edek Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 [quote name='aganela']jestem na zaproszenie,niestety nie mogę pomóc finansowo ,jedynie podniosę, nie robiliście jakiś bazarków,lub coś innego ,żeby spróbować zebrać pięniądze...?..[/QUOTE] aganela witaj :) kilka Cioteczek miało wysłać do koosiek fanty na bazarek ale nie wiem czy zostały wysłane. Quote
aganela Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 to spróbujcie zrobić bazarki typu cegełki? Są wśród obecnych teraz bazarków różne fajne pomysły! Quote
edek Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 [quote name='aganela']to spróbujcie zrobić bazarki typu cegełki? Są wśród obecnych teraz bazarków różne fajne pomysły![/QUOTE] Ja do osób pomysłowych nie na leże :( jest tu strasznie mało osób nikt nie zagląda .........wątek umarł Quote
Nutusia Posted August 9, 2011 Author Posted August 9, 2011 O matko święta, no... Rzeczywiście widziałam taki bazarek chyba na wątku reklamowym, że sprzedaje się np. wirtualne słodycze. Niestety, nie umiem czegoś takiego zrobić. Do bazarku mogę dorzucić jakieś fanty - wyślę zdjęcia osobie, która bazarek wystawi, a potem wylicytowane fanty wyślę sama. Quote
koosiek Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 Też nie mam pomysłu... Kiedyś próbowałam z dyplomami jak na allegro, ale prawie nic nie poszło... Nutusia, jeśli powysyłasz, mogę wystawić, bo z wysyłką mam największe problemy... Quote
edek Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 [quote name='koosiek']Też nie mam pomysłu... Kiedyś próbowałam z dyplomami jak na allegro, ale prawie nic nie poszło... Nutusia, jeśli powysyłasz, mogę wystawić, bo z wysyłką mam największe problemy...[/QUOTE] Ja już kilka fantów też znalazłam i jeszcze mam jedno miejsce do przejrzenia, też mogę porobić zdjęcia z opisem. Tylko co wtedy gdy ktoś zakupi coś o de mnie i coś od Nutusi ??? musiałyby iść dwie paczki lub dwa oddzielne bazarki trzeba byłoby zrobić ???? Quote
Nutusia Posted August 9, 2011 Author Posted August 9, 2011 No właśnie, cholercia... Ja zaraz na urlop idę i będę focić kolejne fanty, bo u mnie z tym największy problem jest. Ciuchów mam sporo, ale muszę tę stertę wyprasować!!!! a potem pomierzyć i wciąż czasu brak :( Jeden bazarek wystawiłam wczoraj, drugi wystawię w weekend na innego psiaka, bo już obiecałam. A jakie masz rzeczy, Edek? No i trzeba mieć świadomość, że samymi bazarkami na hotel nie zarobimy - nie ta liga :shake: Quote
koosiek Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 Można zrobić da oddzielne, albo przy każdym zaznaczyć, od kogo są fanty. Quote
koosiek Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 [quote name='Nutusia']No i trzeba mieć świadomość, że samymi bazarkami na hotel nie zarobimy - nie ta liga :shake:[/QUOTE] No właśnie... Zupełnie się nie spodziewałam, gdy je zabierałam, że takie dzieciaki będą tyle czasu szukały domów... A oprócz jednego głupiego telefonu o Dixie - cisza... Dziewczynki dzięki dobrej cioci z dogo będą miały nowe pakiety ogłoszeń, z nowymi zdjęciami, może... I dzięki Edek wyróżnione allegra :) Quote
edek Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 Mam obrazek, ramkę, pokrowce do tel, jakiś cień do powiek, coś z biżuterii raczej drobniejsze przedmiotu muszę jeszcze przejrzeć torebki też coś znajdę Quote
edek Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 To rzeczywiście może dwa oddzielne zrobić i już :roll: Quote
Nutusia Posted August 9, 2011 Author Posted August 9, 2011 A byłaby możliwość, żebyś Ty albo Twój Mąż odebrali ode mnie fanty w Wwie do czwartku?... Bo może lepiej, żebym przekazała fanty niż żebyśmy wystawiały dwa osobne bazarki? Quote
edek Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 [quote name='Nutusia']A byłaby możliwość, żebyś Ty albo Twój Mąż odebrali ode mnie fanty w Wwie do czwartku?... Bo może lepiej, żebym przekazała fanty niż żebyśmy wystawiały dwa osobne bazarki?[/QUOTE] Ja nie dam rady nie wiem jak mój TZ a w jakich godzinach ???? Quote
Nutusia Posted August 9, 2011 Author Posted August 9, 2011 8.30 - 16.30 pracuję niedaleko ratusza przy Solidarności róg Żelaznej. Ewentualnie mogłabym gdzieś niedaleko podjechać po pracy. Quote
sylwiaso Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 Nutusiu to jest póżne wstawanie normalne 5.30!!!o 6 psiaki już biegają! Quote
Nutusia Posted August 11, 2011 Author Posted August 11, 2011 O matko, to z psiaków też ranne ptaszki :) Moim się czasem zdarza wyleźć z łóżka skoro świt na siusiu, ale zaraz wracają chrapać z powrotem :) Quote
sylwiaso Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 O to nasze biedulki to dzielne psiaki jak tylko usłyszą klapnięcie drzwiami już szczekają..."ciotka chcemy na plac zabaw" Quote
Nutusia Posted August 11, 2011 Author Posted August 11, 2011 W końcu to jeszcze dzieci... Namówiłam się z edek - w przyszłym tygodniu będziemy bazar montować :) Quote
sylwiaso Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 Dziękuję cioteczki w imieniu Dziewczynek!!!:buzi::buzi::buzi: Quote
aganela Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 Podnosze,można zrobić bazarek cegiełkowy,że np.każdy kto wpłaci otrzyma dyplom darczyńcy,zdjęcie psiej łapki,otrzyma jakiś przepis kulinarny,pomysłów mnóstwo,tylko pomyślcie, Quote
edek Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 [quote name='aganela']Podnosze,można zrobić bazarek cegiełkowy,że np.każdy kto wpłaci otrzyma dyplom darczyńcy,zdjęcie psiej łapki,otrzyma jakiś przepis kulinarny,pomysłów mnóstwo,tylko pomyślcie,[/QUOTE] A może dyplom darczyńcy z ładnie wykadrowanym zdjęciem pychola z Dixi i Pixie, koosiek dłabyś radę coś takiego zrobić???? Quote
edek Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 [quote name='Figafiga']Witam serdecznie!!Zdjęcia są, właśnie obrabiam i wyhostuje i dziś na bank będą ;-) sunie prześliczne, przeradosne!!! [URL=http://imageshack.us/photo/my-images/146/dsc1313c.jpg/][IMG]http://img146.imageshack.us/img146/549/dsc1313c.jpg[/IMG][/URL][/QUOTE] Np tą fotkę :) Quote
Recommended Posts