Jump to content
Dogomania

Buldożka Zuzia - wszystkie glutki maja domki !! SONIA też !!!

Recommended Posts

Posted

o kurcze Maupo ja juz dawno sie pogubilam w tych malenstwach i nie wiem ktore jest ktore ....:placz:
Ale pamietam ze wybieralismy imiona i tobie spodobalo sie imie przeze mnie podane [B]Zuri[/B] (dobrze wygladajacy ), czy moze tak zostac ?

A tak w ogole to my razem z Zuzia jestesmy slawne ...Fota z avatarka zostala wyrozniona w konkursie fotograficznym ;) w Moim Psie :loveu:

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Najdejszła wiekopomna chwiła.....
Jutro wybieramy się po wyprawkę dla stworka (1/2 litra, kiełbasa, bigos:diabloti: ) coby przyjąć go po staropolsku. Jakieś spanie, gryzienie, karmienie i zastawę na 12 osób i po zakupach kontaktujemy się bliżej żeby przygarnąć kropka...
Magdo, podaj jeszcze raz nazwy karm dla stworka żeby mu traumy gastronimicznej nie wyrządzić,:lol:
I zapomniałem zapytać - jak on ma oficjalnie na imię?

Posted

czy jutro nastąpi "odbiór' stworka - muchomorka ?? bo jesli tak, to proszę mnie poinformować, ja też chcę przy tym być :evil_lol: :lol:

a u Babci Maupy w domu rozpacz - JUŻ DWA SZCZENIACZKI SOBIE POSZŁY !!!! DO NOWYCH DOMKÓW !!!!!

Posted

[quote name='lavinia']
a u Babci Maupy w domu rozpacz - JUŻ DWA SZCZENIACZKI SOBIE POSZŁY !!!! DO NOWYCH DOMKÓW !!!!![/quote]

A oto one :loveu: Dzisiaj poszły do [B]Swoich Nowych I Tych Jedynych Domków[/B] !!!!!!!! :loveu:

Dziewczynka :loveu:
[IMG]http://images4.fotosik.pl/222/f5381d6d1dd05061.jpg[/IMG]

i Zulus :loveu:
[IMG]http://images4.fotosik.pl/222/e4920fbcfb023c2c.jpg[/IMG]

:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Karolina

Posted

Malutka u mojej teściowej ma się dobrze. Pośpi 15 minut i rozrabia na kolanach u chłopaków śpi, a tak to popiskuje w koszyku nie chce spać.
Powiedzieli w domu, że jest śliczna nazwali ją Mona. Chłopcy tak zdecydowali pewnie się prześcigają na czyich kolanach ma spać.Zadowolnieni że już u nich jest ogólny entuzjazm
Anka

Posted

O rany jak to Zulus?? Dokąd poszedł?? Kto go zabrał???:niewiem:

Babciu Akucho!!!!!! Wnusia nam adoptowali a my nieświadome!!!:question::question:

Zulusku bądź szczęśliwy. :laugh2_2:

Posted

Spoko jak się Maupa otrząśnie po odejściu dzieciaków to napisze.
Już napewno dobry domek wybrali niech chłopak szczęśliwy będzie tego mu z całego serca życzę i niech czasami odwiedza Matulkę Zuzankę.
Jak wrócił TZ do domu to go wąchała dokładnie pewnie znajome zapach poczuła.Po karantannie jak dzieciaki juz na dwór będą mogły wychodzić to spotkanie proponuję zorganizować. Wszystkie ciotki dzieciaki musimy sie spotkać koniecznie nie odpuszczę tylko remont w dociu zrobię bo narazie trochę sajgon zaczynam w sobotę od wymiany wykładziny itd.
Na Gagarina muszę z portretem Zuzi pojechać bo tam im do serca przypadła i chcieli mieć. Gazetę dam ze zdjęciem.
Pozdr

Posted

super wiesci!!!! zdjec prosimy kupe wklejac z kazdego dnia najlepiej bo co my bedziemy teraz robic jak watek zaginie:placz:

a moja Zoja to ma niezle uszyska juz jak nietoperek wielkie stojace przepiekna a ona nadal bez domku?

Posted

No domek na pewno dobry.:multi::multi::multi: Babcia Maupa z babcią Lavinia czuwają. Tylko zdziwiłam się, że tak nagle. Zulusem się nikt nie interesował a tutaj nagle on w pierwszej dwójce poszedł do domu.:question:

Posted

[quote name='Maupa4']A oto one :loveu: Dzisiaj poszły do [B]Swoich Nowych I Tych Jedynych Domków[/B] !!!!!!!! :loveu:

Dziewczynka :loveu:
[IMG]http://images4.fotosik.pl/222/f5381d6d1dd05061.jpg[/IMG]

i Zulus :loveu:
[IMG]http://images4.fotosik.pl/222/e4920fbcfb023c2c.jpg[/IMG]

:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Karolina[/QUOTE]

Hurrrra, na Zulus I Staffik Szuflandia w domciu!!! :BIG:

:cunao: :cunao: :cunao: :cunao:

Ja kto możliwe, gdzie ten domek jest??? Zulusku nasz, bądż szczęśliwy, zdrowy, rośnij na pociechę nowego domu i wirtualnych babć!!!!!

Domku tymczasowy, Maupo, Lavinio, Karolino, dziękujemy za opiekę, serce za opowiadanka i fotki z Szuflandii :Rose: :Rose: :Rose: Nie płakusiać, maluchy zaczynają nowe życie!!! Jejku!!!!! Zulus w domu... :loveu:

Posted

Maupa już czuwa nad wszystkim i bardzo przeżywa. Już rozmyśla czy wszystko dobrze jak maluchy zniknęły z pola widzenia.
Nowi państwo by coś napisali ale pewnie są pod wrażniem.
Zulusek kochany pewnie slodko śpi na kolankach tak jak jego siostra.
To musi być kochany szczęśliwy miot.
Trzymajmy się.
Anka

Posted

[SIZE=5][COLOR=yellowgreen]ZURI POJECHAŁ DO DOMKU !![/COLOR][/SIZE]
[CENTER]:loveu: :loveu: :loveu:

[IMG]http://images4.fotosik.pl/223/99b043c4f000e960.jpg[/IMG]

:loveu: :loveu: :loveu:
[/CENTER]
[LEFT]Dzięki Państwu Yareckim (pseudonim "Metallica") udało nam się "delikatnie" wrobić Babcię Wielke L. - Babcia o mało nie dostała zawału serca :diabloti:
P.S. - jesteśmy z siebie dumne :evil_lol: [/LEFT]

Posted

A moja Zulcia nie będzie taka i poczeka z Babcią Maupą aż do soboty:lol:
Mam nadzieję, że będzie zabrana jako ostatnie Zuzine dziecko i żadnego już nie będzie;)
Wszystkie dobre domki: pomykajcie po swoje dzieci. Z przyjemnością odbiorę Zulcię jako ostatnią[SIZE=1] tzn. jakoś przeżyję ten tydzień bez niej, w końcu ma świetną opiekę:lol:[/SIZE]

Posted

[quote name='aneczka0106']A moja Zulcia nie będzie taka i poczeka z Babcią Maupą aż do soboty:lol:[/quote]

Poczeka, poczeka ... ;)
Babcia Maupa nie taka małpa ... :diabloti:

[COLOR=yellowgreen]ale widzę że nikt nie jest zainteresowany jak Babcia Maupa "wkręciła" Wielką Babcię L. ... :eviltong: :eviltong: :eviltong: normalnie było jak w programie Szymona Majewskiego "MAMY CIĘ !!!"[/COLOR]

Posted

Tz pojechał dzisiaj zobaczyć jak dzieciak Zuzanki ma się na nowym miejscu. Po powrocie zda relację. Ja z Zuzanką byłam dzisiaj odwiedzić personel na Gagarina i pokazać jak Zuzanka się miewa.
Ucieszli się i pomiziali .
Anka

Posted

Ładnie to tak Lawinię wkręcać ciekawe co zmalowałaś dobrze, że mnie potraktowałaś ulgowo bo ja to zaraz przeżywam poważnie po 10 razy. Litości czy to jednorazowa wkrętka czy tak wam juz zostanie.
Przynajmniej wesoło jest a bardzo sie Lawinia przejeła tym siupalem czy się śmiała? Maupa ty jesteś G mie M show.
Anka

Posted

[quote name='Maupa4']Poczeka, poczeka ... ;)
Babcia Maupa nie taka małpa ... :diabloti:

[COLOR=yellowgreen]ale widzę że nikt nie jest zainteresowany jak Babcia Maupa "wkręciła" Wielką Babcię L. ... :eviltong: :eviltong: :eviltong: normalnie było jak w programie Szymona Majewskiego "MAMY CIĘ !!!"[/COLOR][/QUOTE]

No jak nikt nie jest, no jak!!! Ja właśnie czytam wcześniejszy post i czytam, i nic nie mogę zrozumieć. Jak wkręciłaś, w co wkręciłaś pisz!!! :razz:

Gdzie poszedł nasz Zulus?????

Posted

czuję się niecnie wykorzystywany do wkręcenia Ciotki Lavinii.
Edi całkiem spokojnie zniósł podróż, i w domu dywany już pozwijane. Normalnie leje jak pompa strażacka, i zrobił sobie ze mnie podusię...:lol: