Jump to content
Dogomania

Buldożka Zuzia - wszystkie glutki maja domki !! SONIA też !!!

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='lavinia']jadę tam o 17 :mad: :mad:[/quote]

Dziewczynki kochane ... dajcie nam urodzić spokojnie ...:modla: :modla: :modla: .
My we trzy na prawdę baaardzo się staramy ...
Jak tylko będzie coś wiadomo zaraz napiszemy ...
A tak "żyjemy pod ogromną presją społeczną" ... :placz: :eviltong: :placz:

Posted

[quote name='wandul 66']no nie , to nie dośc że Zuzia rodzi , to mamy jeszcze trzy rodzące kobiety , chyba na becikowe poleciały:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :mad: ;) ;) ;)[/quote]
Wandul - sa trzy rodzące kobiety "w sumie" ... :eviltong:
Zuzia - ta właściwa i my dwie "wspomagające" ...:diabloti:

Posted

no i nico...
pan doktor położnik powiedział, że trzeba czekać na samoistne rozpoczęcie akcji porodowej....nie będę się tu wypowiadać, ale osobiście, to ja bym już Zuzię pokroiła..no, ale specjaliści mówią, że trzeba czekać......

czyli rodzimy znów wszystkie jutro od rana, chyba, że się zacznie w nocy...wtedy będziemy rodziły tylko Zuzia i ja, bo nie będę was budzić

Posted

[quote name='iwonamaj']W nocy nic się nie wydarzyło?[/quote]

chyba jednak cos sie wydarzylo radosnego, bo :loveu: :loveu: lavinia zamiescila :loveu: :loveu: dzis rano w Bazarku prosbe o pomocy matce dzieciom w watku pieknej sukni Zara do sprzedania, wystawionej juz kilka dni temu - zobaczcie zreszta sami...
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2241337#post2241337[/URL]

to tak na Watsonowskiego nosa...czy mam racje nie wiem, czekamy na lavinie...

Posted

dobre jesteście - można by założyć dogomaniacką agencję detektywistyczną :evil_lol: :evil_lol:

w nocy się nic nie wydarzyło, właśnie się wybieram do małej

a ten apel "dla matki z dziećmi" to tak trochę na wyrost, no bo w końcu kiedyś te maluchy się urodzą...

koszt pobytu małej w szpitalu to 32 zł za dobę ( normalnie 48, dziękujemy miłym panom doktorom za zniżkę ). Zuzia jest w szpitaliku od poniedziałku, miała robione usg, rentgena, badania itp - aż się boję zapytać ile to wszystko wynosi na dziś, ale chyba spytam jednak....

tak więc, poniekąd zmuszają mnie do wystawiania kolejnych ciuchów, dziś jeszcze coś wystawię

jak tylko wrócę od Zuzanny, to napiszę co i jak