Jump to content
Dogomania

Pixie (teraz Luna) w DS, Dixie (teraz Sasza) ma dom, za który trzymamy kciuki!

Recommended Posts

Posted

[quote name='edek']Cioteczki zadzwoniła dzisiaj do mnie dziewczyna z tej kliniki z kąt dziewczynki zostały wzięte. Państwo szukają 2 psiaków, Dixie i Pixie zostały Państwu przedstawione. Teraz trwa narada, który wybrać dwupak, czy D&P, czy inne szczeniaki jakiegoś znajomego. Podobno domek fajny, z fajnym podejściem do zwierząt. Psy wcześniej, które tam mieszkały dożywały późnej starości. Czekamy :razz:[/QUOTE]
Oooooooo.... czekamy:)
Ale żeście zakręciły z tymi imionami, badaniami, książeczkami.... ja się zgubiłam;)

pzdr.

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zajrzę choć do ślicznych ,uroczych sunieczek . [COLOR=blue][B]Dobre domki -zaglaszajcie się po piekne sunieczki !!! Najlepiej chyba w dwupaku -razem !!
Ale osobno -pojedynczo także !![/B][/COLOR]

Posted

[quote name='edek']Pixie na fb ma o wiele mniejsze zainteresowanie tylko 12 osób bierze udział :( a u Dixie ponad 50[/QUOTE]
edek to moja wina ,bo na jednym zaprosiłam ,a na drugim nie..poprawie się za jakis czas ;)

Posted

[quote name='kasiek.']edek to moja wina ,bo na jednym zaprosiłam ,a na drugim nie..poprawie się za jakis czas ;)[/QUOTE]

no to teraz rozumiem :) dziękuję Ci Cioteczko :)

Posted

[quote name='Nutusia']Trzeba wstawiać gdzie się da!
Chociaż w ogłoszeniach lepiej tak o nich nie pisać, bo one są sporo mniejsze i to powinno działać na ich korzyść... ;)[/QUOTE]

ok to poproszę TZ o wstawienie :)

Posted

Sylwia, zbliża się koniec miesiąca... Czy możesz mi proszę podać jaką kwotę mam przelać? Masz na koncie 300 zł od Ani Shirley, więc pozostaje reszta do pełnej kwoty za hotel plus zaległe 27 zł za badanie kału - tak jak się umawiałyśmy, że ma być wpłacone razem i do tego dochodzi jeszcze transport to lecznicy na sterylki. Póki co jestem chora, ale już się muszę "nastawić" ;)

Posted

Sylwiaso, bazarek na długi jest w trakcie. Nic innego prócz robienia bazarków nie wymyślę.

[quote name='Nutusia']Przy chorej trzustce kał jest, jak to powiedzieć... błyszczący, jakby pokryty delikatną warstwą śluzu... Poza tym widać w nim wyraźnie niestrawione fragmenty jedzenia (bo przy chorej trzustce upośledzone jest wchłanianie).

Sylwia - nie masz wyjścia - lupa i w pogoń za kupalami jednej i drugiej Kresko-Kratki! :)[/QUOTE]

Niekoniecznie, u mojego psa nie było takich objawów, a przynajmniej nie zawsze.

Posted

Dobranocki od dziewczynek i ciotkis.dla wszystkich Kochanych cioteczek.Wawerku bardzo Ci Dziękujemy za taki piękny podarunek i zapraszamy serdecznie w nasze skromne progi!Sprawa z pieniążkami to dopłata 100zł i badanie kału auto pali 8l.na 100 zobaczcie cioteczki ile to km.bardzo Was proszę i wyjdzie ile zapłacimy za paliwo.

Posted

[B][COLOR=red]BAZAREK NA DŁUG DZIEWCZYN:[/COLOR][/B]

[URL="http://www.dogomania.pl/threads/216731-OKULARKOWY-BAZAREK-na-PIXIE-i-DIXIE-DO-3.11.11.-Po-5-złotych-każda-para!?p=17880435#post17880435"][SIZE=2]http://www.dogomania.pl/threads/216731-OKULARKOWY-BAZAREK-na-PIXIE-i-DIXIE-DO-3.11.11.-Po-5-złotych-każda-para!?p=17880435#post17880435[/SIZE][/URL]

A niech mi któraś z raz tam nie wejdzie:mad:

Posted

[quote name='annika']Edek-dzięki za zaproszenie,
piękne morduchny :cool3:- bez dwóch zdań,
Dzisiaj tylko zapisuję ale jeszcze tu wrócę!![/QUOTE]

Witaj Cioteczko dziękuje za odwiedziny i zapraszamy ponownie ;) . Mordki są piękne i na dodatek wiecznie uśmiechnięte ;)