Jump to content
Dogomania

Buldożka Zuzia - wszystkie glutki maja domki !! SONIA też !!!

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zuzia jak przyszła to się Gackowi odwarknęla i zaczęła go podgryzać to Gacek ma respekt do niej, a do innych panienek startuje dzisiaj go po działkach ganiałam bo wyrwał jak dziki za spanielką z cieczką.
Zuzia to na duże psy wskakuje i je tam dyga.
Pozdrawiam
Anka

Posted

Fajnie, że wpadłaś do Zuzinego topiku. Cieszymy się bardzo bo już mało kto pisze tu z nami. Ważne, że z Zuzią Ok. Na zlocie będzie Zuzina córeczka no może jeszcze któryś dzieciak zrobi nam niespodzienkę i przyjdzie 15.04.2007r. o 12 na Forty Bema.
Pogawędzimy napewno, mają być Gacka rodzice więc nie będzie chłopak sierotą. Na poprzednim zlocie sam ich w tłumie znalazł. Dla Zuzi to pierwszy zlot ale sie zdziwi tyle psów jednorazowo to cgyba nie widziała.
Pozdrawiam
Anka

Posted

O nie bo do okulisty trzeba będzie lecieć. Musi się do zlotów przyzwyczaić trochę ją znam pewnie się spodoba choć zobaczymy jak będzie.
Wszystko fajnie dobrze, że będziesz to już niedługo się spotkamy.
Pozdrawiam
Anka

Posted

W związku ze zbliżającym sie zlotem 15.04.2007 na Fortach Bema bardzo gorąco proszę właścicieli Zuzinych dzieciaków o napisanie kilku słów jak się dzieciaki miewają i co u nich słychać,
Materiały te potrzebne są organizatorce zlotu, która szykuje opis psów w potrzebie i tych uratowanych. Legenda będzie wywieszona na zlocie i będzie dostępna do czytania dla osób obecnych na zlocie.
Zawsze to fajnie wiedzieć co słychać w buldozim świecie zwłasza interesują Nas losy biednych skrzywdzonych i tyh uratowanych
Bardzo gorąco proszę o pomoc w tej kwestii
Pozdrawiam
Anka Zuzia Gacek

Posted

[quote name='Wiola.od.Gacka']Dziękujemy już nikt tu w wątku Zuzi nie pisze co sie dzieje zapomnieliście o nas czy co?
Anka[/quote]

Wstyd się przyznać ale ja dopiero dziś jak dostałam od Ciebie tego linka zobaczyłam ze jest tu Zuzankowy temat:oops:.....teraz na pewno będę częściej zaglądać :multi: :loveu:

Posted

Aniu, ostatnio zrobiłam kilka fotek Zuli, ale są nieco monotematyczne. Strasznie ciężko ją uchwycić, ale postaram się nieco więcej napstrykać, żeby na zlocik było.....

Czy jeszcze mam coś o Zulci pisać, czy wszystko o niej już wiecie? W naszym blogu nieco przystanęliśmy...ciężko powtarzać się w 2 tematach i czasu nam brakuje strasznie.
Na pewno straszna z niej łobuziara-zwinna, szybka jak gepard...bardzo to odczuwam jak jakiegoś gnata spod bloku złapie i z nim ucieka:roll:, poza tym robi słodkie oczka jak coś spsoci...z córcią ma kontakt wręcz niesamowity. Julcia codziennie wyznaje jej miłość, delikatnie miziając....czasami też mniej delikatnie, ale Zuli to nie przeszkadza, a jeśli ma dosyć po prostu udaje, że będzie zaraz gryzła łapiąc dosłownie za owłosienie na skórze:evil_lol: swoimi wystającymi zębiskami;)

[COLOR=Magenta][SIZE=4]Bardzo dziękujemy Babci Maupie z rodzinką za kartkę z życzeniami świątecznymi!!!!

Sprawiłyście nam olbrzymią niespodziankę...to było bardzo miłe-dziękujemy za pamięć....[SIZE=2]niosłam tak tą kartkę od skrzynki i intensywnie myslałam któż mi mógł z Warszawy przysłać kartkę...jeszcze się nie podpisał na kopercie...domyślałam się , że tylko Dogomaniaczki robią takie niespodzianki. Dopiero po otwarciu do mnie dotarło, że przecież na umowie adopcyjnej był mój adres:diabloti:[/SIZE]
[/SIZE][/COLOR]

Posted

[quote name='aneczka0106']

[COLOR=magenta][SIZE=4]Bardzo dziękujemy Babci Maupie z rodzinką za kartkę z życzeniami świątecznymi!!!![/SIZE][/COLOR]

[SIZE=4][/SIZE][/quote]

no bo wiecie ... to że babcia Maupa nie pisze to nie znaczy że nie pamięta, że nie interesuje się, że nie czyta ...

babcia jak to babcia - wszystko z daleka "kontroluje" ;)