akucha Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Czy ona już się oszczeniła??? Co z Zuzią? Quote
oktawia6 Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 może byś tak napisała Lavinia czy sunia miała cesarkę-ile piesków przyszło na śiat-czy wszystkie żywe-i tak dalej-co z Tobą! dalej tu opisać nam całą akcję porodową!!! czy jej stan jest stabilny... Quote
oktawia6 Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 ja coś telepatycznie czuję....że tak...ale tylko telepatycznie....jutro nam Lavinia wszystko powie:p Quote
Neris Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Oj, ciotka, coś wiesz i nie chcesz zdradzić!!!! Quote
oktawia6 Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 ja naprawdę nic nie wiem...tylko telepatycznie-jakby co to mogę zbierać cięgi-za tę telepatię-ale jutro się okaże:p ... Quote
Neris Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 A biedna Maupa na wsi, bez zasięgu, bez netu, i bez telepatii... pewnie nie śpi... jutro rano wraca i od razu pędzi do Zuzi. Quote
Neris Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 A ta telepatia mówi chociaż, czy Zuzia bezpieczna? Quote
lavinia Posted October 1, 2006 Author Posted October 1, 2006 Zuzia bezpieczna, grubaśna i bezdzietna ;-) wszyscy w lecznicy za nią przepadają. Ona już prawie nie wstaje, bo jest za duża...ale jak tylko ktoś przechodzi obok klatki, rozpoczyna się tzw "taniec wielkiego brzucha" i ten ktoś nie zazna spokoju, dopóki Zuzi nie wymizia !! ona się chyba uparła, że nas przetrzyma z tymi maluchami, no bo urodziłaby szybko i po krzyku, a tu przynajmniej jest gwiazdą dłużej :-) Oktawio, nie odbierałam telefonu, bo właśnie toczyły się negocjacje w wiadomej Ci sprawie życiowej, więc musiałam udawać, że nic innego mnie nie interesuje..... Maupa przez Ciebie mam nieprzespaną noc, wczoraj dzwoniłam do Ciebie z 10 razy, już mi wyobrażnia podsuwała najczarniejsze scenariusze, dziś rano już miałam do ciebie jechać, a Ty po prostu wybyłaś do swojej posiadłości ziemskiej. A ja myślałam....i tak się martwiłam, zobaczysz dostaniesz lanie !!!! Quote
la_pegaza Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 [quote name='lavinia'] "taniec wielkiego brzucha" [/quote] :roflt: pół forum czeka a ona się nie spieszy, typowa kobieta ;) ;) Quote
zasadzkas Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 Lavinia, mogę dać ludziom telefon do Ciebie, ma się rozumieć? Daj mi na prv, bo na mapie to ja się jeszcze nie znam, niestety. Quote
akucha Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 Cioteczko Zasadzkas, podaję link do strony na mapie dogo, gdzie odnajdziesz Lavinię: [url]http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=2225431&postcount=388[/url] Quote
Neris Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 [quote name='lavinia']Maupa przez Ciebie mam nieprzespaną noc, wczoraj dzwoniłam do Ciebie z 10 razy, już mi wyobrażnia podsuwała najczarniejsze scenariusze, dziś rano już miałam do ciebie jechać, a Ty po prostu wybyłaś do swojej posiadłości ziemskiej. A ja myślałam....i tak się martwiłam, zobaczysz dostaniesz lanie !!!![/quote] Lavinio, Maupa lada chwila ma być w Warszawie i pędzić do Zuzi, więc możesz ją tam ewentualnie skarcić... żałuję tylko, że nie zobaczę tego "lania"! A ona była na wsi łapać Zębatki... Quote
lavinia Posted October 1, 2006 Author Posted October 1, 2006 Maupa już "zbita" na kwaśne jabłko a Zuzia idzie pod nóż..około 17 trzymajcie kciuki jedziemy z ciotką Maupą pilnować, coby wszystko było w porządku.... Quote
ata Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 tak tak!! kciukim trzymamy za mamusie i jej dzieciaczki Quote
wandul 66 Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 czemu akurat teraz , zaczęły sie skurcze , czy chcą to zrobić na zimno? Quote
aneczka0106 Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 Historia tej buldożki jest niesamowita!!! Wczoraj do 2 w nocy ją czytałam i nie mogłam się oderwać. oby jak najszybciej było "po sprawie"! Powodzenia ślicznoto! Quote
mama_Dorota Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 I co u Niuni? Czy coś już wiadomo- tak bardzo się denerwuję... Quote
Mona4 Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 19.20 a tu cisza!!! Czekamy na jakomkolwiek wiadomosc o ZUZI Quote
Recommended Posts