ania shirley Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 Banerek Tam mozna zamówić. Nic nie wiem wiecej- przepraszam, ze sama nie zamawiam, ale młyn w pracy... [URL]http://www.dogomania.pl/threads/107456-Banerki-i-FILMIKI-dla-potrzebujących-psów-od-zaraz!-D/page37[/URL] Quote
koosiek Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 Hm, allegro mogłam robić dalej jak robiłam, ale widzę, że to też jest niemile widziane. Doszła na moje konto jakaś wpłata na P&D, nie miałam konta Nutusi i nie miałam kiedy wejść na dogo, więc przelałam do edek, w tytule przelewu jest zaznaczone, od kogo to wpłata. Quote
edek Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 [quote name='ania shirley']Banerek Tam mozna zamówić. Nic nie wiem wiecej- przepraszam, ze sama nie zamawiam, ale młyn w pracy... [URL]http://www.dogomania.pl/threads/107456-Banerki-i-FILMIKI-dla-potrzebujących-psów-od-zaraz!-D/page37[/URL][/QUOTE] Aniu dziękuję za pomoc poprosiłam na pw Aleksandre95 o pomoc, mogłam napisać też na wątku, że już jest organizowany, to byś czasu nie traciła ;) Quote
edek Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 [quote name='koosiek']Hm, allegro mogłam robić dalej jak robiłam, ale widzę, że to też jest niemile widziane.[/QUOTE] koosiek o allegro dla dziewczyn prosiłam we wtorek na wątku, nic nie pisałaś dlatego myślałam, że nie chcesz zrobić.... i zaczęłam dzisiaj szukać kogoś innego edit: następnym razem napisze sms z zapytaniem czy będziesz mogła zrobić Quote
koosiek Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 Nie było mnie we wtorek na dogo, ale allegro skończyło się dopiero dziś i specjalnie się logowałam, żeby spytać, czy przedłużać. Poza tym jeszcze została jakaś reszta z wyróżnień, coś ok. 8 zł - piałam wcześniej, ile dokładnie - nie wiem, co mam z tym zrobić. Quote
edek Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 [quote name='koosiek']Nie było mnie we wtorek na dogo, ale allegro skończyło się dopiero dziś i specjalnie się logowałam, żeby spytać, czy przedłużać. Poza tym jeszcze została jakaś reszta z wyróżnień, coś ok. 8 zł - piałam wcześniej, ile dokładnie - nie wiem, co mam z tym zrobić.[/QUOTE] Skoro już zawróciłam komuś innemu głowę to nie będę tego odwoływać. Może zostaw te pieniążki to za 2 tygodnie byśmy dopłaciły do wyróżnienia za allegro. Może tak być ? Quote
edek Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 [quote name='koosiek']Jasne, może być.[/QUOTE] No to super ;) Quote
Marycha35 Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 Edek zaprosiłaś, jestem:) Czy sunie są u Sylwiaso blisko Łowicza? Quote
sylwiaso Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Tak ciociu Marysiu są u ciotki w "lasku" Quote
Nutusia Posted October 14, 2011 Author Posted October 14, 2011 Dziewczyny, przypominam, że trzeba zawieźć Myszy na sterylkę 3-go na wieczór albo 4-go rano - nie mamy jeszcze transportu! Sylwia, rozmawiałaś z TZ-em w tej sprawie?... Quote
edek Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 [quote name='Marycha35']Edek zaprosiłaś, jestem:) Czy sunie są u Sylwiaso blisko Łowicza?[/QUOTE] Witaj Cioteczko :) Quote
edek Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 [quote name='Nutusia']Dziewczyny, przypominam, że trzeba zawieźć Myszy na sterylkę 3-go na wieczór albo 4-go rano - nie mamy jeszcze transportu! Sylwia, rozmawiałaś z TZ-em w tej sprawie?...[/QUOTE] Czas ucieka :roll: Quote
Aleksa. Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 banerek od ola164 [URL="http://www.dogomania.pl/threads/205895-Pixie-i-Dixie-wci%C4%85%C5%BC-bez-domu-ale-bezpieczne"][IMG]http://img851.imageshack.us/img851/4050/pixdix2.png[/IMG][/URL] Quote
Asiaczek Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Ja słyszałam, że wszystkie kasze sa niewskazane dla psów, bo przelatują i nic nie dają... nawet rozgotowane. Najlepszy to makaron (gdy trzeba, aby psiak przytył; rozgotowany) i ryz (dla zachowania kondycji; tez rozgotowany lub kaszka ryzowa lub kleik). Pzdr. Quote
Jo37 Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 Jestem i ja. Mam dziewczynki w subskrypcji i zaglądam po cichu. Na razie nie mogę pomóc finansowo. Quote
sylwiaso Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 cioteczki rozmawiałam zawieziemy 3.11 po pracy czyli po 17 napiszecie adres.Doszły dziś puszeczki,ale były ciężkie!czyli kupuję makaron i ryż i na przemian będę dawała z suchą karmą.One rosną i cały czas są głodne! Quote
edek Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 [quote name='Aleksandra95']banerek od ola164 [/QUOTE] Dziękuję bardzo :) wam obu za banerek :) jest bardzo ładny ;) Quote
edek Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 [quote name='Asiaczek']Ja słyszałam, że wszystkie kasze sa niewskazane dla psów, bo przelatują i nic nie dają... nawet rozgotowane. Najlepszy to makaron (gdy trzeba, aby psiak przytył; rozgotowany) i ryz (dla zachowania kondycji; tez rozgotowany lub kaszka ryzowa lub kleik). Pzdr.[/QUOTE] Ja właśnie też czytałam, że najlepszy jest ryż lub makaron ;) Quote
edek Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 [quote name='Jo37']Jestem i ja. Mam dziewczynki w subskrypcji i zaglądam po cichu. Na razie nie mogę pomóc finansowo.[/QUOTE] Witaj Cioteczko ;) to od czasu do czasu zaglądaj głośno ;) będzie nam bardzo miło i raźniej :) Quote
edek Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 [quote name='sylwiaso']cioteczki rozmawiałam zawieziemy 3.11 po pracy czyli po 17 napiszecie adres.Doszły dziś puszeczki,ale były ciężkie!czyli kupuję makaron i ryż i na przemian będę dawała z suchą karmą.One rosną i cały czas są głodne![/QUOTE] Sylwiaso bardzo Wam dziękuję za pomoc z transportem :):) Quote
Recommended Posts