Jump to content
Dogomania

Buldożka Zuzia - wszystkie glutki maja domki !! SONIA też !!!

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

może byś tak napisała Lavinia czy sunia miała cesarkę-ile piesków przyszło na śiat-czy wszystkie żywe-i tak dalej-co z Tobą! dalej tu opisać nam całą akcję porodową!!!
czy jej stan jest stabilny...

Posted

Zuzia bezpieczna, grubaśna i bezdzietna ;-)

wszyscy w lecznicy za nią przepadają. Ona już prawie nie wstaje, bo jest za duża...ale jak tylko ktoś przechodzi obok klatki, rozpoczyna się tzw "taniec wielkiego brzucha" i ten ktoś nie zazna spokoju, dopóki Zuzi nie wymizia !!

ona się chyba uparła, że nas przetrzyma z tymi maluchami, no bo urodziłaby szybko i po krzyku, a tu przynajmniej jest gwiazdą dłużej :-)

Oktawio, nie odbierałam telefonu, bo właśnie toczyły się negocjacje w wiadomej Ci sprawie życiowej, więc musiałam udawać, że nic innego mnie nie interesuje.....

Maupa przez Ciebie mam nieprzespaną noc, wczoraj dzwoniłam do Ciebie z 10 razy, już mi wyobrażnia podsuwała najczarniejsze scenariusze, dziś rano już miałam do ciebie jechać, a Ty po prostu wybyłaś do swojej posiadłości ziemskiej. A ja myślałam....i tak się martwiłam, zobaczysz dostaniesz lanie !!!!

Posted

Cioteczko Zasadzkas, podaję link do strony na mapie dogo, gdzie odnajdziesz Lavinię:

[url]http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=2225431&postcount=388[/url]

Posted

[quote name='lavinia']Maupa przez Ciebie mam nieprzespaną noc, wczoraj dzwoniłam do Ciebie z 10 razy, już mi wyobrażnia podsuwała najczarniejsze scenariusze, dziś rano już miałam do ciebie jechać, a Ty po prostu wybyłaś do swojej posiadłości ziemskiej. A ja myślałam....i tak się martwiłam, zobaczysz dostaniesz lanie !!!![/quote]

Lavinio, Maupa lada chwila ma być w Warszawie i pędzić do Zuzi, więc możesz ją tam ewentualnie skarcić... żałuję tylko, że nie zobaczę tego "lania"!

A ona była na wsi łapać Zębatki...

Posted

Maupa już "zbita" na kwaśne jabłko

a Zuzia idzie pod nóż..około 17

trzymajcie kciuki

jedziemy z ciotką Maupą pilnować, coby wszystko było w porządku....