Rotti Posted January 8, 2004 Posted January 8, 2004 odstawiłem słodecze na bok i głodówka psa i teraz normalnie je z miche Pytanie może powinno brzmieć inaczej. Czy mogę karmić słodyczami zamiast jedzonkiem z miski ? :roll: Quote
adamowski Posted January 8, 2004 Author Posted January 8, 2004 a skond ja mogłem wiedzieć że przez niewielkie ilości słodyczy pies niebędzie jadł z miski a teraz po rozmowie z zematem wiem Quote
PIKA Posted January 8, 2004 Posted January 8, 2004 Rany czlowieku, :o To ty nie wiedziales, ze psom sie slodyczy nie daje? :o Sorki, ale gdzies ty sie uchowal? Tylko pamietaj alkoholi tez nie nalezy podawac, nawet po uzyskaniu pelnoletnosci. 8) Quote
tunio Posted January 8, 2004 Posted January 8, 2004 a tak na powaznie to sie zastanawiam jak ten pies bedzie wychowany..... :roll: Quote
PIKA Posted January 8, 2004 Posted January 8, 2004 Carry mam nadzieję, że Zemat ma nad tym jakąs kontrolę, bo chyba sie Panowie znają i spotykają. :roll: Quote
tunio Posted January 8, 2004 Posted January 8, 2004 nie wiem czy sie znaja czy nie ale psu dobrze nie wroze :-? Quote
PIKA Posted January 8, 2004 Posted January 8, 2004 psu, jak psu. Pies to może i szczęśliwy jest, ciacha wcina i w to mu graj, ale............ pomysl o otoczeniu tego psa. :roll: Quote
Recommended Posts