la_pegaza Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 witaj :Rose: może kupimy Kwazkowi karmę dla alergików?? co wy na to? dam cynka Adze. Quote
szmaja Posted November 7, 2006 Author Posted November 7, 2006 Paola tak właśnie planuje. Ona jeszcze nie pisała tego publicznie, ale ma długoletnie doświadczenie z argentyńczykami, również agresywnym osobnikiem, więc spokojnie można powierzyć jej opiekę nad małym, pozytywnie nastawionym do życia Kwazkiem. Quote
Paola06 Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Jeżeli wszystko przebiegnie pomyślnie-to nie pogardzimy,bo przypuszczam że wet.i tak zaleci.Cieszę się że choć w taki sposób mogę mu pomóc,wyciągając go ze schronu.bo z takim dolegliwosciami musi mu być tam nie zaciekawie.Dobrze że się troszkę ocieplilo,jest szansa że nie nabawił się reumatyzmu.Tfuu,tfuu.Dobrze że tak cioteczek Kwazkowych(mogę?)tu dużo,będziemy pod dobra opieką,a i dogomaniaczek-ślązaczek też nie brakuje to będzie miał pyszne towarzystwo na spacerkach.Tylko ten transport... Quote
Paola06 Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Argentino 1,5roczny był prawdziwym LUDOJADEM.Oddany przez właścicieli do uspienia.Nie dawali rady.Pół roku,parę stoczonych walk o pozycję i pies wrócił do tych samych ludzi.Minęły 3 lata i jak na razie jest spokój.To była wina tylko i wyłącznie właścicieli,zdominował ich i tyle.Ale dosyć tych opowiastek,bo odciągają od tematu naszego białaska.Tylko ten transport.... Quote
Imbirka Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 strasznie się cieszę, że cudaczek, mój ulubieniec niedługo będzie grzał chudą doopkę w domku:lol: Quote
la_pegaza Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 w transporcie chyba ania_w nam przyjdzie z pomocą. :) Quote
rudaa1 Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Suuper wiadomości, aachh..jak me serce się raduje:D:D trzymamy kciuki za dalsze wspaniałe losy prześlicznego pasqdnika:D Quote
Paola06 Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Aja czekam na wiesci od Ani,i nieśmiało poproszę o odwiedzinki mizalka w schronie.Czy zdjęli mu tą paskudną obrożę? Quote
Paola06 Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Koperku,czy odwiedzisz paskutkę i zdasz relację?I szepnij do uszka co się szykuje i że ma grzecznie czekać:) Quote
szmaja Posted November 7, 2006 Author Posted November 7, 2006 Obrożę mu zdjęli prawie od razu - sama byłam i o to poprosiłam. Poza tym, że paskudna i ciężka, to w zimie zimna cholernie... Quote
rudaa1 Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 No napewno zimnaa i nieprzyjemna, dobrze, że zinterweniowałaś i ulżyłas cudaczkowi. A teraz HOP na samą górę:) Quote
AgaiTheta Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Zaczynamy lekko kuleć z pieniążkami, hoteliki zjadają kaskę. Rusza nowa fajna akcja zbierania funduszy już lada moment. Na chrupy dla Zefirka się znajdzie. Piszcie jakie, gdzie dostarczyć? Quote
Koperek Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Dzisiaj będą odwiedzinki;) p.s. Paola wyslalam PW Quote
Imbirka Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Słuchajcie to kiedy ten wielki dzień? Strasznie się cieszę, że cudaczek bedzie niedługo grzał doopcie w domku:lol: Quote
Paola06 Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Dzisiaj będą odwiedzinki i miziaki cioci Koperek.Czekamy na obszeeeerna relację.Ania się jak na razie nie odzywa w temacie transportu,także czekam. Quote
Ania_w Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 juz jestem:) czy jest mozliwosc odebrania go okolo 17.00 w niedziele? I przede wszystkim gdzie?:) Quote
la_pegaza Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 schronisko znajduje się na ulicy Skarbowców. Tylko 17 to chyba za późno, ale mogę się mylić :roll: Quote
Paola06 Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Koperek go przetrzyma,właśnie przed chwilą z nią rozmawiałam. Quote
la_pegaza Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 :klacz: ten osobnik co licytuje Kwazka i żółtaska licytuje jeszcze dwa inne psy :mad: Quote
Paola06 Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Obawiam się że to sie może żle skończyć,trzeba być czujnym. Quote
Ania_w Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 [quote name='Paola06']Koperek go przetrzyma,właśnie przed chwilą z nią rozmawiałam.[/quote] Super!!! w takim razie wszystko juz ustalone:) Quote
Ania_w Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 przepraszam, ale teraz bedzie troche nie na temat:) dziewczyny pilnie poszukujemy tymczasu dokladnie na dwa dni we Wroclawiu. W wielkim skrocie - w piatek przywoze do Wroclawia psiaka (Herkules jest troche wiekszy od jamnika szorstkowlosego). Docelowo trafia do Jeleniej Gory - Lauren przyjezdza po niego do Wroclawia. Z jeleniej maja do Wroclawia - jako miejsca przerzutowego - trafic dwa psiaki ale po nie moga dopiero przyjechac w niedziele. Zdecydowanie latwiej poszukac domu dla jednego malego tak wiec.. prosze pomozcie..:) Quote
la_pegaza Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 ja psy ściągnę przed zakończeniem aukcji, żeby jakiś czub nie zalicytował w ostatniej minucie. Quote
Recommended Posts