Wiola.od.Gacka Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 pełna pełna.jeszcze czasem o jedzenie pójdzie ale już jest bardzo dobrze.no nic,puszczam mamę bo już się dobija żeby ją na forum wpuścić Quote
akucha Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Mamo pisz!!! :lol: Jak to z tymi kapciuchami było, komu je wybrałaś??? Quote
Wiola.od.Gacka Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Gacek złapał jednego a Zuzia drugiego. Zuzia wącha Wiolę i szuka dzieciaka. Anka Quote
akucha Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Czyli kupiłaś je psom :evil_lol: Wiedziałam!!! Moje bulwy o miskę kłócą się cały czas, nie da się tego u nich zlikwidować. Pilnuję, a po jedzeniu michy chowam. Poza tym też się lubią... One na tych fotach takie zadowolone, wesołe, rozbrykane... Super!!!! Quote
lavinia Posted November 30, 2006 Author Posted November 30, 2006 Anka - dzięki za łapówkę :loveu: babcia Maupa wczoraj mi ją dostarczyła !! wypiję tę całą flaszkę za zdrowie Zuzinki i jej ferajny. Poczytałam sobie troche od początku i cieszę się, że wszystko się dobrze kończy.....a jakie miałyśmy dylematy z Maupą, co zrobić ze szczeniakami....zostawić jednego, uśpić wszystkie, zostawić dwa, nie zostawiać żadnego, zostawić najsilniejszego...:evil_lol: , spać nie mogłam przez te gluty. a Zuzina karta w lecznicy była cała pokreślona, bo codziennie były nowe instrukcje odnośnie miotu..a póżniej, już po wszystkim, p. doktor powiedział mi, że i tak nikt by nie miał serca uśpić tych szczeniaczków po urodzeniu. ! Quote
AnkaG Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Czy ktoś życzy sobie jeszcze artykulik o Zuzi? Do Akuchy i Aneczki wysłałam. :lol: Quote
ewka8 Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 ja bardzo chętnie [email][email protected][/email] Quote
ziele77 Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 i ja też poproszę artykuł o Zuzi! [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] :lol: Quote
Kostek Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 ja poprosze [email][email protected][/email] :) Quote
AnkaG Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Sie robi. Wysłałam do Kostka, Ewki i Ziele. Ale mam problem z wysyłaniem na adresy wirtualnej polski. Jak coś to piszcie, że nie dostaliście to będę jeszcze raz próbowała. Quote
Claud Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Ja tez poproszę na [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] Quote
Claud Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Acha i zapomniałam dodać: hurra!!!!! Duże bulwy znalazły super domki i jedna z nich siedzi właśnie ze mną w pracy, o 12 Ją zabierają:) Druga idzie po południu. Co oznacza, Droga Maupo, że moja mała czarna juz dzisiaj będzie moja:):):):):) Quote
AnkaG Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 To ja też hurrra, że maleństowo idzie do Claud. Artykuł wysłany. :lol: Quote
Kar0la Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Ja też proszę [email][email protected][/email] Quote
Claud Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Dziękuję za artykuł i cieszę się, że się cieszycie, że bedę miała swoją własną prywatna małą czarną:) Quote
AnkaG Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Ja to jak czytam o tych wszytkich psiakach, to bym wszytskie zabrała.:-( Ale mam juz trzy sznaucery miniaturowe i więcej się nie da. :roll: Quote
Kar0la Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Anka dziekuję. Claud po dwóch rozrabiarach będzie Ci troche smutno z tylko jednym berbeciem.:cool3: Quote
Wiola.od.Gacka Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Ja też się cieszę że mała czarna jedzie do domku.Szczerze mówiąc to była moja faworytka.Jest najmniejsza i strasznie słodziutka.Strasznie mnie urzekła.A swoją drogą to mamy sławne psiaki :) Quote
Ja&Roniuś Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 AnkaG to ja też bym prosiła o ten artykuł :lol: Jak na wp ciężko wchodzi to podam meila synka [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] Z góry dziękuję;) Quote
Kar0la Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 [quote name='Claud']Wiem, moze powinnam wziąć dwa?:)[/QUOTE] No może, może>:razz: Quote
Wiola.od.Gacka Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Nie żebym do czegoś namawiała ale 2 się zawsze lepiej chowają :D zobacz tylko Gacka i Zuzię.Tak mu się nudziło a odkąd Zuzia przyszła to leży z wywieszonym jęzorkiem i nie ma siły.Tak się wariatka lubi z nim bawić.(Wariatka w pozytwynym znaczeniu) Quote
Claud Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Ciekawa jestem co TZ na to powie:) Ucieszy się?:) Hahaha;) Quote
Claud Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Ciekawa jestem, czy mojej małej staną uszka? Jak myslecie, cioteczki? Quote
Recommended Posts