ania shirley Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Edek -proszę, zrób moruska(ja nie umiem)- wpłacę dodatkowo 30 zł na 2 komplety morusków. Quote
edek Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 [quote name='ania shirley']Edek -proszę, zrób moruska(ja nie umiem)- wpłacę dodatkowo 30 zł na 2 komplety morusków.[/QUOTE] Aniu dziękuje podam Ci konto koosiek ona dzisiaj będzie robiła ogłoszenia wyróżnione u koleżanki na komputerze. Napisze do niej sms dziekuję bardzo bardzo bardzo dobra kobieto :) Quote
Nutusia Posted September 9, 2011 Author Posted September 9, 2011 Z tą karmą to rzeczywiście jakiś skandal! Trzeba złożyć reklamację i nadmienić, że się powiadomi innych klientów (np. poprzez portal dogomania ;)) - za dużo mają do stracenia, dranie!!!! Jeśli chodzi o sposób ratowania psów - no cóż, niby chwała za to, że próbowano... Ale... no! Moim zdaniem trzeba by było je wysterylizować - moje były sterylizowane przed pierwszą cieczką i jest OK. Problem tylko za co... Ale może by Skarbonka pomogła. Można też napisać o wparcie do Kundelkowej skarbonki, tylko wątpię, żeby można było otrzymać pomoc na utrzymanie [B]w hotelu[/B], bo to wobec innych psiaków w tragicznej sytuacji jest niemoralne (przynajmniej moim zdaniem...) Zastanówcie się nad zmianą osoby do kontaktu w sprawie adopcji... Quote
edek Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 dziewczyny mają zapewnioną sterylkę gratis w tej lecznicy, więc finansowo kwestia byłaby tylko z transportem. Ja się nie znam na tym kiedy można kiedy nie, dziękuję za informację Nutusiu. W ogłoszeniach też będzie podawany mój tel do kontaktu. Quote
Nutusia Posted September 9, 2011 Author Posted September 9, 2011 To ja bym w ogłoszeniach podkreśliła, że będą wysterylizowane przed adopcją. I jak się domek zgłosi, wtedy się ciachnie i już. To bardzo dobra wiadomość, że sterylka gratis! I pytanie z innej beczki - czy Atos i Portos pojechali tam, gdzie mieli jechać?... Quote
edek Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 [quote name='Nutusia']To ja bym w ogłoszeniach podkreśliła, że będą wysterylizowane przed adopcją. I jak się domek zgłosi, wtedy się ciachnie i już. To bardzo dobra wiadomość, że sterylka gratis! I pytanie z innej beczki - czy Atos i Portos pojechali tam, gdzie mieli jechać?...[/QUOTE] Napisałam koosiek sms żeby dopisała. Ostro się głowiłam o co chodzi z chłopakami, ale juz wiem. Niestety nie chyba nic nie udało się załatwić Cioteczka się nie odzywa :( Quote
Nutusia Posted September 9, 2011 Author Posted September 9, 2011 Dobra, dzięki za info... Będę myśleć inaczej ;) Quote
aganela Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 [quote name='Nutusia']To ja bym w ogłoszeniach podkreśliła, że będą wysterylizowane przed adopcją. I jak się domek zgłosi, wtedy się ciachnie i już. To bardzo dobra wiadomość, że sterylka gratis!..[/QUOTE] to może być dobry ''chwyt'' część psów do adopcji jest steryliz.w bardzo młodym wieku,tylko znależć dobrego weta i pewność będzie większa,że w czasie pierwszej cieczki (już w nowych domach)sunie nie uciekły by i nie miały szczeniąt,czasem przecież bardzo cieżko jest dopilnować ludziom. Ja ciągle przypominam o próbowaniu z MP/PP i z Pytaniem na Śniadanie. Quote
edek Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 aganela pamiętam o tych gazetach poszukam jakiegoś kontaktu do nich i napisze, dzięki za podpowiedź. na razie muszę zniknąć na jakieś dwie godzinki :( Quote
ania shirley Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Ile wynosi dług? 540+380? ???? 920??? Quote
Nutusia Posted September 9, 2011 Author Posted September 9, 2011 Jezusie z nieba, ile kasy! I za chwilę kolejne 380 zł :( Wszystkie psy pod opieką Koosiek mają po 1000 zł długu. Czy za chwilę też podzielą los Dziewczynek?... W dodatku z tego całego towarzystwa, Dziewczynki są najbardziej adopcyjne, co nie zmienia faktu, że domu na horyzoncie brak :( Quote
ania shirley Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Pokazałam dzis w pracy ludziom dziewczynki. Wszyscy psiarze, ale zapsieni. Zdziwieni , że takie fajne szczeniusie nie maja domu. Co jest nie w porzadku? Quote
Igiełka Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Edek dzięki za zaproszenie :) potem poczytam Quote
Nutusia Posted September 9, 2011 Author Posted September 9, 2011 Witaj, Igiełko - jakaś super Baloniara by się tu najbardziej przydała... Quote
mgie Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Zrobię kolejny ale już nieodpłatnie pakiet ogłoszeń. Jakie namiary podać w ogłoszeniu ? Quote
Nutusia Posted September 9, 2011 Author Posted September 9, 2011 Na Edek poprosimy! Jak tu wejdzie, prześle Ci na PW. Piękne dzięki, Mgie!!!! :) Quote
mgie Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 [quote name='Nutusia']Na Edek poprosimy! Jak tu wejdzie, prześle Ci na PW. Piękne dzięki, Mgie!!!! :)[/QUOTE] Ciągle czytam, że dziewczyny mają ogłoszenia ale jakoś przeglądając strony internetowe ich nie widzę !!! Czekam zatem na namiary. Quote
edek Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 [quote name='ania shirley']Ile wynosi dług? 540+380? ???? 920???[/QUOTE] ogólnie to do końca września trzeba zapłacić 940 zł, z tymże jedna cioteczka dała stałą deklarację 20 zł więc potrzebne jest 920 zł Quote
edek Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 [quote name='ania shirley']Pokazałam dzis w pracy ludziom dziewczynki. Wszyscy psiarze, ale zapsieni. Zdziwieni , że takie fajne szczeniusie nie maja domu. Co jest nie w porzadku?[/QUOTE] Sama chciała bym wiedzieć :( Quote
edek Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 [quote name='Igiełka']Edek dzięki za zaproszenie :) potem poczytam[/QUOTE] Zapraszam Cioteczko :) Quote
edek Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 [quote name='mgie']Ciągle czytam, że dziewczyny mają ogłoszenia ale jakoś przeglądając strony internetowe ich nie widzę !!! Czekam zatem na namiary.[/QUOTE] Z tego co pamiętam to na pewno były wykupione 3 pakiety ogłoszeniowe. Chyba w czerwcu dałam koosiek kasę na wyróżnione allegro gumtree i morusek. W lipcu i sierpniu też płaciłam za wyróżnienie. Dzisiaj koosiek ma zrobić ogłoszenia wyróżnione na gumtree allegro i morusku. mgie dziękuję za pakiecik ogłoszeniowy już podaje namiary na pw. Quote
Nutusia Posted September 9, 2011 Author Posted September 9, 2011 Ostatnio chyba Ellig im wykupiła pakiet. Aż się wierzyć nie chce, że ani jednego telefonu... :( Quote
mgie Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Ja robiłam ten pakiet. To było dawno a ogłoszenia muszą być świeże na okrągło. Quote
edek Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 [quote name='Nutusia']Ostatnio chyba Ellig im wykupiła pakiet. Aż się wierzyć nie chce, że ani jednego telefonu... :([/QUOTE] tak ostatni pakiecik był od Ellig, ja wykupywałam wcześniej i Malawia też :( Quote
Recommended Posts