edek Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 [B]Plina[/B] bardzo dziękuję za pakiet ogłoszeń dla Pixie :). [B]Aniu Shirley[/B] do tej pory /dixie byłs grubsza w rodzinie i dlatego podejrzenie padło na robaki. [B]Sylwiaso[/B] nie pamiętam kiedy dziewczyny były odrobaczane ??? Dixie miała czas na nabranie masy ???? Quote
edek Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 [quote name='ania shirley']Ico? Nikt nie dzwoni?[/QUOTE] Wczoraj Pani dzwoniła z Łodzi o Dixie wydawało jej się, ze w ogłoszeniu było napisane, że jest owczarkiem niemieckim. Powiedziałam Pani, że jest napisane, że może być wielkości owczarka niemieckiego, że ona jest mieszańcem z owczarkiem. Pani powiedziała, że kundelki to ona miała……. No i chyba chciała rasowca…… Ciotki trzymajcie kciuki za ten odpowiedni telefon……. Quote
edek Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Sylwiaso świat karm przyjął reklamację, zostanie wysłany nowy worek, będzie otwarty i zaklejony, chcą sprawdzić karmę, żeby nie było takiej samej sytuacji :) Quote
sylwiaso Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Edek dziewczynki były odrobaczone 2.09!masz racje dajemy Dixie czas poczekamy!Super że przyjęli reklamacje!!! Quote
edek Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 Dziewczynki na pierwszą :) Niech te domki w końcu zadzwonią :( Quote
ania shirley Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 Pusto u dziewczynek... I cicho....:-(:-( Quote
edek Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 [quote name='ania shirley']Pusto u dziewczynek... I cicho....:-(:-([/QUOTE] Też mnie to smuci :( Quote
romenka Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 Cioteczki spokojnie. Nie każdy musi się wypowiadać ale na pewno większość podgląda co u dziewczyneczek. Myślę że po takiej walce jaką stoczyła edek jeszcze długo minie za nim ktoś o tym zapomni. Nie każdy lubi pisać niektórzy pomagają nie udzielając się zbytnio na wątkach ;) Buziaczki kochane i nie martwcie się :) Quote
ania shirley Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 Cicho z telefonami.. O to się martwimy. Ale zadzwonią!!! Te najlepsze! Quote
edek Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 [quote name='romenka']Cioteczki spokojnie. Nie każdy musi się wypowiadać ale na pewno większość podgląda co u dziewczyneczek. Myślę że po takiej walce jaką stoczyła edek jeszcze długo minie za nim ktoś o tym zapomni. Nie każdy lubi pisać niektórzy pomagają nie udzielając się zbytnio na wątkach ;) Buziaczki kochane i nie martwcie się :)[/QUOTE] Wiem, wiem ja też na niektórych się nie odzywam a podglądam ;) Quote
edek Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 [quote name='ania shirley'] Ale zadzwonią!!! Te najlepsze![/QUOTE] Inaczej być nie może ;) Quote
plina Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 Aż nie wierzę, że szczeniaczki i nikt nie dzwoni? :???: Quote
edek Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 [quote name='plina']Aż nie wierzę, że szczeniaczki i nikt nie dzwoni? :???:[/QUOTE] do tej pory ja odebrałam 3 tel w sprawie Dixie, ale to nie były TE DOMKI :( Quote
wawer Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 Ale jednak ktoś dzwonił. Czyli ogłoszenia się czytają :) Quote
obraczus87 Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 EDEK dobrze ze w ogole dzwonia. Po niektore psy to nawet idioci nie dzwonia :( Quote
sylwiaso Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Musimy być dobrej myśli!dziewczynki ja wierzę,że dobry domek zadzwoni! Quote
romenka Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 [quote name='obraczus87']EDEK dobrze ze w ogole dzwonia. Po niektore psy to nawet idioci nie dzwonia :([/QUOTE] OOOO !!! Romek już tyle czasu ( i mówię tutaj o miesiącach) siedzi w hotelu a telefonu nawet jednego nie było!!! Quote
santino Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Zgadzam sie z dziewczynami. Dobrze, że w ogóle dzownią bo to znaczy że czytają! Na pocieszenie dodam, że w dniu kiedy zadzwonił TEN telefon w sprawie Rudiego to odebrałam chyba z 5 tel od idiotów, którzy chyba jaja sobie robili i w związku z tym niemalże spuściłam TEN DOM na drzewo, bo myślałam, że znowu ktoś niepoważny dzwoni... A tu zadzwonił ktoś bardzo poważny kto bardzo pokochał Rudiego i dał mu cudowny dom! :) Quote
Nutusia Posted September 19, 2011 Author Posted September 19, 2011 Ufff... jestem! Po dwóch dniach z 6-latkiem jestem... intelektualnie wykończona!:evil_lol: A wczoraj się do budy przykułam, a przy okazji promowałam moją podopieczną Kimi;) Fajnie, że dzwonią telefony. W końcu zadzwoni ten właściwy! Mamo Ani Shirley - pięknie dziękujemy, a ja osobiście gratuluję Córki i odwagi w zawitaniu do wirtualnego świata:loveu: Ale w TAKIEJ SPRAWIE - naprawdę warto!:lol: I z największą przyjemnością zapisuję deklarację w poście rozliczeniowym:multi: Dziewczyny kochane - uważam, że musimy poważnie pomyśleć nad zawiezieniem naszych "Myszek" na sterylkę, bo lada moment może się pojawić cieczka... Rozumiem, że nie ma technicznej możliwości wykonania zabiegu gdzie indziej na "talon z lecznicy":shake: i trzeba dziewczyny zawieźć do Konstancina... Tak na dobrą sprawę trzeba obliczyć koszty transportu, bo zaraz się może okazać, że taniej będzie je wysterylizować na miejscu niż wieźć do lecznicy, gdzie maja sterylkę za darmo. Co Wy na to?... Quote
santino Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Nutusiu, 100% racji, Trzeba się najpierw zorientować ile transport i wtedy zdecydować czy na pewno "opłaca się" jechać czy może sterylizacja dziwczyn na miejscu będzie kosztować podobnie... Quote
beka Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 [quote name='Nutusia']Ufff... jestem! Po dwóch dniach z 6-latkiem jestem... intelektualnie wykończona!:evil_lol: A wczoraj się do budy przykułam, a przy okazji promowałam moją podopieczną Kimi;) Fajnie, że dzwonią telefony. W końcu zadzwoni ten właściwy! Mamo Ani Shirley - pięknie dziękujemy, a ja osobiście gratuluję Córki i odwagi w zawitaniu do wirtualnego świata:loveu: Ale w TAKIEJ SPRAWIE - naprawdę warto!:lol: I z największą przyjemnością zapisuję deklarację w poście rozliczeniowym:multi: Dziewczyny kochane - uważam, że musimy poważnie pomyśleć nad zawiezieniem naszych "Myszek" na sterylkę, bo lada moment może się pojawić cieczka... Rozumiem, że nie ma technicznej możliwości wykonania zabiegu gdzie indziej na "talon z lecznicy":shake: i trzeba dziewczyny zawieźć do Konstancina... Tak na dobrą sprawę trzeba obliczyć koszty transportu, bo zaraz się może okazać, że taniej będzie je wysterylizować na miejscu niż wieźć do lecznicy, gdzie maja sterylkę za darmo. Co Wy na to?...[/QUOTE] i od razu mówie ze tu sie preferuje sterylki po pierwszej cieczce a nie przed Quote
Nutusia Posted September 19, 2011 Author Posted September 19, 2011 Tym bardziej się trzeba zastanowić, bo cieczki w hoteliku to raczej niefajna sprawa jest... No i potem trzeba co najmniej miesiąc-półtora odczekać przed zabiegiem... Czy ktoś internetowo kumaty mógłby sprawdzić ile jest km z Łowicza do Konstancina, żeby móc oszacować koszty transportu? No i musimy też wiedzieć ile sterylka kosztuje u weta Sylwiaso... Quote
santino Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 [quote name='Nutusia']Tym bardziej się trzeba zastanowić, bo cieczki w hoteliku to raczej niefajna sprawa jest... No i potem trzeba co najmniej miesiąc-półtora odczekać przed zabiegiem... Czy ktoś internetowo kumaty mógłby sprawdzić ile jest km z Łowicza do Konstancina, żeby móc oszacować koszty transportu? No i musimy też wiedzieć ile sterylka kosztuje u weta Sylwiaso...[/QUOTE] Proszę: 96 km :) lub alternatywną trasą 103 km :) Quote
Nutusia Posted September 19, 2011 Author Posted September 19, 2011 O, bardzo dziękuję! Teraz wszystko zależy czy Sylwia miałaby jakiekolwiek możliwości transportowe, bo gdyby jechać od niej, wyszłoby powiedzmy ok. 200 km. Ale gdyby jechać z Wwy po dziewczyny, potem do lecznicy, potem z powrotem i znów do Wwy to już się robi dwa razy tyle... :( Sylwia, wypowiesz się w tej sprawie, proszę? Quote
Recommended Posts