edek Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Sylwiaso czy beka wysłala Ci adres tej lecznicy ??? Quote
ania shirley Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 :laugh2_2::laugh2_2::n00b:Romenka! Dziekujemy! Quote
Olga7 Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Zgłaszam się i ja na zaproszenie cioteczki edek i pewnie cichym/a może mylę się/ poleceniem fajnych ,konkretnych i doświadczonych cioteczek Nutusi oraz Sylwiaso,które cieplutko pozdrawiam przy okazji :loveu:.Na wątek suniek zagladalam czasem już wcześniej,nie ukrywam .. Quote
edek Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 [quote name='olga7']Zgłaszam się i ja na zaproszenie cioteczki edek i pewnie cichym/a może mylę się/ poleceniem fajnych ,konkretnych i doświadczonych cioteczek Nutusi oraz Sylwiaso,które cieplutko pozdrawiam przy okazji :loveu:.Na wątek suniek zagladalam czasem już wcześniej,nie ukrywam ..[/QUOTE] Witaj Cioteczko :) nikt cichaczem mi nie podpowiedział kogo mam zapraszać ;) byłaś wcześniej u dziewczynek potem nie pisałaś, dlatego wysłałam zaproszenie. Zaglądaj do dziewczynek częściej :) Quote
Olena84 Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 BAZAREK W 1/3 NA DŁUG PANIEN! Prosze choc o podnoszenie, bazarek rodził sie w wielkich bólach, nadal troche mu brakuje do perfekcji, ale po opinii koosiek będzie rewelacyjny;) [URL]http://www.dogomania.pl/threads/215796-Mega-CIUSZKOWY-bazarek-dla-Muszkieterów-i-Pixie-i-Dixie-mega-zadłuzonych!?p=17825737#post17825737[/URL] Quote
Nutusia Posted October 19, 2011 Author Posted October 19, 2011 I ja swój bazarek rozliczyłam - wyszło 450,50 zł. Nie wpłynęła jedna płatność (pomimo monitów), więc i paczka nie została wysłana (pomimo, że mam adres). Napisałam do Dziewczyny, która licytowała i licytację przegrała czy chce jeszcze kupić ten fant. Jeśli tak, wzbogacimy się o kolejne 11 zł - jeśli nie - zamknę bazarek i wpiszę uzyskaną kwotę w post rozliczeniowy. Quote
edek Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Gdyby te małe brzdące wiedziały ile osób je wspiera…… Jesteście kochane !!!! Quote
Nutusia Posted October 19, 2011 Author Posted October 19, 2011 Dostałam odpowiedź - fant przechodzi na kolejny bazarek. Zatem wpisuję w post rozliczeniowy 450,50 zł z mojego bazarku i moje 6 zł, które "wiszę" za uczciwość ;) jako wpłatę jednorazową ode mnie - może tak być, Romenko?... Quote
edek Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Chciałam potwierdzić, że przelew za allegro dotarł do gallegro :) Quote
edek Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Cioteczki na jakich portalach warto byłoby je jeszcze ogłaszać ? Teraz są ogłaszane na: allegro, gumtree, morusek, cafeanimal, tablica i ogłaszamy24. Znacie jeszcze jakieś popularne portale ? Quote
kasiek. Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 [quote name='edek']kasiek. masz zapchaną skrzynkę[/QUOTE] Już nie ;) Quote
Olga7 Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Takie mialam wrazenie ,że chyba nie tylko zagladalam na ten wątek ale i coś tam dopisalam czasem ,ale wątek jest dlugi,muszę przejrzeć zalegle posty a jest tego trochę ..:razz: Quote
sylwiaso Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 ciociu edek nie martw się w miarę możliwości będę z dziewczynkami pracować w domu, nie mogę obiecać,że to będzie codziennie ale może jakoś to wszystko pokonamy!Jeszcze nie odpisałam Ci na pytanie czy zachowują czystość w kojcu po nocy?biegają cały dzień wieczorem idą do kojca a rano są kupki.Jutro postaram sie zrobić filmiki z dziewczynkami to wstawię.Cioteczki zrobiłam swój pierwszy bazarek proszę wejdżcie zobaczcie!!! Quote
wawer Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 [quote name='sylwiaso']Cioteczki zrobiłam [B]swój[/B] pierwszy bazarek proszę wejdżcie zobaczcie!!![/QUOTE] ????? willma Quote
sylwiaso Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Wawerku to moja siostra Ewelina,która mi pomaga w hoteliku!zobacz w jej awatarku gdzie mieszka;):evil_lol:nowa na dogo a poszła na całośc i zrobiła ze mną i mamąnabank bazarek!bardzo się z tego cieszy! Quote
wawer Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Jest OK, ja już wcześniej te czapki oglądałam. Tylko ssobie pomyślałam, że chcesz na dwa fronty działać... Może :). Quote
sylwiaso Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Oj Wawerku nie te lata.....na dwa fronty! Quote
wawer Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 [quote name='sylwiaso']Oj Wawerku nie te lata.....na dwa fronty![/QUOTE] No wiesz, sąsiad może by chciał być pomolestowany w sprawie muszkieterów, więc np. on kryptonim J-23, a Ty willma... i... frontem do klienta na psiowy bazarek zapraszam, bo tam zastój się zrobił! Quote
sylwiaso Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 To ja już biegnę lepiej na Twój bazarek...... Quote
edek Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Sylwiaso bardzo Ci dziękuję za pomoc dla naszych małych dzikusków. Ja rozumiem, że codziennie ciężko byłoby je uczyć kultury ;) jak od czasu do czasy będą na salonach to też naucza się manier. Dziękuję Ci bardzo. Gratuluję pierwszego własnego bazarku już lecę na niego :) Quote
edek Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Nutusiu, TZ przelał do Ciebie 20 zł od maczekxp czy dotarły ? ( maczekxp przelała do koosiek ona do mnie a mój TZ do Ciebie ) Quote
Nutusia Posted October 20, 2011 Author Posted October 20, 2011 Tak, dotarły - dziękuję. Dopisuję do rozliczeń, wraz z kwotą 404,50 za bazarek uczciwości (dwa przelewy: na 401 i na 3,50) - PIĘKNE DZIĘKI!!! :) Wszystkie wpłaty i wydatki moim zdaniem są wpisane, ale BŁAGAM, sprawdzajcie mnie, bo trzymam kasę 3 psów w tej chwili, na własnym koncie i naprawdę o pomyłkę nietrudno... Quote
fiorsteinbock Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Na razie sie zapisuje, poczytam pozniej - z powodu choroby mam spore zaleglosci na wielu watkach :( Quote
edek Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 [quote name='fiorsteinbock']Na razie sie zapisuje, poczytam pozniej - z powodu choroby mam spore zaleglosci na wielu watkach :([/QUOTE] Witamy serdecznie ;) życzę dużo zdrówka Quote
Recommended Posts