Jump to content
Dogomania

Pixie (teraz Luna) w DS, Dixie (teraz Sasza) ma dom, za który trzymamy kciuki!

Recommended Posts

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='mgie'][url]http://tablica.pl/oferta/pixie-i-dixie-7-mc-mlodziutkie-owczarkowate-mieszkaja-w-hotelu-dla-pso-IDgKT9.html[/url][/QUOTE]

Mgie, coś w tym ogłoszeniu nie działa, nie ma zdjęć a zamiast kontaktu jet apis "nieaktualne".

Miałam dzisiaj o nie telefon, już myślałam, że to to... Ale niestety pan dzwonił z Metra i chodziło mu o białą sunię...
Ale powiedział, że Pixie jest całkiem ładna :) Czyli jednak nie tylko ja tak uważam :)

Posted

[quote name='koosiek']Mgie, coś w tym ogłoszeniu nie działa, nie ma zdjęć a zamiast kontaktu jet apis "nieaktualne".

Miałam dzisiaj o nie telefon, już myślałam, że to to... Ale niestety pan dzwonił z Metra i chodziło mu o białą sunię...
Ale powiedział, że Pixie jest całkiem ładna :) Czyli jednak nie tylko ja tak uważam :)[/QUOTE]

Bo to jest stare ogłoszenie.
Robię nowe raz dziennie;)

Posted

Dzieweczki, która byłaby tak miła i wrzuciła zdjęcia na jakiegoś fotosika czy innego imaga :) i podesłałaby mi ich linki na maila? Może by mi się udało wystawić bazarek jeszcze dziś... From the mountain dziękuję za pomoc... :)

Posted

[quote name='Nutusia']Dzieweczki, która byłaby tak miła i wrzuciła zdjęcia na jakiegoś fotosika czy innego imaga :) i podesłałaby mi ich linki na maila? Może by mi się udało wystawić bazarek jeszcze dziś... From the mountain dziękuję za pomoc... :)[/QUOTE]

Ja nie umiem :(

Posted

DT Ciapka się zebrał w sobie i pomógł, więc bazar już gotowy - zapraszam!
[url]http://www.dogomania.pl/threads/213233-Zabawki-breloczki-ciuszki-akcesoria-dla-dzieci-na-dzikiego-Ciapka-w-BDT[/url]

Chodzi mi o to, by ktoś mógł wstawić zdjęcia na jakiś zdjęciowy portal i podesłał mi tylko linki - resztą zajmę się sama. Chyba, że wolontariusz pójdzie dalej i sam zrobi bazar z moich zdjęć i opisów :)

Posted

Zrobiłam, zapraszam i proszę o reklamę, rozsyłanie i podrzucanie.
[url]http://www.dogomania.pl/threads/213319-50-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-na-psie-siostrzyczki-Pixie-i-Dixie-do-10.09?p=17491246#post17491246[/url]

A na razie dobranoc, bo na oczy nie widzę. Cóż, starość... :)

Posted

[quote name='sylwiaso']I Dzień dobry!!!![/QUOTE]

Dobry i Tobie!
Sylwia, brak mi pełnych danych do przelewu. Ścigam Cię, a Ty nic. Zajrzyj do mojego ostatniego maila, proszęęęęęę.

Posted

[quote name='Nutusia']Dziewczyny - propagujcie bazarek gdzie się da, proszę... Nie zapeszając, nawet jakoś ruszył... :)[/QUOTE]

Ja już pozapraszałam na wątkach, w których biorę udział. Niedługo wezmę się za wysyłanie pw :)