Jump to content
Dogomania

Pixie (teraz Luna) w DS, Dixie (teraz Sasza) ma dom, za który trzymamy kciuki!

Recommended Posts

Posted

[quote name='edek']Nutusiu, TZ przelał do Ciebie 20 zł od maczekxp czy dotarły ? ( maczekxp przelała do koosiek ona do mnie a mój TZ do Ciebie )[/QUOTE]
no to cioteczki coś żescie namieszały:diabloti:, bo ja zmieniałam w zleceniu stałym na konto Magdy i tak idzie przelew:crazyeye:ale jak widze to nie problem, więc cdn.:cool3:

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ojojoj... to ja jeszcze dopytam mojego nadwornego licznika czy przelew był od maczekxp czy od Edek, a może cholibcia były dwa?... Śledztwo ujawni wszystkie fakty!
Edek, a kiedy Wy przelewaliście?... Bo o tym przelewie maczekxp Sławek mi powiedział zdaje się wczoraj...
A, i maczku, czy to jest deklaracja za październik czy za listopad? Bo może za październik poszła do Koosiek, stamtąd do Edek i potem do mnie, a teraz jest już od Ciebie bezpośrednio do mnie za listopad?...
O matko...:shake: Błagam, sprawdzajcie mnie za każdym razem, bo ja jestem humanistką z krwi i kości i zawsze manko w kasie miałam:eviltong:

Posted

od koosiek przelew wpłynął na konto do nas 11.10.2011 w tytule maczekxp Dixie i Pixie, po tym jak napisała na wątku, ze poszedł przelew do Nas my przlaliśmy do ciebie Nutusiu dnia 18.10.2011. daliśmy taki sam tytuł.

Posted

Cioteczki, we wrześniu zmieniłam numer konta na Magdę, mam zlecenie stałe ustawione na dzień 10-tego kazdego miesiąca, więc październikowy w październiku, listopadowy będzie 10-tego listopada. Może koosiek przelała jeszcze wrzesniowy, który poszedł do Niej-nie wiem. Zresztą nie ma to znaczenia jak widzę, bo pieniądze i tak trafiają, gdzie trzeba:)

Posted

[quote name='Nutusia']Tak czy inaczej, gdzieś się musiał "zapodziać" przelew do Edek. Edytko, kiedy go puściliście - będzie mi łatwiej sprawdzić konto...[/QUOTE]

Pisałam wyżej TZ przelał 18.10.2011

Posted

[quote name='Nutusia']O fajnie - widzisz jaka ja zakręcona jestem (nie tylko finansowo ;)). Sprawdzę z biegłym rewidentem i zeznam jak na spowiedzi :)[/QUOTE]

Właśnie spojrzałam na kalendarz TZ robił przelew w poniedziałek, ale przelew wyszedł dopiero we wtorek to może jesze po prostu nie dotarł ;).

Posted

Sprawdziliśmy: wpłynął przelew od Macieja J. (TZ Edek) na 20 zł (od maczekxp); natomiast od początku października nie było przelewu na 20 zł od maczekxp.
Maczku, kiedy zrobiłaś przelew?... I czy kiedykolwiek już wpłacałaś na moje konto coś dla P&D, bo aż mnie zmroziło...

Posted

[quote name='Nutusia']Dostałam odpowiedź - fant przechodzi na kolejny bazarek. Zatem wpisuję w post rozliczeniowy 450,50 zł z mojego bazarku i moje 6 zł, które "wiszę" za uczciwość ;) jako wpłatę jednorazową ode mnie - może tak być, Romenko?...[/QUOTE]
Pewnie że może :) nawet powinno ;) to jesteśmy rozliczeni,uff... już głupio mi było że tak długo wisiałam z tymi pieniędzmi ...

Posted

no to dziewczyny przekopałam bank i....to ja namieszałam:oops:okazało się, że nie zmieniłam, jak pisałam zlecenia stałego(utworzyłam tylko szablon płatności) na Nutusię, a kasa szła dalej od lipca na koosiek. Biję się w wątły biust i proszę o wybaczenie za zamieszanie. Teraz już poprawione na 100% i od listopada będzie szło jak trzeba:)Czasami już sie gubię z tym co, ile i na które zwierzę:)

Posted

[IMG]http://foto2.m.onet.pl/_m/a2f57e779c3901d73f67382ab7e0687a,12,19,3.jpg[/IMG]

Dixi w domciu, była bardzo grzeczna, chyba wie o co chodzi :)

[IMG]http://foto0.m.onet.pl/_m/1499e44d662ba026705cd1992ae31530,12,19,0.jpg[/IMG]

[IMG]http://foto1.m.onet.pl/_m/955413a4341c5a1cc6ec0d02534e1e55,12,19,0.jpg[/IMG]

Posted

Sylwiaso bardzo ci dziękuję za to, że wpuszczasz dziewczynki do domu i poświęcasz im czas. Mądra pannica, a siat pięknie robi ;). Tak chciałam tylko powiedzieć Cioteczki, że to jest Pixie nie Dixie hihihihi ?i mam kolejnie dwie nowe fotki do ogłoszeń ładnie tu wyszła ;)

Posted

[quote name='ania shirley']Dixi miała badanie. Nie ma pasozytów.[/QUOTE]

Dopytuję się tak bo na zdjęciach i filmiku jest imię Dixie a to Pixie hihihi, może niechcący imiona zostały zamieniona. Pixie na tej fotce jest strasznie chuda, żebra jej widać. Może to jej urok mi też ciężko ją było pddtuczyć.

Posted

Coście się na tuczenie psa uparły?... ;) Moja Lili chuda jak zapałka, Kreśka też - a zdrowe jak ryby i rozrabiają za dziesięć! :) Oskar całe życie był tak chudy, że wszyscy pytali czym go karmimy, czym doprowadzali mojego TZ-a do białej gorączki, bo to on psu gotował przysmaki, po czym stawiał garnek i pies jadł, ile chciał...
Piękna pannica, smukła i zgrabna - filmik też bym do ogłoszeń wstawiła :)

Maczekxp - dzięki za wyjaśnienia - kamień z serca! Czyli z Twoich wpłat na "nowe życie" dla naszych Myszy jest 20 zł, które przesłała mi Edek - tak? W takim razie rozliczenia się zgadzają :)