Jump to content
Dogomania

Pixie (teraz Luna) w DS, Dixie (teraz Sasza) ma dom, za który trzymamy kciuki!

Recommended Posts

Posted

Chyba najsensowniej byłoby dowieść sunie w piątek do Warszawy, sterylka w piątek, do kogoś w Warszawie do niedzieli i w niedziele my je przywieziemy do Sylwii. Może moja przyjaciółka by je wzięła od piątku wieczór do niedzieli, wtedy by tylko kwestia transportu z Łowicza do Konstancina została.

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='AniaiJanek']Chyba najsensowniej byłoby dowieść sunie w piątek do Warszawy, sterylka w piątek, do kogoś w Warszawie do niedzieli i w niedziele my je przywieziemy do Sylwii. Może moja przyjaciółka by je wzięła od piątku wieczór do niedzieli, wtedy by tylko kwestia transportu z Łowicza do Konstancina została.[/QUOTE]

Byłoby super! Sylwia nie da rady jechać w piątek, więc nadal szukamy chętnych do zawiezienia Myszek z Łowicza do Konstancina...

Wstawiłam zapytania na kilka wątków transportowych...

Posted

sprawdziłam. Zabiegi tylko w dni powszednie.
Musze równiez zarezerwowac termin, nie można ich po prostu przywieźć i już. Mozna od biedy je przywieźć na wieczór w niedziele jeśli zabieg byłby w poniedziałek. Zabrac trzeba by tego samego dnia póxnieszym po południem lub wieczorem. Czasami jest tak ze że boks na pooperacyjnej jest wolny ale bardzo rzadko i raczej bym na to nie liczyła :(

Posted

Mam dobre wieści. Jeśli sterylka będzie w piątek zabieram sunie do mojej przyjaciółki, która się nimi zajmie do niedzieli a my w niedziele je dowieziemy do Łowicza. Tylko obie ładnie prosimy o dużo wcześniejsze ustalenie terminu bo musimy to ogarnąć z sensem :)

Posted

[quote name='sylwiaso']Kochani bardzo Dziękujemy za pomoc Wielkie ukłony dla przyjaciółki!To czekamy na informacje.[/QUOTE]
Prosze o info jak dotrze karma :)

Posted

Bardzo dziękujemy Aniu i Janku - oczywiście damy znać z wyprzedzeniem. Jak tylko znajdziemy kogoś, kto zawiezie Myszy do lecznicy w któryś piątek rano, albo w ostateczności czwartek wieczorem. Baaaaaaardzo prosimy!!!!!

Posted

Cioteczki kochane nawaliłam miałam prosić wcześniej o pomoc, baaaardzo przepraszam. Czy któraś z Was mogłaby zrobić dziewczynka wyróżnione ogłoszenia na gumtree ( skończyło się wczoraj ) i morusku ( kończy się jutro ) ?????

Posted

[quote name='AniaiJanek']Mam dobre wieści. Jeśli sterylka będzie w piątek zabieram sunie do mojej przyjaciółki, która się nimi zajmie do niedzieli a my w niedziele je dowieziemy do Łowicza. Tylko obie ładnie prosimy o dużo wcześniejsze ustalenie terminu bo musimy to ogarnąć z sensem :)[/QUOTE]

Bardzo Wam dziękujemy :)

Posted

No jeszcze nie wiadomo o który, bo wciąż chętnych na kierowców brak :( Ale chcemy, żeby był piątek, bo Przyjaciółka Ani i Janka obiecała zapewnić dwie doby opieki po zabiegu dla Dziewczyn, a Ania i Janek transport z powrotem do hotelu w niedzielę wieczorem.

Posted

Kochane, przepraszam za off ale zaginęła sunia w zaawansowanej ciąży: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/215249-W-Wielgolesie-Duchnowskim-(okolice-Halinowa)-zaginęła-suczka-W-ZAAWANSOWANEJ-CIĄŻY!!?p=17706390#post17706390[/URL]
Prośba o pomoc! Ma max 10 dni do porodu...

Posted

Edek miała Ci przesłać, ale wiem, że ma problemy z netem. Zaraz Ci wyślę te, które mi przesłała. Dziękujemy! Rozumiem, że pieniądze na wyróżnienia od Edek do Ciebie dotarły?

Posted

Jakie pieniądze na wyróżnienie? Jeśli teraz było coś dosyłane, to nie, nie dotarły. Natomiast Edek wpłaciła mi jakiś czas temu 80 zł, o czym już pisałam - za to zostały wyróżnione poprzednie allegra i gumtree, zostało 33 zł z groszami, które miało być przeznaczone na kolejne wyróżnienia.

Posted

No właśnie chyba o te właśnie pieniądze chodzi. W sensie, że na wyróżnienie tych ogłoszeń, które teraz chcesz zrobić pieniądze jeszcze są ;)
Wysłałam Ci właśnie maila z tekstami ogłoszeń.

Posted

Nie ma Nutusi i Edek, więc nie bardzo mogę głos zabierać, bo nie ja tu jestem decydentem, ale chętnie pokryję koszt badania. Wysłałabym w październiku razem z deklaracją na listopad. Albo wcześniej, jeśli uznacie ,że potrzebne.