcze jeden ten wczorajszy piękny boksio musisz go zobaczyć Quote
Recommended Posts