aneczka0106 Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 [quote name='Maupa4'] [IMG]http://images4.fotosik.pl/192/c556fc84457ada63.jpg[/IMG][/quote] Normalnie ręce opadają:loveu::loveu::loveu: takie arystokratyczne spojrzenie Quote
Kar0la Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Akucha mnie się wydaje, że to Zulus. Ależ on piękny!!!! :loveu::loveu: Jakie śmieszne kropki dostały łaciatki. :loveu::loveu: Quote
Neris Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 A ta inteligentna arystokratka to moja! Wnusia moja kochana. Oj, będzie się za chwilę u Maupy działo jak się to towarzystwo zacznie bawić, szczekać, warczeć... A wiecie że one niektóre nie są w czarne łatki tylko w marengowe? Quote
akucha Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Neris, czy tam koło Jeżofretki to Zulus??? :placz: Marengowe są boskie!!! Quote
Neris Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Pewnie że Zulus. Bo on jest czarny prawdziwie. Quote
tamiczek Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 [quote name='Maupa4'] [IMG]http://images4.fotosik.pl/192/c556fc84457ada63.jpg[/IMG][/quote] Jak pierwszy raz na to spojrzałam to myslalam że to ławka kościelna, ależ nam pieski urosły ! Quote
lavinia Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 a moja wnusia to co ? jaka piękna panna !!!:loveu: [img]http://images2.fotosik.pl/228/2b1e3475c2e4f36e.jpg[/img] Quote
aneczka0106 Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Normalnie jestem zbulwersowana:mad: wpadam wczoraj póznym wieczorem z rodzinką do domu, po krótkim czasie mąż z dzieckiem są w łóżku, a ja oczywiście specjalnie odpalam kompa....żeby zobaczyć co nowego na wątku Zuzi i.....:placz:NIC:mad::mad::mad: Oczywiście częśc ciotek jest teraz naprawdę zajęta, bo szuka domków innym buldożkom, no ale przecież tyle osób tu pisało-[B] co to ma znaczyć?! [/B]To teraz do roboty, poprawcie się:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[B] szczególnie kieruję swój apel do potencjalnych domków maluchów, które kiedyś się pytały o maluchy. [/B]Nasze psinki już niedługo trafią do domków stałych- to zleci szybciej, niż się wydaje. Stąd moja prośba- [B]domki zdecydowane na 100% (na dobre i na złe): potwierdzajcie swoje zainteresowanie maluszkami![/B][SIZE=1] [SIZE=2]Pozdrawiam wszystkie Babcie i Cioteczki:loveu::loveu::loveu:[/SIZE] [/SIZE] Quote
Kora Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Lavinia, dalam Ci namiary na osobe, ktora chce zaadoptowac Zuzie, o ile wiem nie kontaktowalas sie z nia:roll: . Czy Zuzia ma juz dom? Quote
aneczka0106 Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Kora, Zuzia ma już świetny domek u Wioli od Gacka:loveu: Ja dlatego właśnie napisałam, żeby te domki się odzywały, bo cioteczka Lavinia ostatnio ma sporo do roboty- może ten domek mógłby się skontaktować? Numer jast na mapie dogo. P.S. No i przepraszam, że odpowiadam na post nie skierowany do mnie:oops: Quote
Kora Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 [quote name='aneczka0106']Kora, Zuzia ma już świetny domek u Wioli od Gacka:loveu: Ja dlatego właśnie napisałam, żeby te domki się odzywały, bo cioteczka Lavinia ostatnio ma sporo do roboty- może ten domek mógłby się skontaktować? Numer jast na mapie dogo. P.S. No i przepraszam, że odpowiadam na post nie skierowany do mnie:oops:[/quote] Aneczko, kiedy Zuzia zostala znaleziona brane bylo pod uwage ze jednak jest Bostonem dlatego powiadomilam znajoma, ktora ma Bostonka ze jest taka sunia i ze szuka domu urodzi, bedzie wysterylizowana. Ta osoba jest zakochana w Bostonkach, wiem ze sledzila temat widziala sunie na zdjeciach, ale nikt sie z nia nie kontaktowal. Jej chodzilo o Zuzie. Quote
Claud Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 [quote name='lavinia']a moja wnusia to co ? jaka piękna panna !!!:loveu: [IMG]http://images2.fotosik.pl/228/2b1e3475c2e4f36e.jpg[/IMG][/quote] Najpiekniejsza:) Maupo, kiedy Ona bedzie do odebrania? Buziaki:loveu: Quote
Wiola.od.Gacka Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Moja teściowa czeka na małą dziewczynkę na 100%. W niedzielę dzwoniła do mnie zapytać się kiedy może dzieciaka do domu zabrać. Już posłanko uszykowała. Pewnie zbyteczne bo jak znam życie sunia w łóżku będzie spała razem z domownikami. Maupa pisała żeby cierpliwie czekać to ogłosi, który piesek jest czyj. To ja czekam już nagadałam, że czarna potem się okazało z moich wyliczeń, że łaciata. Zuzi za nic w świecie mój TZ nie chce oddać. Mówi, że jak Zuzanki nie będzie to Majkę Maupie ukradnie. Pozdrawiam Anka Quote
Wiola.od.Gacka Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Decyzję o tym, do którego domku idzie jaki pies podejmą pewnie niedługo Lavinia i Maupa . Jeśli jest jeszcze piesek bez domku to mogę szukać chętnych. Moja teściowa jest już zdecydowana chyba, że już nie ma dziewczynki dla niej. Jeszcze jest trochę czasu i zobaczymy jak to bedzie? Zawsze to lepiej jak w rezerwie jest domków więcej niż za mało. Niech pani od Bostonów pisze z Nami . Nic się nie odzywa. Anka Quote
lavinia Posted November 6, 2006 Author Posted November 6, 2006 Kora, to nie tak, ze sie nie skontaktowalam - wydzwanialam pod podany numer do znudzenia,ale nikt nie odbieral - tak bylo przez kilka dni. Pozniej probowalam jeszcze kilka razy i wtedy juz nie bylo nawet sygnału :shake: moze mialam zły nr ? napisalam do Ciebie dwie pw, o tym i o ciuszkach, ale nie odpowiedziałas,wiec pomyslałam, ze moze tej Luizie sie odwidzialo... jesli nadal jest zainteresowana, to za kilka dni bedzie do adopcji buldozka 2 letnia - jutro napisze jak wyglada Quote
Maupa4 Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 A dlaczego Wy się tu "kłócicie" na "moim wątku" ??? :mad: Tu ma być "sielsko i anielsko" ... Tu nawet ja-babka-fizyczna nie piszę o trudnościach i "złościach" ... :eviltong: . Quote
aneczka0106 Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 [quote name='Maupa4']A dlaczego Wy się tu "kłócicie" na "moim wątku" ??? :mad: Tu ma być "sielsko i anielsko" ... .[/quote] Tu nadal jest "sielsko i anielsko", a jedyną osobą, która w jakikolwiek sposób się uniosła byłam ja przed kompem, który nie pokazał żadnych nowych postów w wątku i postanowiłam o nie zawalczyć:oops: ale o żadnych kłótniach nie może tu być mowy- absolutnie;););) Noooo, chyba, że będzie jakaś mała kłótnia o pieski....bo tyle domków będzie(tylko w pozytywnym słowa znaczeniu- od razu zaznaczam dla jasności):evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
akucha Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 A naszego Zulusa jakiś domek pokochał??? Ja babka jestem i nic nie wiem :placz:, mój wnusio taki słodki jest, całuje wszystkie dziewczynki, tylko by się do nich przytulał, buziaki rozdawał... Czyj ci on będzie???? Quote
Wiola.od.Gacka Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Droga babciu szukaj domku koło siebie to będziesz miała wnuczka na oku. Do W-wy będzie okazja zawitać w odwiedziny do mateczki. Ciekawe komu wnusio przypisany jest? Moja teściowa tylko na dziewczynę się uparła tyle mogę pomóc, dalej nie pytam bo nie wiem kto jeszcze domku nie ma. Już myślę, że wszystkie pociechy mają domeczki. Pozdrawiam Anka Quote
Maupa4 Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 och domki, domki ... Karolina już "wyje" że nie odda żadnego malucha ...:shake: ... nie widziała ich (maluchów - nie domków) cztery dni a "one" taaak się pozmieniały, urosły, rozbisurmaniły, rozwarczały, rozbrykały,... jednym słowem wnuczki zaczynają przypominać szczeniaczki a nie tłuste kluski ... "biedna" jest tylko Sonia bo ta pierwsza 7 traktuje ją jak rówieśniczkę - Sonia po jedzeniu jeszcze by sobie pospała a oni zmuszają ją do zabawy... ja powoli "przestaję panować nad sytuacją" - robią co chcą i gdzie chcą ... aaa ... i najbardziej mnie "kochają" kiedy przychodzę do nich z dzbankiem mleka ... och jak oni mnie wtedy kochają, jak do mnie pędzą, jak wrzeszczą i jak pchają mi się na kolana ... wtedy jestem ich [B]najukochańszą babcią [/B];) Quote
Tigraa Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Maupa fotki zrob jak wszystkie do Ciebie pedza:evil_lol::loveu: A Sonieczka,mlodsza o tydzien od rodzenstwa tez szuka domku stalego-bo mamy zapewniony tylko tymczas.Sonia bedzie sredniej wielkosci raczej.Komu sliczną jezofretke? Quote
akucha Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Aniu, ja w takich malinach mieszkam, że tu dobrych domków nie ma :shake: Za nic w świecie nie oddałabym tu psa... Ja tam się Karolinie nie dziwię, też bym w histerię popadła, tyle kluchów, tyle radości i nagle - cisza... Maupo, co Ty będziesz robić bez Szuflandii??? Bo pewnie siedzieć i odpoczywać to już nie potrafisz :lol: I dalej nie wiem, jakie są plany w związku z Zulusem :niewiem:... Quote
Wiola.od.Gacka Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 W tych malinach to nie ma już takich dobrych ludzi jak Ty nie wierzę. Moja Wiola to chciałaby bardzo dzieciaki zobaczyć w realu w komplecie nim się porozchodzą po domkach no chyba, że zostaną u Maupy na zawsze. Anka Quote
Kar0la Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 [quote name='akucha']I dalej nie wiem, jakie są plany w związku z Zulusem :niewiem:...[/QUOTE] Akucha plan co do Zulusa to ja mam....:cool3: tylko co z tego...:placz: na razie jestem bezradna..:-( Quote
akucha Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Aniu, dobrzy ludzie psy już mają, a reszta hołduje zasadzie, że pies to na łańcuch się tylko nadaje... Maja Maupy też łańcuchowa była... Ja myślę, że dzieciaki trochę się porozchodzą, zastanawiam się tylko, ile u Maupy zostanie :evil_lol: Kar0la, kombinuj!!!! Bo nam wnuczek bezdomny zostanie... Quote
Recommended Posts