Nutusia Posted October 4, 2011 Author Posted October 4, 2011 Do mnie wczoraj dzwonił jakiś chłopak w sprawie psa. No tego z internetu. No owczarka. No ale skoro nie owczarek to przestał dzwonić. A, i jeszcze był jeden telefon, ale usłyszałam, że ktoś chce rozmawiać ze mną na mój koszt, więc sobie podarowałam... Mniemam, że był to potencjalny "nabywca" psa :( Quote
Olena84 Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Ja juz nie wiem czy cieszyc sie, ze do Falko nawet cymbaly nie chca dzwonic:( Quote
edek Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Mam nadzieję, że wreszcie znajdą te domki :( Quote
Nutusia Posted October 4, 2011 Author Posted October 4, 2011 Ja nie chcę na tym wątku więcej widzieć smutnych minek! Myślimy POZYTYWNIE!!!! I nie "mam nadzieję", ale "jestem pewna, że" ;) Quote
edek Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 [quote name='Nutusia']Ja nie chcę na tym wątku więcej widzieć smutnych minek! Myślimy POZYTYWNIE!!!! I nie "mam nadzieję", ale "jestem pewna, że" ;)[/QUOTE] Tak jest !!! Domki dzwonić :) Quote
edek Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Cioteczki dzisiaj przeleję 84 zł ( 200 zł za październik i 30 z września - kupiłam taniej karmę ;) minus ogłoszenia 100 gumtree + 30 ogłoszenia od CatAngel + 16 morusek ) Przelew poszedł :) Quote
sylwiaso Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Nutusia ma rację musimy pozytywnie myśleć!!!nawet w mojej sprawie Koosiek miała czas do 28.09 żeby coś spłacić za dziewczynki,a jeszcze gdyby zadzwoniła i przeprosiła 28.09 byłabym szczęsliwa!niestety nie zadzwoniła nie wpłaciła i jest mi z tego powodu bardzo smutno,ale co mam zrobić żyję dalej jestem zdrowa,szczęśliwa i mam nadzieję,że może kiedyś zadzwoni!Dziewczynki krzyczą z ciotką głośno-Dziekujemy cioteczki za pomoc-KOCHAMY WAS!!!!!! Quote
Nutusia Posted October 5, 2011 Author Posted October 5, 2011 Napisałam do moda prośbę o przepisanie wątku - czekam ;) Sylwia, czy byłaby możliwość zrobienia kilku zdjęć Myszom w domu (najchętniej na kanapie?;)) Kiedy teraz będzie u Ciebie Twój nadworny fotograf?... Quote
edek Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Ogłoszenia od Cioci CatAngel robią się już dzisiaj miałam kilkanaście emaili aktywujących :) Na jednym portalu musiałam zapłacić za ogłoszenia smsem, bo inaczej byłoby widoczne tylko 24 godziny. Ja wybrałam opcji żeby było aktywne 31 dni i wyróżnienie na 7 dni :) . Ale ciiiii dobrze, ze mój TZ nie sprawdza faktur ;) Quote
Nutusia Posted October 5, 2011 Author Posted October 5, 2011 Nio... Ania Shirley czuje niedosyt i zwróciła na to uwagę! Po piękne są łowickie pejzaże, a w nich nasze Dziewuchy, ale niech damy mają też portrety we wnętrzu ;) Quote
edek Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 [quote name='ania shirley']Bo ja znatury marudna jestem....[/QUOTE] Aniu to bardzo dobry pomysł , te ogłoszenia, które mój TZ robił można edytować i będzie można podmienić zdjęcia. Marudna to ja jestem coś na ten temat ciocia CatAngel może powiedzieć ….. Quote
Nutusia Posted October 5, 2011 Author Posted October 5, 2011 Dotarły pieniążki od Edek za październik - 84 zł. Edytko, jak jak mam to rozpisać w wątku rozliczeniowym?... Aniu - kocham takie TWÓRCZE marudy ;) Quote
CatAngel Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 [quote name='edek']Aniu to bardzo dobry pomysł , te ogłoszenia, które mój TZ robił można edytować i będzie można podmienić zdjęcia. Marudna to ja jestem coś na ten temat ciocia CatAngel może powiedzieć …..[/QUOTE] Ja tam o niczym nie wiem :] Quote
CatAngel Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 [quote name='edek']Ogłoszenia od Cioci CatAngel robią się już dzisiaj miałam kilkanaście emaili aktywujących :) Na jednym portalu musiałam zapłacić za ogłoszenia smsem, bo inaczej byłoby widoczne tylko 24 godziny. Ja wybrałam opcji żeby było aktywne 31 dni i wyróżnienie na 7 dni :) . Ale ciiiii dobrze, ze mój TZ nie sprawdza faktur ;)[/QUOTE] Pokaż która to strona to ją usunę sobie z oferowanych ogł :) i zamienię inną strona :) Quote
edek Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 [quote name='Nutusia']Dotarły pieniążki od Edek za październik - 84 zł. Edytko, jak jak mam to rozpisać w wątku rozliczeniowym?... Aniu - kocham takie TWÓRCZE marudy ;)[/QUOTE] Może tak: [B]wpływy:[/B] deklaracja stała za październik 84 zł ( po odjęciu opłat za ogłoszeń ) [B]wydatki:[/B] gumtree - 100 zł - płaciła edek morusek- 16 zł - płaciła edek 2 pakiety - 30 zł - płaciła edek czy tak będzie wyraźnie ? Quote
edek Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 [quote name='CatAngel']Pokaż która to strona to ją usunę sobie z oferowanych ogł :) i zamienię inną strona :)[/QUOTE] Zaraz zobaczę, która to była ;) Tak miałam na portalu: [B]Ogłoszenia.Kraj24.pl[/B] I tam każą wybrać typ aktywacji, za darmo jest tyko 24 godziny. Quote
edek Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 [quote name='CatAngel']Ja tam o niczym nie wiem :][/QUOTE] Dziękuje za wyrozumiałość ;) Quote
Nutusia Posted October 5, 2011 Author Posted October 5, 2011 [quote name='edek']Może tak: [B]wpływy:[/B] deklaracja stała za październik 84 zł ( po odjęciu opłat za ogłoszeń ) [B]wydatki:[/B] gumtree - 100 zł - płaciła edek morusek- 16 zł - płaciła edek 2 pakiety - 30 zł - płaciła edek czy tak będzie wyraźnie ?[/QUOTE] To ja w takim razie wpisuję, że dotarła stała 200 zł za październik, a koszt ogłoszeń w wydatki. Zaraz to zrobię - proszę sprawdzić i zatwierdzić powagą "zarządu" ;) Quote
edek Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 [quote name='Nutusia']To ja w takim razie wpisuję, że dotarła stała 200 zł za październik, a koszt ogłoszeń w wydatki. Zaraz to zrobię - proszę sprawdzić i zatwierdzić powagą "zarządu" ;)[/QUOTE] Nutusiu zapomniałam jeszcze w tym rozliczeniu dodać 30 zł ( zapłaciłam taniej za karme ), czyli wpływy 230 zł i wydatki 146 , to wtedy wyjdzie suma 84 zł. Przepraszam za zamieszanie Quote
Nutusia Posted October 5, 2011 Author Posted October 5, 2011 Koszt karmy ujęłam w rozliczeniu "poprzednim", czyli przed październikiem. Dodałam do Twoich wydatków, "zmniejszających" dług Koosiek... Quote
edek Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 [quote name='Nutusia']Koszt karmy ujęłam w rozliczeniu "poprzednim", czyli przed październikiem. Dodałam do Twoich wydatków, "zmniejszających" dług Koosiek...[/QUOTE] dobrze dziękuję ;) Quote
sylwiaso Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 cioteczki nie ma problemu niebawem fotki kanapowe!! Quote
edek Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 [quote name='sylwiaso']cioteczki nie ma problemu niebawem fotki kanapowe!![/QUOTE] To super czekamy ;) Quote
Recommended Posts