Wiola.od.Gacka Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Fisiu Gacław kocha tego człowieka jak nikogo na świecie on by sie dał pokroić żeby ten z nim był. Ja nie widziałam zeby pies kogoś tak pokochał, ale Popek lubi tylko duze psy , a Gacka musztruje jak Wilko-Huska i kazał mu nurkować tu mój bulwers. Jak bedziemy u teściowej to zrobimy Monce foty ale ja nie umiem wstawiać i muszę Wiolę prosić o pomoc starej daty jestem i niereformowalna choć jak sie przyburzę to sie nauczę. Gdzieś w domciu aparat cyfrowy wcieło i nie ma winnego musze kupić osobisty. Pozdrawiam Anka Quote
Figa Bez Maku Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Nie...no oba chłopaki ( psi i ludzki ) są fajne...a Gacołd to ma duszę dużego psa w małym ciele ...po prostu....A Gacki bały sie tej burzy co teraz nad Rakowcem sie przetoczyła.?..bo Fiśka nic a nic:multi:..to odważne zwierzę:diabloti: Quote
Wiola.od.Gacka Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Fiśka to klasa dziewczyna w kazdym calu, moja ulubienica zresztą. Uratowana przez mega superanckich ludzi . Gacki burzy sie nie bały tylko jakaś sennosć ich wzięła. Po deszczu Wiola na spacer ich zabrała, ale szybciej przyszła jak wyszła bo po mokrym chodzić? To nie oni . Dzisiaj za graco było i Gacek zaprotestował nie chciał na dwór wyjść tylko w WC-cie siedział bo tam chłodno. Nasze psy z Rakowca to hiper odwaga, nawet Zuza sie odważna zrobiła to chyba dobre klimaty tu mamy. Ty pamietasz Zuze od początku to juz nie ta sama Łobuzianka tak mnie się przynajmniej wydaje . Pierwsz dama Rakowca no oczywiscie dla mnie. Pozdrawiam Wiola Quote
Wiola.od.Gacka Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Strasznie jestem ciekawa Twego zdania na temat BF ty widzisz rózne rasy zachowanie na Polach i masz skale porównawcza. Pozdrawiam Anka Quote
Figa Bez Maku Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Senność mówisz...to tak jak mnie...he he...my na szczęście zdążyłyśmy przed burza i możemy odpoczywać w suchości:cool1:....Zuzia :loveu:pewnie że się zmieniła..:cool3:oczywiście na lepsze.:lol:..przedtem to taka nieśmiała trochę była, jakby wystraszona , niepewna ..co się dziwić :-(ale przy Was i przy Gacku nabrała rezonu:diabloti: Quote
akucha Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Zuzia dziewczynaka super jest i "córeczka tatusia", ale Gacusiowi absolutnie nic Nie brakuje. To piękny chłopak; wesoły, rozrywkowy i wierzę, że mądry :lol: Zusia dużo przeszł, pewnie nie miała wcześniej fajnego życia. Ona teraz jest zupełnie inna :lol:, Pierwsza Dama, tak jest! Aniu, ja pomogę wstawić foty, jeśli coś, to ślij: [email][email protected][/email] Quote
Figa Bez Maku Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Aniu...trudno w to uwierzyć ale gacki to moje pierwsze znajome bulwy..potem dopiero poznałam Rzepę i Tymka.....z teoria wszystko się zgadza...inteligentne , wesołe i łagodne...takie mają byc i takie są ...tylko na Pm to nie zawsze są takie rozrywkowe jak na filmiku..zwłaszcza Gacuś:diabloti: zadziwia...bo Zuzia to istota towarzyska:loveu: i miziasto -drapiasta...biedula chyba ją skórka swędzi...:-( Quote
Wiola.od.Gacka Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Rzepa to moja ukochana seniorka, zakumplowałam sie z jej pańcią choć kobitka po 70 -ce, kto by jej tyle dał ale i Rzepa jak na swoje lata wyglada super. Zuza ma atopowe zapalenie skóry to mozna łagodzić jak wiesz łagodzę jak moge sama ze skóry wychodzę, zeby było ok bez sterydów. Odczulamy sie i cuda wianki. Na wsi sie tak nie drapała chyba czyste wsiowe powietrze to jest to co czego atopikom między innym trzeba. Wet powiedział jak się chce komuś zle zyczyć to się życzy psa z atopwym zapaleniem skóry, ale on jest rubaszny i takie teksty wali lubię go choć czasem mnie wnerwia ta swoja gadka. Sam ma dwie bulwy i tak warto go posłuchać co do bulwiastych raczej ma nosa. Mówi na Gacka że Pudzian przyszedł . Ludzie o nim rózne rzeczy mówią Ci co pomógł dobrze tym co nie pomógł żle. Quote
Wiola.od.Gacka Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Kondycji super to nie maja zanim dotrą na Pola M to cały park przemaszerują no, a Gacekk do psów z rezerwą podchodzi on woli ustąpić. Lepszy żywy t.... niz martwy b...... Doprowadzony do wścieczki umie walczyć ale po co. Zawsze mówie Gacek zły pies bedzie gryzł i takiego psa omija ,jak powiem piesek dobry baw sie Gacus to pobryka ma juz pieć lat i troche leniwszy sie zrobił kiedys grał w piłkę jeszcze ludzie na polach to pamietaja ale kręgosłup lichy ma i nie wolno mu to również zmienia postać rzeczy ale mnie dzisiaj na klektanie naszło. Zuzy topik ożył. Pozdrawiam Anka Quote
Figa Bez Maku Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 No i klekocz bo ostatnio się jakoś nie widujemy...w ogóle mało klekoczesz...jutro jak będzie względnie to się na PM wybierzemy...Pudzian.:D..heh...dobre..a wiesz ..faktycznie Gacek jak sie tak przyjrzeć to coś ma z Pudziana....:evil_lol: Quote
Wiola.od.Gacka Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Tak mały łepeczek chyba tylko, jak na wystawie byłam na Gwardii to sie napatrzyłam na wzorcowe sztuki podług nich Gacek za mały łepek ma i za długi jest, ale jest na szczęście do kochania a nie wystawiania. Na Bostony zerkałam i na łyse grzywacze i miałam roztrojenie jaźni Przy dobrych lotach sie spotkamy Pozdrawiam Anka Quote
Figa Bez Maku Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 no to ewentualnie do jutra....mały łepek, za długi:crazyeye: ch...nić wzorce:cool3::diabloti: Quote
Wiola.od.Gacka Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Fisia dzisiaj widziałam jak zapylałaś rano po pasach Pozdrawiam Anka Quote
Figa Bez Maku Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 No popatrz ja to już całkiem skreciałam i ślepa jestem:oops: Quote
Wiola.od.Gacka Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Nieskreciała tylko ja autobusem do pracy jechałam patrzę a tu takie susy dobre w biegach jesteście Pozdrawiam Anka Quote
Figa Bez Maku Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Bo u mnie to tylko głowa nie w porządku , reszta na chodzie:diabloti:..a pokażcie się bulwy, nie ma upału ....co w domku siedzicie.... Quote
Yarecky Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Edzio z rodzinką pozdrawia pozostałe bulwy i ich opiekunów, [URL="http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=0357613f9a115f20"][IMG]http://images32.fotosik.pl/346/0357613f9a115f20m.jpg[/IMG][/URL] Jest fikuśnym psem i zalizać może całą okolicę, która mimo spokojnego charakteru Edzia boi się go.. Ciekawe dlaczego? Quote
Wiola.od.Gacka Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Witam serdeczie Edka brakowało mi chłopie wieści od Ciebie ale ja dobrze wiem ze Edek ma mega dobrze węc sie aż tak nie przejmowałam. Jaka radocha dla mnie Edka zobaczyć oj wielka. Boją się bo Edzio to IX gr pies w typie BF na Gacka mojego mówią ze to UFO o Zuza oddycha jak lord Weder z Gwiezdnych wojen więc myślą ze jest mega grożna ile ja się naopowiadam że to anatomiczne problemy, że Zuza łagodna pozdrawiam Anka Quote
Wiola.od.Gacka Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 21.09.2008 o 12 zlot bf na Fortach Bema mam nadzieję że znajdziecie czas i wpadniecie . Pozdrawim Anka Quote
aneczka0106 Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Ale Edzio radochę mi zrobił:lol::lol::lol: pozdrawiamy Edwarda:loveu: Quote
akucha Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Ale z Edzia przystojniacha!!!!!!!!!!!!! Prosimy o więcej większych fotek! Quote
Wiola.od.Gacka Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Edek na tym zdjęciu jak namalowany. Chłopak jak walczyk jego siostra Mona bardzo podobna z umaszczenia, ale drobniejsza jak to dziewczyna. Jak będziemy u niej to foty się zrobi. Przez upały Gacki na polach nie bywają bo to leniwce są i nie chcą chodzić jak gorąco jest. Pozdrwiam mega wspaniałe domki Anka Quote
Wiola.od.Gacka Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 [URL]http://pl.zooomr.com/photos/bkobos/5905330/[/URL] W zielononym Kubraczku to Zuzia Quote
Wiola.od.Gacka Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 [URL=http://imageshack.us][IMG]http://img134.imageshack.us/img134/7654/zdjcie0022qr0.jpg[/IMG][/URL] [URL=http://g.imageshack.us/img134/zdjcie0022qr0.jpg/1/][IMG]http://img134.imageshack.us/img134/zdjcie0022qr0.jpg/1/w640.png[/IMG][/URL] Zuziowe dziecko-Mona Quote
Recommended Posts