maarit Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 mgie pożyczyłam zdjęcie na NK -mam nadzieję że nie masz nic przeciwko temu. Co tam literki-wiadomo o które psinki chodzi... Quote
koosiek Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 [quote name='mgie'][url]http://tablica.pl/oferta/pixie-i-dixie-7-mc-mlodziutkie-owczarkowate-mieszkaja-w-hotelu-dla-pso-IDgKT9.html[/url][/QUOTE] Mgie, coś w tym ogłoszeniu nie działa, nie ma zdjęć a zamiast kontaktu jet apis "nieaktualne". Miałam dzisiaj o nie telefon, już myślałam, że to to... Ale niestety pan dzwonił z Metra i chodziło mu o białą sunię... Ale powiedział, że Pixie jest całkiem ładna :) Czyli jednak nie tylko ja tak uważam :) Quote
mgie Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 [quote name='koosiek']Mgie, coś w tym ogłoszeniu nie działa, nie ma zdjęć a zamiast kontaktu jet apis "nieaktualne". Miałam dzisiaj o nie telefon, już myślałam, że to to... Ale niestety pan dzwonił z Metra i chodziło mu o białą sunię... Ale powiedział, że Pixie jest całkiem ładna :) Czyli jednak nie tylko ja tak uważam :)[/QUOTE] Bo to jest stare ogłoszenie. Robię nowe raz dziennie;) Quote
Nutusia Posted August 21, 2011 Author Posted August 21, 2011 Dzieweczki, która byłaby tak miła i wrzuciła zdjęcia na jakiegoś fotosika czy innego imaga :) i podesłałaby mi ich linki na maila? Może by mi się udało wystawić bazarek jeszcze dziś... From the mountain dziękuję za pomoc... :) Quote
edek Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 [quote name='Nutusia']Dzieweczki, która byłaby tak miła i wrzuciła zdjęcia na jakiegoś fotosika czy innego imaga :) i podesłałaby mi ich linki na maila? Może by mi się udało wystawić bazarek jeszcze dziś... From the mountain dziękuję za pomoc... :)[/QUOTE] Ja nie umiem :( Quote
edek Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 Zamówiłam 18 kg karmy dla dziewczynek. Powinna do środy dotrzeć :cool3: Quote
Nutusia Posted August 21, 2011 Author Posted August 21, 2011 DT Ciapka się zebrał w sobie i pomógł, więc bazar już gotowy - zapraszam! [url]http://www.dogomania.pl/threads/213233-Zabawki-breloczki-ciuszki-akcesoria-dla-dzieci-na-dzikiego-Ciapka-w-BDT[/url] Chodzi mi o to, by ktoś mógł wstawić zdjęcia na jakiś zdjęciowy portal i podesłał mi tylko linki - resztą zajmę się sama. Chyba, że wolontariusz pójdzie dalej i sam zrobi bazar z moich zdjęć i opisów :) Quote
koosiek Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 Jeśli podeślesz jeszcze dzisiaj, na maila z mojego podpisu, mogę wrzucić. Quote
sylwiaso Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Dziewczynki z samego rana w górę!!Dziekuję w imieniu dziewczynek za wszystko co dla nich robicie kochane cioteczki!! Quote
Nutusia Posted August 22, 2011 Author Posted August 22, 2011 Będę dziś rzeźbić bazarek - może do wieczora zdążę, bo z moją biegłością w tych sprawach jest kiepskawo... :) Quote
Nutusia Posted August 22, 2011 Author Posted August 22, 2011 Zrobiłam, zapraszam i proszę o reklamę, rozsyłanie i podrzucanie. [url]http://www.dogomania.pl/threads/213319-50-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-na-psie-siostrzyczki-Pixie-i-Dixie-do-10.09?p=17491246#post17491246[/url] A na razie dobranoc, bo na oczy nie widzę. Cóż, starość... :) Quote
edek Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Nutusiu kochana Cioteczko dziękuję za bazarek :) i za bardzo ładne fanty, które dołożyłaś :). Dziękuję, dziękuję, dziękuję :) Quote
edek Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Nutusiu czy mogłabyś wstawić zaproszenie z kilkoma fotami na ten bazarek ogłoszeniowy ??? Ja potem będę o nim przypominała :) Quote
wawer Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 [quote name='sylwiaso']I Dzień dobry!!!![/QUOTE] Dobry i Tobie! Sylwia, brak mi pełnych danych do przelewu. Ścigam Cię, a Ty nic. Zajrzyj do mojego ostatniego maila, proszęęęęęę. Quote
edek Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Sylwiaso dostałam emaila, dzisiaj ma być dostarczona karma dla dziewczynek :) Quote
Nutusia Posted August 24, 2011 Author Posted August 24, 2011 Dziewczyny - propagujcie bazarek gdzie się da, proszę... Nie zapeszając, nawet jakoś ruszył... :) Quote
edek Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 [quote name='Nutusia']Dziewczyny - propagujcie bazarek gdzie się da, proszę... Nie zapeszając, nawet jakoś ruszył... :)[/QUOTE] Ja już pozapraszałam na wątkach, w których biorę udział. Niedługo wezmę się za wysyłanie pw :) Quote
Recommended Posts