akucha Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Cudeńko, po prostu :loveu: :loveu: :loveu: Ślicznie rosnie, wesoła, szczęsliwa, oby tak dalej!!! Maż zadowolony był z tego zaufania, jakim go obdarzyła??? :evil_lol: Quote
Agama Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 nie wiem jak chrapia bulwy,ale do chrapania szarpeji juz sie przyzwyczailam-gorzej niz faceci:lol: :lol: :lol: -ze skrzywiona przegroda nosowa jak ktorys zmarszczuch nie chrapie to wstaje w nocy i sprawdzam czy sie nic nie stalo Quote
AnkaG Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Sliczna mała mordeczka. :lol: Kawał: Bawi sie bokser z buldogiem pod blokiem. Z góry z balkonu obsewuje je owczarek niemiecki. Bokser woła: Chodź do nas sie pobawic ONek: Nieeee! Buldog: No chodź! Bokser: Skacz do nas! ONek: Cooo, żebym wyglądał tak jak WY !!! Quote
loozerka Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 aneczka, jaka ona sliczna....i widzę, ze z Twoją córcią mają wspolne zabawki :evil_lol: Quote
akucha Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Aniu, dobry kawał!!!! Nie słyszałam jeszcze :evil_lol: Quote
aneczka0106 Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Akucha, mąż się nieco uniósł, ale w głębi duszy był szczęśliwy, że kołderkę miał na spodniach. Podejrzewam, że gdyby kołderki nie było, padłyby niecenzuralne słowa. Zabawki i to, co może w tym celu posłużyć rzeczywiście przeważnie jest wspólne. Julka wyciaga wszystko, co możliwe i daje psu. Tak włśnie było m.in. z taśmą krawiecką widoczną na fotkach. Z jednej strony w zębach trzymała ją Julka, a z drugiej Zula i się przeciągały. A od dziś znów sajgon się zacznie, bo córcia ponownie zachorowała i znowu dwa szczeniaki w domu:-)) Chyba mały kłopot z porządkami świątecznymi będę miała. Quote
loozerka Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 ja to bardziej mowilam o tej lali, ktorej Zula noge odgryza :D:D Quote
Wiola.od.Gacka Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Gacek oddycha cichuteńko jak nie BF za to Zuzia to lokomotywa dlatego tak strasznie się przejęłam tym jej oddychaniem aż rtg klatki i EKG zrobiłam . Serce ma jak dzwon bez arytmi taki a nie inny oddech jest spowodowany zagielkiem podniebienia. Tak ma wiele BF mnie to w niczym nie przeszkadza aby tylko nie przeszkadzało Zuzi. Dzisiaj pojechał TZ odwiedzić maluszkę zobaczymy jakie wieści przywiezie. Pozdrawiam Anka Quote
pati Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 czekamy na wiesci czekamy a moze fotki tez beda Quote
Wiola.od.Gacka Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 U teściowej suńki wszystko dobrze zdjęcia mamy tylko na komórce bo baterii nie naładowałam. Rośnie rozrabia jest wesoła i mają z niej pociechę. Anka Quote
Claud Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Moja mała czarna nareszcie trochę urosła. Juz jest prawie tak duża, jak Tuśka, królik Agi:) To chyba miniaturka swojego rodzeństwa. Ale słodka, grzeczna i dzisiaj znowu siedzi ze mną w pracy, bo nie lubi sama w domu:) Quote
agusiazet Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Moja desperacja w znalezieniu domku Jetce nie ma granic - przepraszam za zaśmiecanie wątku, ale pilnie potrzebny domek dla małej suni, która jest u mnie na tymczasie - nie znacie jakiegoś fajnego? Pliiisss!!! [IMG]http://img353.imageshack.us/img353/8135/im006074xl9.jpg[/IMG] Quote
aneczka0106 Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Może jakiś niedoszły buldożkowy domek skusi się na Jetkę? U nas jak zwykle rozróba, Zulcia przedwczoraj pojechała na szczepienie w pełnej asyście. Dzieciątko znowu chore, więc Babcię trzeba było zabrać, aby z córcią w autku posiedziała na czas szczepienia:cool1: Mogę Wam dziś śmiało powiedzieć, że Zula kocha wszystkich, których napotka i strasznie wylewnie się wita z każdym:diabloti: Wet określił jej temperamencik na typowo bulwiasty. Sam musiał jej szczęście okiełznać przed szczepieniem. Ja( szczególnie po wizycie u Maupy) w 100% potwierdzam tą opinię:lol: Tylko nie pomyślcie, że u nas tylko tak słodko jest:cool1:Zula jak głupawki dostanie, to gryzie jak szalona i to wcale nie lekko. Wczoraj córcia kończyła 2 latka i dziadziuś ze 2 razy Zulę rozwścieczył. Wyszalała się długo. Mysleliśmy, że noc spokojna będzie, a tu zonk:eviltong:za godzinę od nowa zaczęła ze wzmożoną siłą. Na łóżko nadal wskakuje jakby zapominała, że nie może:lol: i zdziwiona, że ją wyganiają:diabloti: Jeszcze jedno: Zula ma jakieś zapędy w kierunku agility:lol:jest bardzo skoczna i szybka- to chyba po tatusiu bardziej:lol:. Na dzień dzisiejszy wskakuje już na rozłożone łóżko, na fotele, na złożone łóżko:shake: i gdzie my teraz bedziemy się izolować przed gryzącą Zulą??? WC zostaje:diabloti: Quote
Yarecky Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Edi vel Edek rośnie jak na drożdżach (zdjęcia będą w bliżej nieokreślonym czasie, poza tym nie oddają jego przyrostów :wink: ) oraz nabiera cech, ku naszemu przerażeniu, Pitbula :lol: - uszy klapnięte, coraz masywniejszy, łepek taki się robi charakterystyczny też, chyba wiemy kto był ojcem Zulcia przy nim jest malutka... A rozrabia cholernik jak mało kto, jak się rozbestwi potrafi całą kuchnię załatwić w przeciągu 2 godzin. A teraz śpi i wreszcie mogę odrobić lekcje, bo nikt i nic mnie nie podgryza i nie zaczepia. Wspominałem już, że należy do tej zacnej gromady najodważniejszych psów świata, pod warunkiem, że znajduje się za siatką? Maciek, syn Quote
Wiola.od.Gacka Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Tą skoczność maleństwa po części po Zuzance mają bo Zuzanka to na pupci nie usiedzi z łożka na łożko i po całym malutkim mieszkanku 38 m Gacka gania. Skoczna jest i szybka tylko od domku nie lub się jeszcze oddalać. Puszek już jeść nie chce pańskie podniebienie. Je już tylko makaron psi z warzywami suszonymi z indykiem i trochę karmy dla alergików. Anka Quote
Wiola.od.Gacka Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Zuzia z całą rodzina i Gacusiem wszystkim swoim dzieciakom i forumowiczom życzy wszystkiego dobrego z racji zbliżających się świąt. Anka Quote
Wiola.od.Gacka Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Cieszę się bardzo z dobrych relacji Maciek Edi. Urosną dzieciaki niewiadomo kiedy i będzie z nimi mniej kłopotów a więcej spokoju. W odwiedziny do mateczki Zuzi przyjadą to będzie zabawa. Pozdrawiam Anka Quote
_beatka_ Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 aniu my z bajtusiem mimo ze nie z zuziowej gromadki tez życzymy wszystkim wesolych Świąt:razz: :loveu: i zeby wam sie male potwory dobrze chowaly:evil_lol: Quote
Wiola.od.Gacka Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Beatko bardzo Ci dziękuję i pozdrawiam Anka Quote
pati Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 ja tez zycze wszystkim szczesliwych , rodzinnych Swiat oby psiaki rosly zdrowo i nie rozrabialy. Moje psy tez skladaja zyczenia - Elfik :loveu: [IMG]http://img351.imageshack.us/img351/7080/elfikmikolajekov4.jpg[/IMG] i Lord Zet :loveu: [IMG]http://img145.imageshack.us/img145/9200/2ylo65dqk4.jpg[/IMG] Quote
Wiola.od.Gacka Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Jeszcze raz Zuzia wraz z Gacusiam i caltką rodzinką życzy Wesołych,Zdrowych Świąt,tym razem przesyła kartkę świąteczną za której rozmiar przepraszamy ale gdy się ją pomniejszy to nie widać napisów [URL=http://imageshack.us][IMG]http://img244.imageshack.us/img244/307/kartkaswitecznary0.jpg[/IMG][/URL] Quote
akucha Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Biedny Gacek, nadchodzi [B]ROK ZUZI[/B] :evil_lol: Chłopak nie będzi miał zbyt dużo do powiedzenia... [B]Wszystkim Domkom z tego wątku życzę wiele radości i wielu wspólnych, beztroskich lat spędzinych razem z psimi domownikami!!![/B] [COLOR="DarkGreen"][CENTER][B]W noc wigilijną w blasku świec melodia kolęd niech płynie w mrok. Niech Wam przyniesie radości moc i wiele szczęścia na Nowy Rok!!![/B][/CENTER][/COLOR] [CENTER][URL=http://imageshack.us][IMG]http://img326.imageshack.us/img326/9098/xmaspuppy1iqwu0.gif[/IMG][/URL][/CENTER] Quote
Wiola.od.Gacka Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Biedne psy przeżywają porządki kładzenie wykładziny itd. Anka Quote
Wiola.od.Gacka Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Zuzia pojechała dzieciaka swojego odwiedzić. Jak ona to zniesie nie lubi sie oddalać poza domek. Jak bedą foty to wlepie Anka Quote
andzia69 Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Z okazji Świat Bożego Narodzenia oraz Nowego roku wszystkim psiakom życzę znalezienia nowego domku a opiekującym się bidami ludziom o wielkich sercach życzę, aby im sił, zdrowia i wytrwałości starczyło!!!!:tree1::tree1::tree1: __________________ Quote
Recommended Posts