AniaiJanek Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Chyba najsensowniej byłoby dowieść sunie w piątek do Warszawy, sterylka w piątek, do kogoś w Warszawie do niedzieli i w niedziele my je przywieziemy do Sylwii. Może moja przyjaciółka by je wzięła od piątku wieczór do niedzieli, wtedy by tylko kwestia transportu z Łowicza do Konstancina została. Quote
Nutusia Posted September 23, 2011 Author Posted September 23, 2011 [quote name='AniaiJanek']Chyba najsensowniej byłoby dowieść sunie w piątek do Warszawy, sterylka w piątek, do kogoś w Warszawie do niedzieli i w niedziele my je przywieziemy do Sylwii. Może moja przyjaciółka by je wzięła od piątku wieczór do niedzieli, wtedy by tylko kwestia transportu z Łowicza do Konstancina została.[/QUOTE] Byłoby super! Sylwia nie da rady jechać w piątek, więc nadal szukamy chętnych do zawiezienia Myszek z Łowicza do Konstancina... Wstawiłam zapytania na kilka wątków transportowych... Quote
beka Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 sprawdziłam. Zabiegi tylko w dni powszednie. Musze równiez zarezerwowac termin, nie można ich po prostu przywieźć i już. Mozna od biedy je przywieźć na wieczór w niedziele jeśli zabieg byłby w poniedziałek. Zabrac trzeba by tego samego dnia póxnieszym po południem lub wieczorem. Czasami jest tak ze że boks na pooperacyjnej jest wolny ale bardzo rzadko i raczej bym na to nie liczyła :( Quote
Nutusia Posted September 23, 2011 Author Posted September 23, 2011 Beka - dzięki za info - przynajmniej wiemy jak się trzeba organizować! Quote
AniaiJanek Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Mam dobre wieści. Jeśli sterylka będzie w piątek zabieram sunie do mojej przyjaciółki, która się nimi zajmie do niedzieli a my w niedziele je dowieziemy do Łowicza. Tylko obie ładnie prosimy o dużo wcześniejsze ustalenie terminu bo musimy to ogarnąć z sensem :) Quote
sylwiaso Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Kochani bardzo Dziękujemy za pomoc Wielkie ukłony dla przyjaciółki!To czekamy na informacje. Quote
Ellig Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 [quote name='sylwiaso']Kochani bardzo Dziękujemy za pomoc Wielkie ukłony dla przyjaciółki!To czekamy na informacje.[/QUOTE] Prosze o info jak dotrze karma :) Quote
Nutusia Posted September 24, 2011 Author Posted September 24, 2011 Bardzo dziękujemy Aniu i Janku - oczywiście damy znać z wyprzedzeniem. Jak tylko znajdziemy kogoś, kto zawiezie Myszy do lecznicy w któryś piątek rano, albo w ostateczności czwartek wieczorem. Baaaaaaardzo prosimy!!!!! Quote
edek Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Cioteczki kochane nawaliłam miałam prosić wcześniej o pomoc, baaaardzo przepraszam. Czy któraś z Was mogłaby zrobić dziewczynka wyróżnione ogłoszenia na gumtree ( skończyło się wczoraj ) i morusku ( kończy się jutro ) ????? Quote
edek Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 [quote name='AniaiJanek']Mam dobre wieści. Jeśli sterylka będzie w piątek zabieram sunie do mojej przyjaciółki, która się nimi zajmie do niedzieli a my w niedziele je dowieziemy do Łowicza. Tylko obie ładnie prosimy o dużo wcześniejsze ustalenie terminu bo musimy to ogarnąć z sensem :)[/QUOTE] Bardzo Wam dziękujemy :) Quote
Nutusia Posted September 26, 2011 Author Posted September 26, 2011 Cześć Myszy! Szukamy dla Was transportu do lecznicy. A jak nie znajdziemy - będziecie musiały jechać... autostopem! ;) Quote
beka Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 o który piatek chodzi? musze zarezerwować, Quote
Nutusia Posted September 26, 2011 Author Posted September 26, 2011 No jeszcze nie wiadomo o który, bo wciąż chętnych na kierowców brak :( Ale chcemy, żeby był piątek, bo Przyjaciółka Ani i Janka obiecała zapewnić dwie doby opieki po zabiegu dla Dziewczyn, a Ania i Janek transport z powrotem do hotelu w niedzielę wieczorem. Quote
santino Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Kochane, przepraszam za off ale zaginęła sunia w zaawansowanej ciąży: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/215249-W-Wielgolesie-Duchnowskim-(okolice-Halinowa)-zaginęła-suczka-W-ZAAWANSOWANEJ-CIĄŻY!!?p=17706390#post17706390[/URL] Prośba o pomoc! Ma max 10 dni do porodu... Quote
koosiek Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Dzisiaj skończyły się dziewczynom allegra, jeśli mam wystawić kolejne wyróżnione proszę o teksty, z którymi są ogłaszane. Quote
Nutusia Posted September 27, 2011 Author Posted September 27, 2011 Edek miała Ci przesłać, ale wiem, że ma problemy z netem. Zaraz Ci wyślę te, które mi przesłała. Dziękujemy! Rozumiem, że pieniądze na wyróżnienia od Edek do Ciebie dotarły? Quote
koosiek Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Jakie pieniądze na wyróżnienie? Jeśli teraz było coś dosyłane, to nie, nie dotarły. Natomiast Edek wpłaciła mi jakiś czas temu 80 zł, o czym już pisałam - za to zostały wyróżnione poprzednie allegra i gumtree, zostało 33 zł z groszami, które miało być przeznaczone na kolejne wyróżnienia. Quote
Nutusia Posted September 27, 2011 Author Posted September 27, 2011 No właśnie chyba o te właśnie pieniądze chodzi. W sensie, że na wyróżnienie tych ogłoszeń, które teraz chcesz zrobić pieniądze jeszcze są ;) Wysłałam Ci właśnie maila z tekstami ogłoszeń. Quote
sylwiaso Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 cioteczki czy mogę zbadać kał Dixi?! Quote
sylwiaso Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Coś mnie martwi Dixi ,gotuję jej ,a żeberka widać!i tak mi to badanie po głowie chodzi! Quote
ania shirley Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Jeżeli o mnie chodzi, to nie tylko można , a trzeba! Quote
ania shirley Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Nie ma Nutusi i Edek, więc nie bardzo mogę głos zabierać, bo nie ja tu jestem decydentem, ale chętnie pokryję koszt badania. Wysłałabym w październiku razem z deklaracją na listopad. Albo wcześniej, jeśli uznacie ,że potrzebne. Quote
sylwiaso Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Kochana Aniu dziś załatwie sprawę!spytam o koszt i napiszę!Bardzo Dziekuję w imieniu Dixie! Quote
Recommended Posts