dusiek Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Mój przez połowę swojego życia nie miał gości i to był mój największy błąd.Powoli uczymy Duśka gościnności.Tłamsikowe stadko ma całkiem niezłe wyniki :lol: Quote
Vesper Posted September 3, 2011 Author Posted September 3, 2011 Wow! To duży sukces, bo przecież Murzynek to chłopak...:hmmmm: A czy oni się znają "od szczenięctwa"?(Tzn Murzynek i Dusiek). Quote
dusiek Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Murzynek trafił do Tłamsika jako ok.roczny pies a mój miał 2 lata.Nie miał łatwego życia,Dusiek na każdym kroku( bezkrwawo),udowadniał że jest terierem.:evil_lol: Ja nie pozwoliłam na poważniejsze ekscesy a Murzynek nie dał się sprowokować. Aktualnie ich stosunek można określić jako wzajemna tolerancja,z tym że Murzynek jest bardziej tolerancyjny;) A jak u Twojego Pako?ma kolegów? Quote
Vesper Posted September 4, 2011 Author Posted September 4, 2011 Ma kilku kolegów z podwórka- zna ich od szczeniaka, i dziwnie się podobnie dobrali co do wielkosci :D Jest więc sznaucerek mini, york-z tych większych, dwa kundelki i kilka suczek- tutaj już gabaryty nie mają znaczenia:D- labradorka, leonbergerka, bassetka i kilka sunieczek mix. Ale już swoich sąsiadów z klatki Pako nie lubi- aspołeczny typ- a mamy dwóch:)... Quote
Recommended Posts