Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='szmaja']To jest aktualne, ale chciałabym, żeby Paola się z wami zabrała - tzn. żeby wzięła go w schronisku na siebie. Czy Ty planujesz zabrać "kuvasza", jeśli jeszcze jest? (będzie wiadomo jutro...)[/quote]

nie dam rady zabrac Paoli bo jade do Wroclawia na caly weekend.. Co do kuvasza - tak, planuje zabrac go do siebie na tymczas:)

Posted

Jak wyglada sprawa tymczasu?Moja kolezanka ze studiow(wet.)dopytuje sie o niego!!Obawia sie tylko jego zdrowotnego stanu,a dokladniej tego,ze bedzie wymagal duuuzych finansow..Czy wiecie moze jak to wyglada u niego,co z ta laergia,pokrzywieniem,czy mozecie zapytac dra Raka jak to widzi,czy pies bedzie wymagal duzej $$$..czekam na info,bo moze bylby dom dla cudaka!

i jeszcze jedno-czy ktos juz rozmawial z osoba,ktora zalicytowala na allegro?a jesli tak to jaka decyzja zapadla?

Posted

Mamy dobry tymczas w Katowicach - doświadczony i ze świadomością, co to jest alergia.
Kto to jest ta koleżanka? Na ile by go chciała wziąć? Czemu dopiero teraz, kiedy jest już oferta tymczasu?
Dr Rak tam nie bada każdego psa dokładnie - chyba, że zaczyna chorować, trzeba leczyć po pogryzieniu.

Posted

Dzisiaj siedzial w budzie i tylko nosa wyściubil- bo chcial widzieć, kto go wola:roll: Nie ma lekko w te deszcze, ale przynajmniej jednoosobowe lokum sobie zalatwil:razz:

Posted

[quote name='szmaja']Mamy dobry tymczas w Katowicach - doświadczony i ze świadomością, co to jest alergia.
Kto to jest ta koleżanka? Na ile by go chciała wziąć? Czemu dopiero teraz, kiedy jest już oferta tymczasu?
Dr Rak tam nie bada każdego psa dokładnie - chyba, że zaczyna chorować, trzeba leczyć po pogryzieniu.[/quote]

masz na mysli Paole06? Zaproponowalam jej, ze mozemy (wtedy pojedziemy razem i tylko i wylacznie po niego) jechac juz w czwartek. Czekam na odpowiedz...

Posted

[quote name='Ania_w']masz na mysli Paole06? Zaproponowalam jej, ze mozemy (wtedy pojedziemy razem i tylko i wylacznie po niego) jechac juz w czwartek. Czekam na odpowiedz...[/quote]

Aha, to już będzie jej decyzja. Myślałam, że Ty po drodze jedziesz - coś się zmieniło? Ile by to wyniosło?

Posted

Witam.To ja zaproponowałam tymczas dla pozytywnie zakręconego Kwazka.Sytuacja pomalutku zaczyna się klarować,i nabiera odpowiedniego tempa.Już niedługo dzieki uprzejmosci Ani_w,pomocy Szmaji,bulcio będzie grzać doopkę w domeczku.Trzymajcie kciuki żeby te jasne chmurki które wiszą nad jego główką(ciekawe czy sie domyśla)nie rozwiały się.pozdrawiam wszystkich tu obecnych i czekam na ustalenia od dziewczyn.Aniu_w,wysłałam ci PV.