Asiaczek Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 [quote name='edek']Cioteczki zadzwoniła dzisiaj do mnie dziewczyna z tej kliniki z kąt dziewczynki zostały wzięte. Państwo szukają 2 psiaków, Dixie i Pixie zostały Państwu przedstawione. Teraz trwa narada, który wybrać dwupak, czy D&P, czy inne szczeniaki jakiegoś znajomego. Podobno domek fajny, z fajnym podejściem do zwierząt. Psy wcześniej, które tam mieszkały dożywały późnej starości. Czekamy :razz:[/QUOTE] Oooooooo.... czekamy:) Ale żeście zakręciły z tymi imionami, badaniami, książeczkami.... ja się zgubiłam;) pzdr. Quote
edek Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Fakt Asiaczku trochę się narobiło, najważniejsze, że jest wszystko wyjaśnione ;) Głaski dla dziewczynek :) Quote
edek Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Pixie na fb ma o wiele mniejsze zainteresowanie tylko 12 osób bierze udział :( a u Dixie ponad 50 Quote
Marycha35 Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Kciukaczę za ten domek co chciał dwa psiaki, w tandemie by poszły:) myszki;) Quote
edek Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 [quote name='Marycha35']Kciukaczę za ten domek co chciał dwa psiaki, w tandemie by poszły:) myszki;)[/QUOTE] Dziękujemy za kciukasy :) Quote
Olga7 Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Zajrzę choć do ślicznych ,uroczych sunieczek . [COLOR=blue][B]Dobre domki -zaglaszajcie się po piekne sunieczki !!! Najlepiej chyba w dwupaku -razem !! Ale osobno -pojedynczo także !![/B][/COLOR] Quote
Nutusia Posted October 24, 2011 Author Posted October 24, 2011 Gęsiego czy w parach - ważne, żeby do domku już pomaszerowały! ;) Quote
kasiek. Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 [quote name='edek']Pixie na fb ma o wiele mniejsze zainteresowanie tylko 12 osób bierze udział :( a u Dixie ponad 50[/QUOTE] edek to moja wina ,bo na jednym zaprosiłam ,a na drugim nie..poprawie się za jakis czas ;) Quote
edek Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 [quote name='kasiek.']edek to moja wina ,bo na jednym zaprosiłam ,a na drugim nie..poprawie się za jakis czas ;)[/QUOTE] no to teraz rozumiem :) dziękuję Ci Cioteczko :) Quote
edek Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Cioteczki jak myślicie, czy można dziewczyny wstawić tutaj jako mix onki ??: [url]http://owczarki.eu/[/url] Quote
Nutusia Posted October 24, 2011 Author Posted October 24, 2011 Trzeba wstawiać gdzie się da! Chociaż w ogłoszeniach lepiej tak o nich nie pisać, bo one są sporo mniejsze i to powinno działać na ich korzyść... ;) Quote
edek Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 [quote name='Nutusia']Trzeba wstawiać gdzie się da! Chociaż w ogłoszeniach lepiej tak o nich nie pisać, bo one są sporo mniejsze i to powinno działać na ich korzyść... ;)[/QUOTE] ok to poproszę TZ o wstawienie :) Quote
Nutusia Posted October 24, 2011 Author Posted October 24, 2011 Sylwia, zbliża się koniec miesiąca... Czy możesz mi proszę podać jaką kwotę mam przelać? Masz na koncie 300 zł od Ani Shirley, więc pozostaje reszta do pełnej kwoty za hotel plus zaległe 27 zł za badanie kału - tak jak się umawiałyśmy, że ma być wpłacone razem i do tego dochodzi jeszcze transport to lecznicy na sterylki. Póki co jestem chora, ale już się muszę "nastawić" ;) Quote
koosiek Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Sylwiaso, bazarek na długi jest w trakcie. Nic innego prócz robienia bazarków nie wymyślę. [quote name='Nutusia']Przy chorej trzustce kał jest, jak to powiedzieć... błyszczący, jakby pokryty delikatną warstwą śluzu... Poza tym widać w nim wyraźnie niestrawione fragmenty jedzenia (bo przy chorej trzustce upośledzone jest wchłanianie). Sylwia - nie masz wyjścia - lupa i w pogoń za kupalami jednej i drugiej Kresko-Kratki! :)[/QUOTE] Niekoniecznie, u mojego psa nie było takich objawów, a przynajmniej nie zawsze. Quote
wawer Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 Z okazji Dnia Kundelka deklaruję po 20 zł na obie dziewczynki :) - na dług koosiek. Przekażę osobiście, jak wpadnę niedługo do Łowicza. Quote
sylwiaso Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 Dobranocki od dziewczynek i ciotkis.dla wszystkich Kochanych cioteczek.Wawerku bardzo Ci Dziękujemy za taki piękny podarunek i zapraszamy serdecznie w nasze skromne progi!Sprawa z pieniążkami to dopłata 100zł i badanie kału auto pali 8l.na 100 zobaczcie cioteczki ile to km.bardzo Was proszę i wyjdzie ile zapłacimy za paliwo. Quote
ania shirley Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 Sylwiaso, a ten piękny owczarek w avatarze to Twój? Quote
sylwiaso Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 Tak to moja ukochana Stella mam jeszcze Fionkę i Babunię,którą wyciągnęłam z łódzkiego schronu w zeszłym roku ma 15lat! Quote
annika Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 Edek-dzięki za zaproszenie, piękne morduchny :cool3:- bez dwóch zdań, Dzisiaj tylko zapisuję ale jeszcze tu wrócę!! Quote
AMIGA Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 I ja dziękuję za zaproszenie. To właśnie na te dwie biedy był ten śmieszny "bazarek uczciwości"? Bardzo mi się podobał pomysł :-) Quote
Olena84 Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 [B][COLOR=red]BAZAREK NA DŁUG DZIEWCZYN:[/COLOR][/B] [URL="http://www.dogomania.pl/threads/216731-OKULARKOWY-BAZAREK-na-PIXIE-i-DIXIE-DO-3.11.11.-Po-5-złotych-każda-para!?p=17880435#post17880435"][SIZE=2]http://www.dogomania.pl/threads/216731-OKULARKOWY-BAZAREK-na-PIXIE-i-DIXIE-DO-3.11.11.-Po-5-złotych-każda-para!?p=17880435#post17880435[/SIZE][/URL] A niech mi któraś z raz tam nie wejdzie:mad: Quote
edek Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 [quote name='annika']Edek-dzięki za zaproszenie, piękne morduchny :cool3:- bez dwóch zdań, Dzisiaj tylko zapisuję ale jeszcze tu wrócę!![/QUOTE] Witaj Cioteczko dziękuje za odwiedziny i zapraszamy ponownie ;) . Mordki są piękne i na dodatek wiecznie uśmiechnięte ;) Quote
Recommended Posts