Ellig Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Zamowilam pakiet ogloszen , ktora dziewczyna jeszcze nie ma?poprosze o info oraz zdjecia i tekst, Quote
obraczus87 Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 [quote name='Ellig']Zamowilam pakiet ogloszen , ktora dziewczyna jeszcze nie ma?poprosze o info oraz zdjecia i tekst,[/QUOTE] ELUNIU< jeden pakiet byl ode mnie, a drugi gratis zrobila PLINA :) Quote
Ellig Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 [quote name='obraczus87']ELUNIU< jeden pakiet byl ode mnie, a drugi gratis zrobila PLINA :)[/QUOTE] Ja tez jeden robilam...............To sie narobilo, teraz chcialam dla drugiej suni:) Quote
sylwiaso Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Nutusiu jak myślisz kto pojedzie z dziewczynkami?my pojedziemy,bo tak możemy pomóc!a ja Nutusiu jutro do Ciebie zadzwonie Quote
Nutusia Posted September 21, 2011 Author Posted September 21, 2011 [quote name='sylwiaso']Nutusiu jak myślisz kto pojedzie z dziewczynkami?my pojedziemy,bo tak możemy pomóc!a ja Nutusiu jutro do Ciebie zadzwonie[/QUOTE] ?!?!?!?!? Sylwia... nie wiem co powiedzieć... Dobra, zastanowię się i powiem Ci przez telefon ;) Tylko dziś będę baaaaardzo późno, bo po pracy jadę na Mazury po sunię... Może na jutro się umówmy, co? Wiem od Beki, że po zabiegu odbiera się psiaki tego samego dnia. Powiedzmy rano się zawozi, wieczorem odbiera. Ale szczegóły już dogramy ;) Quote
ania shirley Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Wysłałam moją i mamy stałą deklarację na październik. Quote
romenka Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 [quote name='ania shirley']Wysłałam moją i mamy stałą deklarację na październik.[/QUOTE] Aniu Ty i mama Twoja jesteście prawdziwymi ANIOŁAMI!!!!!! Dobrze że na Tym wątu tylu wspaniałych ludzi w jednym czasie się zebrało!!!! Quote
ania shirley Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Romenko, gdy ja przyszłam na wątek , to było już tu sporo wspaniałych ludzi!!!! Quote
sylwiaso Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Dziewczynki w górę!po Wasz szczęśliwy domek! Quote
AniaiJanek Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Jak tam się czują dziewczynki :)))? Odzywajcie się do mnie na priv jakbyście coś ustalały z dniem sterylki , dobrze? :) Quote
Nutusia Posted September 22, 2011 Author Posted September 22, 2011 Oczywiście! Myślę, że po rozmowie z Sylwią już będziemy mogły prosić o ustalenie terminu w lecznicy ;) Właśnie dotarła wpłata od Ani Shirley - 50 zł deklaracja stała za X + 10 zł deklaracja stała za X od Mamy Ani +... 40 zł wpłata jednorazowa! :) DZIĘ-KU-JE-MY! Quote
Ellig Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 Nutusiu, wyszukalam karme tylko nie wiem kiedy trzeba zamawiac i na jaki adres. [B]JOSERA SOLIDO[/B] [CENTER][B]+ Pakiet 5 PREZENTÓW dla psa [COLOR=#b10000] [/COLOR][/B][/CENTER] [CENTER][B][COLOR=#b10000]GRATIS[/COLOR][/B][/CENTER] [CENTER][COLOR=#494949][B]ZESTAW CIASTEK NADZIEWANYCH 150G[/B][/COLOR][/CENTER] [CENTER][COLOR=#494949][B]KURZA ŁAPKA[/B][/COLOR][/CENTER] [CENTER][COLOR=#494949][B]BUT Z SKÓRY NATURALNEJ[/B][/COLOR][/CENTER] [CENTER][COLOR=#494949][B]PRÓBKI KARM[/B][/COLOR][/CENTER] [B][COLOR=#b10000][COLOR=#494949]ZABAWKA PISZCZĄCA DLA PSA , kurier gratis 84 zl [/COLOR][/COLOR][/B] Quote
Nutusia Posted September 22, 2011 Author Posted September 22, 2011 Bardzo dziękuję! Cholercia, nie mam telefonu do Edek, bo zostawiłam dziś komórkę w domu, a nie ma jej chyba na dogo. Zadzwonię do niej zaraz jak tylko wrócę i poproszę o kontakt z Tobą. A my i tak się dziś widzimy - już prawie za chwilę ;) Quote
Ellig Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 [quote name='Nutusia']Bardzo dziękuję! Cholercia, nie mam telefonu do Edek, bo zostawiłam dziś komórkę w domu, a nie ma jej chyba na dogo. Zadzwonię do niej zaraz jak tylko wrócę i poproszę o kontakt z Tobą. A my i tak się dziś widzimy - już prawie za chwilę ;)[/QUOTE] Ja mam numer karma tylko do jutra do kupienia.Juz dzwonilam, mam zamawiac.Edek ma klopoty z internetem. Quote
Ellig Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 Po rozmowie z Edek, zamowilam karme [URL="http://allegro.pl/bosch-adult-menue-15kg-4kg-5gratisow-dostawa-i1811089525.html"][B]BOSCH ADULT MENUE 15KG + 4KG + 5GRATISÓW za 100zl. za karme zaplacila Edek:)[/B] [/URL] Quote
edek Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 [quote name='sylwiaso']Nutusiu jak myślisz kto pojedzie z dziewczynkami?my pojedziemy,bo tak możemy pomóc!a ja Nutusiu jutro do Ciebie zadzwonie[/QUOTE] Sylwiaso dziękuję :) Quote
edek Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 [quote name='Nutusia'] Właśnie dotarła wpłata od Ani Shirley - 50 zł deklaracja stała za X + 10 zł deklaracja stała za X od Mamy Ani +... 40 zł wpłata jednorazowa! :) DZIĘ-KU-JE-MY![/QUOTE] Ja też dziękuję :) Quote
edek Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 [quote name='Ellig']Po rozmowie z Edek, zamowilam karme [URL="http://allegro.pl/bosch-adult-menue-15kg-4kg-5gratisow-dostawa-i1811089525.html"][B]BOSCH ADULT MENUE 15KG + 4KG + 5GRATISÓW za 100zl. za karme zaplacila Edek:)[/B] [/URL][/QUOTE] Ellig super :) dziękuję za pomoc :) Quote
Nutusia Posted September 23, 2011 Author Posted September 23, 2011 Fajnie! Bardzo dziękujemy Ellig - zaraz skoryguję w poście rozliczeniowym. Rozmawiałam wczoraj z Sylwią. Wraz z Mężem mogą zawieźć Dziewczyny do lecznicy na sterylki, ale tylko w sobotę po 16-tej (do listopada trwa sezon budowlany i TZ Sylwii pracuje nawet w niedzielę...). Obawiam się, że zabiegi nie odbywają się w niedziele jednak. No i nie wiem czy jest szansa (i sens) przetrzymać Kobitki w lecznicy do poniedziałku rano... Kolejna rzecz to opieka po zabiegu. Sylwia nie ma technicznych możliwości, żeby je mieć na oku 24h/dobę przez pierwsze dwie doby po zabiegu. Ma zapytać swoją panią wet czy za opłatą (ok. 80 zł za dwie doby za obie panny), zgodziłaby się je przyjąć do swojego szpitaliku. Będzie to kolejny stres, ale przynajmniej bezpiecznie. Chyba, że mogą zostać przez te 2 doby w lecznicy w Konstancinie (w co wątpię), ale to już Beka się musi wypowiedzieć. Aniu i Janku - czy istnieje cień szansy, żebyście również zawieźli Dziewczyny do lecznicy - tym razem za zwrot kosztów paliwa?... Kurczę, co za karkołomny plan na się trafił - ale musi się udać! Quote
beka Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Spytam, ale sterylizacje od pn do piatku, raczej Quote
Nutusia Posted September 23, 2011 Author Posted September 23, 2011 Beka - dzięki! Spytaj jeszcze proszę czy jest możliwość przywiezienia w niedzielę np., gdyby zabieg zaplanować na poniedziałek. No i czy jest możliwość opieki po zabiegu przez 2 doby... Quote
AniaiJanek Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Niestety my nie damy rady przywieźć dziewczyn do lecznicy. Ja nie mam prawa jazdy a mój mąż pracuje w 3 szpitalach i jak weźmie dzień wolny na to by dziewczynki przywieźć to na 100% dzień przed i dzień po będzie na dyżurach... :( Jak one współgrają z innymi psami? Ja niestety odpadam by je wziąć na dzień- dwa po operacji bo mója Bokserka z ADHD nie dała by im odpocząć- jej tylko zabawa w głowie :D ale może popytam czy moja przyjaciółka by nie przygarnęła... Quote
Nutusia Posted September 23, 2011 Author Posted September 23, 2011 Bardzo dziękuję za odpowiedź. Będziemy szukać innego rozwiązania. Myślę, że one z innymi psiakami dogadują się bardzo dobrze - w końcu to jeszcze trochę fiśnięte dzieciaki - ale to już Sylwia musi potwierdzić. U mnie też odpada "przechowanie", bo i bokserka z podwójnym ADHD, do tego równie "nadpobudliwa" jamniczka, dziamgotliwa tymczaska Kimi i Lesio "na deser" + nasza 10-godzinna nieobecność w domu :( Myślcie Ciocie i Wujkowie - bo myślenie ma kolosalną przyszłość, a w tym przypadku chodzi o przyszłość naszych Myszek ;) Quote
Recommended Posts