Jump to content
Dogomania

Buldożka Zuzia - wszystkie glutki maja domki !! SONIA też !!!

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[IMG]http://images4.fotosik.pl/173/95afc68ffcdca169.jpg[/IMG]

[IMG]http://images1.fotosik.pl/218/52235b38be180a97.jpg[/IMG]

[IMG]http://images4.fotosik.pl/173/6dc38b23239affe2.jpg[/IMG]

[CENTER]:krolik: to wszystko :krolik:
[/CENTER]
Życzę miłego i [B][U]długiego[/U][/B] podziwiania psiaków, bo narazie nie dam rady wkleić WIĘCEJ zdjęć, bo nie mam już sił (po takiej ilości)... :diabloti:

Karolina :krolik:

Posted

[LEFT]Kostek Zoja to niezle sie tam buja po szuflandii :D ma charakterek po babci Pati - na chwile w miejscu nie usiedzi :cool3:

a Sonia slicznosci jaka malenka co za dran ja wyrzucil do czego to teraz dochodzi :mad: na pewna smierc ja skazac ale Zuzia kochana ja wykarmi i bedzie dziewczyna jak sie patrzy :multi:
[/LEFT]

Posted

To ja jestem "babcią" Soni:loveu:
Widac ze malutka zadowolona,najedzona,spokojna.Sonia jest mlodsza od dzieci Zuzi o pare dni.Znalazl ją w sobote rano kolega mojego syna.Lezala porzucona,zmarznieta,glodna,w trawie za garazami na moim oiedlu.Daleko od zabudowan.Ktos ją wyrzucil:-( wzielam pod swoją opieke,karmilam buteleczką a potem strzykawką bo malusia byla rozzalona i szukala cycusia,nie chciala smoczka.A Sonia to rzeczywiscie takie skrzyzowanie jeżozwierza z tchórzofretką,futerko będzie szorstkie,juz teraz widac.Jak dla mnie to ona ma cos z astka,ten pomarszczony pysio dosc szeroki i plaski.Cudna jest.I przeslodka.
Maupa4 wielkie dzieki za serce :iloveyou::calus:
Zuzienko dziekuje Ci ze przyjelas malutką do grona swoich dzieci :buzi: caluje Twoj slodki pysio

Zdjecia cudne.Szczeniorki slodkie kluski.
Maupa czy Sonia otwiera juz oczka?

Posted

Cuda! Maupa... a ile ty tego masz teraz zusammen w kupie z małymi???
Z jednej strony zazdrość takie cuda - godziami można patrzeć; z drugiej strony aż włos się jeży jak te kruszynki zaczną chodzić wszędzie.

Posted

[quote name='mar.gajko']Cuda! Maupa... a ile ty tego masz teraz zusammen w kupie z małymi???[/quote]

Wszystkich razem - 15 sztuk ... :splat: ... no ale jak odjąć 9 sztuk to tylko 6 sztuk ... :hmmmm:

Posted

Maupo jakbys policzyla wszystko co ma futerko i cztery lapki mieszkajace u ciebie w domu to by chyba mini ZOO wyszlo (jakas ponad przecietna krajowa tez )... :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

yyy a skad 6 sztuk ? Mi sie wydawalo ze bez Zuzi i malenstw jest 5 sztuk czyzbym cos przeoczyla ?

Posted

Zuzia ma 7 szczeniaczków swoich i jednego adoptowała sobie :loveu:

A ta wnuczka Neris, to artycha, modelka prawdziwa :evil_lol: Słaodkie one są, że aż strach!!!!

Posted

[quote name='jovanna']Maupo jakbys policzyla wszystko co ma futerko i cztery lapki mieszkajace u ciebie w domu to by chyba mini ZOO wyszlo (jakas ponad przecietna krajowa tez )... :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

yyy a skad 6 sztuk ? Mi sie wydawalo ze bez Zuzi i malenstw jest 5 sztuk czyzbym cos przeoczyla ?[/quote]

No ja mam jeszcze 9 letniego briarda ... 5 koszatniczek, 3 króliczki miniaturowe (2 z nich przyjęłam z powodu "alergii dziecka"), 12 świnek morskich (6 z nich ratowałam 2 lata temu przed "upieczeniem" na słońcu), 1 chomika, 2 szynszyle (ratowane ze sklepu zoologicznego) i duże akwarium z rybkami ... takie tam - nie ma się czym chwalić ... :oops: