Jump to content
Dogomania

Pixie (teraz Luna) w DS, Dixie (teraz Sasza) ma dom, za który trzymamy kciuki!

Recommended Posts

Posted

Do mnie wczoraj dzwonił jakiś chłopak w sprawie psa. No tego z internetu. No owczarka. No ale skoro nie owczarek to przestał dzwonić.
A, i jeszcze był jeden telefon, ale usłyszałam, że ktoś chce rozmawiać ze mną na mój koszt, więc sobie podarowałam... Mniemam, że był to potencjalny "nabywca" psa :(

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Nutusia']Ja nie chcę na tym wątku więcej widzieć smutnych minek! Myślimy POZYTYWNIE!!!! I nie "mam nadzieję", ale "jestem pewna, że" ;)[/QUOTE]

Tak jest !!! Domki dzwonić :)

Posted

Cioteczki dzisiaj przeleję 84 zł ( 200 zł za październik i 30 z września - kupiłam taniej karmę ;) minus ogłoszenia 100 gumtree + 30 ogłoszenia od CatAngel + 16 morusek )

Przelew poszedł :)

Posted

Nutusia ma rację musimy pozytywnie myśleć!!!nawet w mojej sprawie Koosiek miała czas do 28.09 żeby coś spłacić za dziewczynki,a jeszcze gdyby zadzwoniła i przeprosiła 28.09 byłabym szczęsliwa!niestety nie zadzwoniła nie wpłaciła i jest mi z tego powodu bardzo smutno,ale co mam zrobić żyję dalej jestem zdrowa,szczęśliwa i mam nadzieję,że może kiedyś zadzwoni!Dziewczynki krzyczą z ciotką głośno-Dziekujemy cioteczki za pomoc-KOCHAMY WAS!!!!!!

Posted

Napisałam do moda prośbę o przepisanie wątku - czekam ;)
Sylwia, czy byłaby możliwość zrobienia kilku zdjęć Myszom w domu (najchętniej na kanapie?;)) Kiedy teraz będzie u Ciebie Twój nadworny fotograf?...

Posted

Ogłoszenia od Cioci CatAngel robią się już dzisiaj miałam kilkanaście emaili aktywujących :) Na jednym portalu musiałam zapłacić za ogłoszenia smsem, bo inaczej byłoby widoczne tylko 24 godziny. Ja wybrałam opcji żeby było aktywne 31 dni i wyróżnienie na 7 dni :) . Ale ciiiii dobrze, ze mój TZ nie sprawdza faktur ;)

Posted

Nio... Ania Shirley czuje niedosyt i zwróciła na to uwagę! Po piękne są łowickie pejzaże, a w nich nasze Dziewuchy, ale niech damy mają też portrety we wnętrzu ;)

Posted

[quote name='ania shirley']Bo ja znatury marudna jestem....[/QUOTE]

Aniu to bardzo dobry pomysł , te ogłoszenia, które mój TZ robił można edytować i będzie można podmienić zdjęcia. Marudna to ja jestem coś na ten temat ciocia CatAngel może powiedzieć …..

Posted

[quote name='edek']Aniu to bardzo dobry pomysł , te ogłoszenia, które mój TZ robił można edytować i będzie można podmienić zdjęcia. Marudna to ja jestem coś na ten temat ciocia CatAngel może powiedzieć …..[/QUOTE]

Ja tam o niczym nie wiem :]

Posted

[quote name='edek']Ogłoszenia od Cioci CatAngel robią się już dzisiaj miałam kilkanaście emaili aktywujących :) Na jednym portalu musiałam zapłacić za ogłoszenia smsem, bo inaczej byłoby widoczne tylko 24 godziny. Ja wybrałam opcji żeby było aktywne 31 dni i wyróżnienie na 7 dni :) . Ale ciiiii dobrze, ze mój TZ nie sprawdza faktur ;)[/QUOTE]

Pokaż która to strona to ją usunę sobie z oferowanych ogł :) i zamienię inną strona :)

Posted

[quote name='Nutusia']Dotarły pieniążki od Edek za październik - 84 zł. Edytko, jak jak mam to rozpisać w wątku rozliczeniowym?...
Aniu - kocham takie TWÓRCZE marudy ;)[/QUOTE]

Może tak:
[B]wpływy:[/B]
deklaracja stała za październik 84 zł ( po odjęciu opłat za ogłoszeń )
[B]wydatki:[/B]
gumtree - 100 zł - płaciła edek
morusek- 16 zł - płaciła edek
2 pakiety - 30 zł - płaciła edek

czy tak będzie wyraźnie ?

Posted

[quote name='CatAngel']Pokaż która to strona to ją usunę sobie z oferowanych ogł :) i zamienię inną strona :)[/QUOTE]

Zaraz zobaczę, która to była ;)

Tak miałam na portalu: [B]Ogłoszenia.Kraj24.pl[/B]
I tam każą wybrać typ aktywacji, za darmo jest tyko 24 godziny.

Posted

[quote name='edek']Może tak:
[B]wpływy:[/B]
deklaracja stała za październik 84 zł ( po odjęciu opłat za ogłoszeń )
[B]wydatki:[/B]
gumtree - 100 zł - płaciła edek
morusek- 16 zł - płaciła edek
2 pakiety - 30 zł - płaciła edek

czy tak będzie wyraźnie ?[/QUOTE]

To ja w takim razie wpisuję, że dotarła stała 200 zł za październik, a koszt ogłoszeń w wydatki. Zaraz to zrobię - proszę sprawdzić i zatwierdzić powagą "zarządu" ;)

Posted

[quote name='Nutusia']To ja w takim razie wpisuję, że dotarła stała 200 zł za październik, a koszt ogłoszeń w wydatki. Zaraz to zrobię - proszę sprawdzić i zatwierdzić powagą "zarządu" ;)[/QUOTE]

Nutusiu zapomniałam jeszcze w tym rozliczeniu dodać 30 zł ( zapłaciłam taniej za karme ), czyli wpływy 230 zł i wydatki 146 , to wtedy wyjdzie suma 84 zł. Przepraszam za zamieszanie

Posted

[quote name='Nutusia']Koszt karmy ujęłam w rozliczeniu "poprzednim", czyli przed październikiem. Dodałam do Twoich wydatków, "zmniejszających" dług Koosiek...[/QUOTE]

dobrze dziękuję ;)