Neris Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 Dodzwoniłam się do Maupy. Zuzia ciągle w całości, teraz przełożono zabieg na 16. A my tu poumieramy na zawał. Quote
Maupa4 Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 Od 16 albo 16.30 są kolejne "widzenia" i wtedy jak któraś z nas będzie, to będzie uzgadniane z weterynarzem co i jak... Quote
Neris Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 A czy oni mówią dlaczego zwlekają? Bo może to o coś chodzi... Czy Zuzia się dobrze czuje? Quote
akucha Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 Weci to pewnie chłopy są... Lavinio dołóż też tam za nas!!!! :mad: Quote
wandul 66 Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 może rano ją ktos nieopatrznie nakarmił!! Quote
Maupa4 Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 [quote name='lavinia']jadę tam o 17 :mad: :mad:[/quote] Dziewczynki kochane ... dajcie nam urodzić spokojnie ...:modla: :modla: :modla: . My we trzy na prawdę baaardzo się staramy ... Jak tylko będzie coś wiadomo zaraz napiszemy ... A tak "żyjemy pod ogromną presją społeczną" ... :placz: :eviltong: :placz: Quote
wandul 66 Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 no nie , to nie dośc że Zuzia rodzi , to mamy jeszcze trzy rodzące kobiety , chyba na becikowe poleciały:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :mad: ;) ;) ;) Quote
Maupa4 Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 [quote name='wandul 66']no nie , to nie dośc że Zuzia rodzi , to mamy jeszcze trzy rodzące kobiety , chyba na becikowe poleciały:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :mad: ;) ;) ;)[/quote] Wandul - sa trzy rodzące kobiety "w sumie" ... :eviltong: Zuzia - ta właściwa i my dwie "wspomagające" ...:diabloti: Quote
wandul 66 Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 no i pół dogomanii:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ja już nawet bóli dostałam:lol: :lol: :lol: Quote
jovanna Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 zuziu urodz w koncu te bulwki bo my tu czekamy i czekamy i czekamy..i gupoty zaczynaja ciotki gadac od tego czekania... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
wandul 66 Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 a widziałaś kiedyś poczekalnie w szpitalu przed porodówką , wszyscy chodzą z metnym wzrokiem , my mamy to samo:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Neris Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 A mnie od rana strasznie boli brzuch i mam jakieś dziwne skurcze! Nawet się skarżyłam Maupie przez telefon... Quote
akucha Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 Neris, wiesz coś???? :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: Quote
lavinia Posted October 2, 2006 Author Posted October 2, 2006 no i nico... pan doktor położnik powiedział, że trzeba czekać na samoistne rozpoczęcie akcji porodowej....nie będę się tu wypowiadać, ale osobiście, to ja bym już Zuzię pokroiła..no, ale specjaliści mówią, że trzeba czekać...... czyli rodzimy znów wszystkie jutro od rana, chyba, że się zacznie w nocy...wtedy będziemy rodziły tylko Zuzia i ja, bo nie będę was budzić Quote
la_pegaza Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 matko, napięcie jak u Hitchcoka :mdleje: Quote
akucha Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 No nie... Lavinio, która to noc dyżuru? Trzecia chyba... Quote
pixie Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 [quote name='iwonamaj']W nocy nic się nie wydarzyło?[/quote] chyba jednak cos sie wydarzylo radosnego, bo :loveu: :loveu: lavinia zamiescila :loveu: :loveu: dzis rano w Bazarku prosbe o pomocy matce dzieciom w watku pieknej sukni Zara do sprzedania, wystawionej juz kilka dni temu - zobaczcie zreszta sami... [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2241337#post2241337[/URL] to tak na Watsonowskiego nosa...czy mam racje nie wiem, czekamy na lavinie... Quote
wandul 66 Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 czy oni aby nie próbują zmusić lawinii do sprzedaży kolejnych sukien , ile kosztuje każdy dzień pobytu ZUZI w tej lecznicy??? Quote
lavinia Posted October 3, 2006 Author Posted October 3, 2006 dobre jesteście - można by założyć dogomaniacką agencję detektywistyczną :evil_lol: :evil_lol: w nocy się nic nie wydarzyło, właśnie się wybieram do małej a ten apel "dla matki z dziećmi" to tak trochę na wyrost, no bo w końcu kiedyś te maluchy się urodzą... koszt pobytu małej w szpitalu to 32 zł za dobę ( normalnie 48, dziękujemy miłym panom doktorom za zniżkę ). Zuzia jest w szpitaliku od poniedziałku, miała robione usg, rentgena, badania itp - aż się boję zapytać ile to wszystko wynosi na dziś, ale chyba spytam jednak.... tak więc, poniekąd zmuszają mnie do wystawiania kolejnych ciuchów, dziś jeszcze coś wystawię jak tylko wrócę od Zuzanny, to napiszę co i jak Quote
Recommended Posts