Jump to content
Dogomania

Pixie (teraz Luna) w DS, Dixie (teraz Sasza) ma dom, za który trzymamy kciuki!

Recommended Posts

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ania shirley']Edek -proszę, zrób moruska(ja nie umiem)- wpłacę dodatkowo 30 zł na 2 komplety morusków.[/QUOTE]

Aniu dziękuje podam Ci konto koosiek ona dzisiaj będzie robiła ogłoszenia wyróżnione u koleżanki na komputerze. Napisze do niej sms dziekuję bardzo bardzo bardzo dobra kobieto :)

Posted

Z tą karmą to rzeczywiście jakiś skandal! Trzeba złożyć reklamację i nadmienić, że się powiadomi innych klientów (np. poprzez portal dogomania ;)) - za dużo mają do stracenia, dranie!!!!
Jeśli chodzi o sposób ratowania psów - no cóż, niby chwała za to, że próbowano... Ale... no!
Moim zdaniem trzeba by było je wysterylizować - moje były sterylizowane przed pierwszą cieczką i jest OK. Problem tylko za co... Ale może by Skarbonka pomogła. Można też napisać o wparcie do Kundelkowej skarbonki, tylko wątpię, żeby można było otrzymać pomoc na utrzymanie [B]w hotelu[/B], bo to wobec innych psiaków w tragicznej sytuacji jest niemoralne (przynajmniej moim zdaniem...)
Zastanówcie się nad zmianą osoby do kontaktu w sprawie adopcji...

Posted

dziewczyny mają zapewnioną sterylkę gratis w tej lecznicy, więc finansowo kwestia byłaby tylko z transportem. Ja się nie znam na tym kiedy można kiedy nie, dziękuję za informację Nutusiu. W ogłoszeniach też będzie podawany mój tel do kontaktu.

Posted

To ja bym w ogłoszeniach podkreśliła, że będą wysterylizowane przed adopcją. I jak się domek zgłosi, wtedy się ciachnie i już. To bardzo dobra wiadomość, że sterylka gratis!
I pytanie z innej beczki - czy Atos i Portos pojechali tam, gdzie mieli jechać?...

Posted

[quote name='Nutusia']To ja bym w ogłoszeniach podkreśliła, że będą wysterylizowane przed adopcją. I jak się domek zgłosi, wtedy się ciachnie i już. To bardzo dobra wiadomość, że sterylka gratis!
I pytanie z innej beczki - czy Atos i Portos pojechali tam, gdzie mieli jechać?...[/QUOTE]

Napisałam koosiek sms żeby dopisała. Ostro się głowiłam o co chodzi z chłopakami, ale juz wiem. Niestety nie chyba nic nie udało się załatwić Cioteczka się nie odzywa :(

Posted

[quote name='Nutusia']To ja bym w ogłoszeniach podkreśliła, że będą wysterylizowane przed adopcją. I jak się domek zgłosi, wtedy się ciachnie i już. To bardzo dobra wiadomość, że sterylka gratis!..[/QUOTE]
to może być dobry ''chwyt'' część psów do adopcji jest steryliz.w bardzo młodym wieku,tylko znależć dobrego weta i pewność będzie większa,że w czasie pierwszej cieczki (już w nowych domach)sunie nie uciekły by i nie miały szczeniąt,czasem przecież bardzo cieżko jest dopilnować ludziom.
Ja ciągle przypominam o próbowaniu z MP/PP i z Pytaniem na Śniadanie.

Posted

aganela pamiętam o tych gazetach poszukam jakiegoś kontaktu do nich i napisze, dzięki za podpowiedź.

na razie muszę zniknąć na jakieś dwie godzinki :(

Posted

Jezusie z nieba, ile kasy! I za chwilę kolejne 380 zł :( Wszystkie psy pod opieką Koosiek mają po 1000 zł długu. Czy za chwilę też podzielą los Dziewczynek?... W dodatku z tego całego towarzystwa, Dziewczynki są najbardziej adopcyjne, co nie zmienia faktu, że domu na horyzoncie brak :(

Posted

[quote name='Nutusia']Na Edek poprosimy! Jak tu wejdzie, prześle Ci na PW.
Piękne dzięki, Mgie!!!! :)[/QUOTE]

Ciągle czytam, że dziewczyny mają ogłoszenia ale jakoś przeglądając strony internetowe ich nie widzę !!!
Czekam zatem na namiary.

Posted

[quote name='ania shirley']Ile wynosi dług? 540+380? ???? 920???[/QUOTE]

ogólnie to do końca września trzeba zapłacić 940 zł, z tymże jedna cioteczka dała stałą deklarację 20 zł więc potrzebne jest 920 zł

Posted

[quote name='ania shirley']Pokazałam dzis w pracy ludziom dziewczynki. Wszyscy psiarze, ale zapsieni. Zdziwieni , że takie fajne szczeniusie nie maja domu. Co jest nie w porzadku?[/QUOTE]

Sama chciała bym wiedzieć :(

Posted

[quote name='mgie']Ciągle czytam, że dziewczyny mają ogłoszenia ale jakoś przeglądając strony internetowe ich nie widzę !!!
Czekam zatem na namiary.[/QUOTE]

Z tego co pamiętam to na pewno były wykupione 3 pakiety ogłoszeniowe. Chyba w czerwcu dałam koosiek kasę na wyróżnione allegro gumtree i morusek. W lipcu i sierpniu też płaciłam za wyróżnienie. Dzisiaj koosiek ma zrobić ogłoszenia wyróżnione na gumtree allegro i morusku.

mgie dziękuję za pakiecik ogłoszeniowy już podaje namiary na pw.

Posted

[quote name='Nutusia']Ostatnio chyba Ellig im wykupiła pakiet. Aż się wierzyć nie chce, że ani jednego telefonu... :([/QUOTE]

tak ostatni pakiecik był od Ellig, ja wykupywałam wcześniej i Malawia też :(