Jump to content
Dogomania

Pixie (teraz Luna) w DS, Dixie (teraz Sasza) ma dom, za który trzymamy kciuki!

Recommended Posts

Posted

[quote name='aganela']jestem na zaproszenie,niestety nie mogę pomóc finansowo ,jedynie podniosę,
nie robiliście jakiś bazarków,lub coś innego ,żeby spróbować zebrać pięniądze...?..[/QUOTE]

aganela witaj :) kilka Cioteczek miało wysłać do koosiek fanty na bazarek ale nie wiem czy zostały wysłane.

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='aganela']to spróbujcie zrobić bazarki typu cegełki? Są wśród obecnych teraz bazarków różne fajne pomysły![/QUOTE]

Ja do osób pomysłowych nie na leże :( jest tu strasznie mało osób nikt nie zagląda .........wątek umarł

Posted

O matko święta, no... Rzeczywiście widziałam taki bazarek chyba na wątku reklamowym, że sprzedaje się np. wirtualne słodycze. Niestety, nie umiem czegoś takiego zrobić. Do bazarku mogę dorzucić jakieś fanty - wyślę zdjęcia osobie, która bazarek wystawi, a potem wylicytowane fanty wyślę sama.

Posted

Też nie mam pomysłu... Kiedyś próbowałam z dyplomami jak na allegro, ale prawie nic nie poszło...
Nutusia, jeśli powysyłasz, mogę wystawić, bo z wysyłką mam największe problemy...

Posted

[quote name='koosiek']Też nie mam pomysłu... Kiedyś próbowałam z dyplomami jak na allegro, ale prawie nic nie poszło...
Nutusia, jeśli powysyłasz, mogę wystawić, bo z wysyłką mam największe problemy...[/QUOTE]

Ja już kilka fantów też znalazłam i jeszcze mam jedno miejsce do przejrzenia, też mogę porobić zdjęcia z opisem. Tylko co wtedy gdy ktoś zakupi coś o de mnie i coś od Nutusi ??? musiałyby iść dwie paczki lub dwa oddzielne bazarki trzeba byłoby zrobić ????

Posted

No właśnie, cholercia... Ja zaraz na urlop idę i będę focić kolejne fanty, bo u mnie z tym największy problem jest. Ciuchów mam sporo, ale muszę tę stertę wyprasować!!!! a potem pomierzyć i wciąż czasu brak :( Jeden bazarek wystawiłam wczoraj, drugi wystawię w weekend na innego psiaka, bo już obiecałam. A jakie masz rzeczy, Edek? No i trzeba mieć świadomość, że samymi bazarkami na hotel nie zarobimy - nie ta liga :shake:

Posted

[quote name='Nutusia']No i trzeba mieć świadomość, że samymi bazarkami na hotel nie zarobimy - nie ta liga :shake:[/QUOTE]

No właśnie... Zupełnie się nie spodziewałam, gdy je zabierałam, że takie dzieciaki będą tyle czasu szukały domów... A oprócz jednego głupiego telefonu o Dixie - cisza...
Dziewczynki dzięki dobrej cioci z dogo będą miały nowe pakiety ogłoszeń, z nowymi zdjęciami, może...
I dzięki Edek wyróżnione allegra :)

Posted

Mam obrazek, ramkę, pokrowce do tel, jakiś cień do powiek, coś z biżuterii raczej drobniejsze przedmiotu muszę jeszcze przejrzeć torebki też coś znajdę

Posted

A byłaby możliwość, żebyś Ty albo Twój Mąż odebrali ode mnie fanty w Wwie do czwartku?... Bo może lepiej, żebym przekazała fanty niż żebyśmy wystawiały dwa osobne bazarki?

Posted

[quote name='Nutusia']A byłaby możliwość, żebyś Ty albo Twój Mąż odebrali ode mnie fanty w Wwie do czwartku?... Bo może lepiej, żebym przekazała fanty niż żebyśmy wystawiały dwa osobne bazarki?[/QUOTE]

Ja nie dam rady nie wiem jak mój TZ a w jakich godzinach ????

Posted

Podnosze,można zrobić bazarek cegiełkowy,że np.każdy kto wpłaci otrzyma dyplom darczyńcy,zdjęcie psiej łapki,otrzyma jakiś przepis kulinarny,pomysłów mnóstwo,tylko pomyślcie,

Posted

[quote name='aganela']Podnosze,można zrobić bazarek cegiełkowy,że np.każdy kto wpłaci otrzyma dyplom darczyńcy,zdjęcie psiej łapki,otrzyma jakiś przepis kulinarny,pomysłów mnóstwo,tylko pomyślcie,[/QUOTE]

A może dyplom darczyńcy z ładnie wykadrowanym zdjęciem pychola z Dixi i Pixie, koosiek dłabyś radę coś takiego zrobić????

Posted

[quote name='Figafiga']Witam serdecznie!!Zdjęcia są, właśnie obrabiam i wyhostuje i dziś na bank będą ;-) sunie prześliczne, przeradosne!!!

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/146/dsc1313c.jpg/][IMG]http://img146.imageshack.us/img146/549/dsc1313c.jpg[/IMG][/URL][/QUOTE]

Np tą fotkę :)