Jump to content
Dogomania

Buldożka Zuzia - wszystkie glutki maja domki !! SONIA też !!!

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='akucha']Kar0la!!! A Twoje propozycje!!! Trzy babki, a imienia maleństwo nie ma :placz: Na poprzedniej stronie moje propozycje...

Mnie się wali dogo, ja zwariuję!!!!! Godzinami wchodzę w wątki :cool3:[/QUOTE]

Akucha mnie wczoraj wieczorem nie działało dogo:placz: . A jak już wejdze to otwiera się koszmarnie długo.:angryy:

No ale do rzeczy. Jak zwykle myślimy podobnie :cool3: .
Mnie także podoba się Zorro. Jeszcze Zefir (jak wiaterek), Zulus, Zoran... Na literke Z ciężko coś ładnego wybrać, zwłaszcza dla chłopczyka....:roll:

Czyli reasumując - alfabetycznie mamy:
Zafir, Zami, Zefir, Zhako, Zoran, Zorro, Zulus, Zuzek.

No i???

Posted

[quote name='zasadzkas']Zygmunt albo Zoltan nie wchodzi w grę? :evil_lol:
Mój TZ proponuje jeszcze: Zeb albo [B]Zygfryd de Love[/B][/quote]

A może Zbyszko z Bogdańca:evil_lol:

Mi sie podoba Zefir i Zami

Posted

Babcie od maluszka nr 1, ja głosuje na imię [B]ZULUS [/B]- sie mi tak to imie podoba :multi:. Ona cały czarny, ma tylko biała maleńką ktopkę i kreseczkę na pycholki... Co wy na to????

Posted

Cioteczko jak dla mnie może być, ale babci Tamiczek chyba sie nie podoba...:roll:

Napisała do mnie fajna dziewczyna na gg. [B]Jest chętna na wnuczka Lavinii.[/B] :lol: Ma problemy z rejestracją na dogo, jak tylko uda się jej wejść to sama się odezwie. Prosiła, żeby napisać za nią, że ma na imię Klaudia, mieszka w Warszawie i jeśli będzie potrzeba to oferuje tymczas dla jakiegoś psiaka. Jej numer gg to 7280414 i telefon 0604456999. :lol:

Posted

Karola, to pewnie jest ta sama Klaudia z którą gadam przez telefon od dwóch dni i nie możemy się spotkać - ona rzeczywiście jest chętna na moją wnusię, już jej nawet napisałam, że malutką dla niej zaklepuję :-)

Posted

Strasznie się cieszę, że domków przybywa:multi::multi::multi:
Tylko co będzie, jak Maupa powie nam, że wszystkie bulwki zostają u niej?!
Jakoś wczoraj dokopałam się do wątku dotyczącego Mai i najpierw mnie zamurowało (postawa TZ-a), pózniej na przemian chciało mi się śmiać i płakać przy oglądaniu ich bulwiastej rodzinki:evil_lol:
........no i jak teraz TZ Maupy powie, że bulwki zostają:-(:-(:-(...to nawet najlepsze załączniki do podania u babci Neris nie pomogą:shake:

Błagam, Maupo, nie dopuść do tego, a już na pewno nie pozwól swojemu mężowi sprzątać koopek:placz:

Posted

A ja wczoraj rozmawialam z panem,ktory na jednym z for napisal ze przyjmie (adoptuje ) bulwe pod swój dach. Kiedy wypytywalam o to czy ma jakies preferencje co do wieku, płci itp zostalam oświecona ze to ma byc ładny szczeniak, wiek: do roku, nie ma nic przeciwko temu aby maił rodowód!!!
Kanał...

Posted

czyli pozostaje czekać ,ąz małe bulwki dorosną do samodzielnego papu i zaraz wyruszają w swiat , wspaniale , cieszę się ,że na początku wątku zostala podfjęta własnie taka decyzja . Naraże się bardzo , ale dla mnie pies 1 dniowy to taki sam w potrzebie jak 1 roczny!!!!

Posted

Uwaga! Oświadczam uroczyście, ze decyzją babć: Kar0li, Tamiczek i Akucha, kajtuś [B]nr 1[/B] od dziś nosił będzie imię - [B]ZULUS [/B](Zulo, Zuzik, Zołzulo, itp.) :multi: :multi: :multi:

Posted

Po szybkim przeglądnięciu psich imion na [B]Z [/B]muszę przyznać, że dziewczynki są dyskryminowane:shake:

Z ciekawszych znalazłam:
[B]ZULA:cool3:
ZONDA
ZOLKA:cool3:
ZELDA:cool3:

[/B]Były jeszcze:
ZORRA
ZENOBIA (niby fajne, ale oburzenie staruszek na ulicy murowane:evil_lol:)
ZAFIRA
i inne mniej ciekawe

Babciu Neris, co ty na to?:razz:

Posted

[quote name='aneczka0106']Po szybkim przeglądnięciu psich imion na [B]Z [/B]muszę przyznać, że dziewczynki są dyskryminowane:shake:

Z ciekawszych znalazłam:
[B]ZULA:cool3:[/B]
[B]ZONDA[/B]
[B]ZOLKA:cool3:[/B]
[B]ZELDA:cool3:[/B]

Były jeszcze:
ZORRA
ZENOBIA (niby fajne, ale oburzenie staruszek na ulicy murowane:evil_lol:)
ZAFIRA
i inne mniej ciekawe

Babciu Neris, co ty na to?:razz:[/quote]

Babcia Neris jest za Zulą, bo po pierwsze sama ma w domu Zulę, a po drugie uważa, że Zula bardzo do bulwy pasuje.

Posted

Tak tak - wszystko ZAKTUALIZUJĘ wieczorem ... przekopiemy z dziećmi wszystko i podopisujemy ...
Chcę zapewnić wszystkie babcie że u Zuzi i Wnusiów wszystko w porządku ... dzieci rosną (będą zdjęcia większych dzieci ale to dopiero kochane babcie po 18.00 jak wnuczki i wnukowie skończą tydzień) ...
Wczoraj byłam z Zuzią u weta i poza stwierdzeniem: " bosze jaka ona chuuuuda" pan doktor nie miał żadnych zastrzeżeń, mamy tylko problem z uszami i na dzisiaj miały być wyczyszczone (i są). Dzisiaj mamy kolejną wizytę - tym razem będzie oglądana Zuzia i jej dzieci (tylko pan doktor przyjdzie do nas :) - lecę dalej sprzątać).

A i Zuzia już zdecydowanie woli i ma ochotę a nawet przymus załatwiania się na dworze ... dzisiaj zrobiła pobudkę o 2.30 (a więc pół godziny przed moim czasem na kontrolę "szuflandi"). No i co miałam zrobić - poszłyśmy na półgodzinny spacer ....

Posted

Babcia Neris jest za Zulą, bo popierwsze sama ma w domu ZUlę, a po drugie uważa, że ZUla bardzo do bulwy pasuje.

Yes, yes, yes:bigcool::bigcool::bigcool:

I szybkie w wymowie....dużo zdrobnień....i podobne do Zuzi:multi:

[B]Kiedy chrzcimy?[/B]

Posted

No jeszcze z ruska - [B]ZINA.[/B] Choć [B]Zula[/B] to jest [B]to[/B] (czy to nie będzie to pręgowane- bo przyznaję lekko się gubię). [B]Maupa4[/B] - można buy prosić o nowe fotki jednostkowe szczylków z imionami ewentualnie ze znakiem zapytania. Było by łatwiej podziwiać imiennie.