Jump to content
Dogomania

Pixie (teraz Luna) w DS, Dixie (teraz Sasza) ma dom, za który trzymamy kciuki!

Recommended Posts

Posted

Banerek

Tam mozna zamówić. Nic nie wiem wiecej- przepraszam, ze sama nie zamawiam, ale młyn w pracy...

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/107456-Banerki-i-FILMIKI-dla-potrzebujących-psów-od-zaraz!-D/page37[/URL]

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hm, allegro mogłam robić dalej jak robiłam, ale widzę, że to też jest niemile widziane.

Doszła na moje konto jakaś wpłata na P&D, nie miałam konta Nutusi i nie miałam kiedy wejść na dogo, więc przelałam do edek, w tytule przelewu jest zaznaczone, od kogo to wpłata.

Posted

[quote name='ania shirley']Banerek

Tam mozna zamówić. Nic nie wiem wiecej- przepraszam, ze sama nie zamawiam, ale młyn w pracy...

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/107456-Banerki-i-FILMIKI-dla-potrzebujących-psów-od-zaraz!-D/page37[/URL][/QUOTE]

Aniu dziękuję za pomoc poprosiłam na pw Aleksandre95 o pomoc, mogłam napisać też na wątku, że już jest organizowany, to byś czasu nie traciła ;)

Posted

[quote name='koosiek']Hm, allegro mogłam robić dalej jak robiłam, ale widzę, że to też jest niemile widziane.[/QUOTE]

koosiek o allegro dla dziewczyn prosiłam we wtorek na wątku, nic nie pisałaś dlatego myślałam, że nie chcesz zrobić.... i zaczęłam dzisiaj szukać kogoś innego

edit: następnym razem napisze sms z zapytaniem czy będziesz mogła zrobić

Posted

Nie było mnie we wtorek na dogo, ale allegro skończyło się dopiero dziś i specjalnie się logowałam, żeby spytać, czy przedłużać.
Poza tym jeszcze została jakaś reszta z wyróżnień, coś ok. 8 zł - piałam wcześniej, ile dokładnie - nie wiem, co mam z tym zrobić.

Posted

[quote name='koosiek']Nie było mnie we wtorek na dogo, ale allegro skończyło się dopiero dziś i specjalnie się logowałam, żeby spytać, czy przedłużać.
Poza tym jeszcze została jakaś reszta z wyróżnień, coś ok. 8 zł - piałam wcześniej, ile dokładnie - nie wiem, co mam z tym zrobić.[/QUOTE]

Skoro już zawróciłam komuś innemu głowę to nie będę tego odwoływać. Może zostaw te pieniążki to za 2 tygodnie byśmy dopłaciły do wyróżnienia za allegro. Może tak być ?

Posted

Dziewczyny, przypominam, że trzeba zawieźć Myszy na sterylkę 3-go na wieczór albo 4-go rano - nie mamy jeszcze transportu! Sylwia, rozmawiałaś z TZ-em w tej sprawie?...

Posted

[quote name='Nutusia']Dziewczyny, przypominam, że trzeba zawieźć Myszy na sterylkę 3-go na wieczór albo 4-go rano - nie mamy jeszcze transportu! Sylwia, rozmawiałaś z TZ-em w tej sprawie?...[/QUOTE]

Czas ucieka :roll:

Posted

banerek od ola164

[URL="http://www.dogomania.pl/threads/205895-Pixie-i-Dixie-wci%C4%85%C5%BC-bez-domu-ale-bezpieczne"][IMG]http://img851.imageshack.us/img851/4050/pixdix2.png[/IMG][/URL]

Posted

Ja słyszałam, że wszystkie kasze sa niewskazane dla psów, bo przelatują i nic nie dają... nawet rozgotowane.
Najlepszy to makaron (gdy trzeba, aby psiak przytył; rozgotowany) i ryz (dla zachowania kondycji; tez rozgotowany lub kaszka ryzowa lub kleik).

Pzdr.

Posted

cioteczki rozmawiałam zawieziemy 3.11 po pracy czyli po 17 napiszecie adres.Doszły dziś puszeczki,ale były ciężkie!czyli kupuję makaron i ryż i na przemian będę dawała z suchą karmą.One rosną i cały czas są głodne!

Posted

[quote name='Asiaczek']Ja słyszałam, że wszystkie kasze sa niewskazane dla psów, bo przelatują i nic nie dają... nawet rozgotowane.
Najlepszy to makaron (gdy trzeba, aby psiak przytył; rozgotowany) i ryz (dla zachowania kondycji; tez rozgotowany lub kaszka ryzowa lub kleik).

Pzdr.[/QUOTE]

Ja właśnie też czytałam, że najlepszy jest ryż lub makaron ;)

Posted

[quote name='Jo37']Jestem i ja. Mam dziewczynki w subskrypcji i zaglądam po cichu.
Na razie nie mogę pomóc finansowo.[/QUOTE]

Witaj Cioteczko ;) to od czasu do czasu zaglądaj głośno ;) będzie nam bardzo miło i raźniej :)

Posted

[quote name='sylwiaso']cioteczki rozmawiałam zawieziemy 3.11 po pracy czyli po 17 napiszecie adres.Doszły dziś puszeczki,ale były ciężkie!czyli kupuję makaron i ryż i na przemian będę dawała z suchą karmą.One rosną i cały czas są głodne![/QUOTE]

Sylwiaso bardzo Wam dziękuję za pomoc z transportem :):)