Jump to content
Dogomania

Buldożka Zuzia - wszystkie glutki maja domki !! SONIA też !!!

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='lavinia']tylko nie panikujcie - nasze maluchy będą z pewnością dużo bardziej buldożkowate niż Klocuś - ja tylko wkleiłam zdjęcie ku przestrodze !!!!![/quote]
klocuś jest prześliczny :loveu: i ma takie super mądre slepka, a maluszki Zuzi też będą cudowne, tak jak ich mamusia

Posted

Klocuś jest prześliczny:loveu:

Wcale bym się nie obraziła, gdyby pręgaska też taka wyrosła:cool3:.

Jest prześliczna i jak dorośnie, to też będzie piękna. No i może też będzie miała "oryginalną" urodę:evil_lol:

Posted

[quote name='Kar0la']Babacie pracujące zajrzą później, a póki co ja odwiedzam mojego, Akuchy i Tamiczka wnusia.

Babcie myślimy nad imieniem dla naszego prosiaczka-kropecka.:cool3:
[IMG]http://images2.fotosik.pl/193/d617f683777c7b61.jpg[/IMG][/quote]

Ojoj:oops: a to piesio czy sunieczka:oops:

Posted

[quote name='Maupa4'][CENTER][SIZE=5]1 dziecko[/SIZE][/CENTER]

[CENTER][COLOR=blue]chłopczyk[/COLOR][/CENTER]

[CENTER][IMG]http://images3.fotosik.pl/193/c54306ee2f8e484a.jpg[/IMG][/CENTER]

[CENTER][IMG]http://images2.fotosik.pl/193/d617f683777c7b61.jpg[/IMG][/CENTER]

[CENTER][COLOR=pink][COLOR=darkorange]wnuczek Akuchy, KarOli[/COLOR] [COLOR=darkorange]i Tamiczek[/COLOR]:cool3: [/COLOR][/CENTER]
[/quote]

odpowiedz na pytanie tamiczka ...;)

Karolina wczoraj pracowicie posprawdzała i poopisywala wszystkie dzieci ... zdjęcia dzieci są na 38 stronie (pierwsze dziecko) i 39 stronie (pozostałe dzieci) ...

Posted

Nasz ma najpiekniejszy różowy pyszczek :loveu: Pękam ześmiechu, gdy patrzę na to zdjęcie!!!
Babciu Lavinio I Maupo, czy imiona maja być na "Z"???? Bo czas wziąć się do roboty...

Posted

[quote name='Kar0la']Tamiczek toż to chłop na schwał!!!:shiny: Piękny ten nasz wnusiu...reszta dzieci zresztą też. :loveu::loveu::loveu:[/quote]

No to może Zuzek po mamusi albo Zami po babci

Posted

o jaju Maupa mi zrobila siusprajsa patrzam w podpisy szczurasow a tam Pati i ja podpisana...ale sie uciechalam:D

[IMG]http://images1.fotosik.pl/202/4458119ef25c320d.jpg[/IMG]
no przeciez odrazu widac ze to pikna baba jest:D

[CENTER] Uwaga uwaga ta piekna mloda dama zostala przez babciusie ochrzczona [FONT=Comic Sans MS][SIZE=5][B][COLOR=Magenta]Zoją[/COLOR][/B][/SIZE][/FONT][/CENTER]

Posted

napisałam długi post i cały mi wcięło - ale to jest wkurzające !!!!!!:diabloti:

jesteśmy świeżo po konsultacjach weterynaryjnych - Zuzia zostaje czasowo w Warszawie - potrzebuje stałej kontroli lekarskiej , po cesarce i sterylce, nie wiadomo jeszcze jak się sprawy potoczą. Poza tym szczeniaczki nie są jeszcze ustabilizowane zdrowotnie, odradzono nam zdecydowanie podróżowanie z nimi gdziekolwiek.

Zuzanna z dziećmi zostaje więc czasowo u Maupy - złotej kobiety, i jej Rodziny - bardzo, bardzo Wam dziękuję za podjęcie tej decyzji :loveu: ( ciekawe, ile sztuk buldożka przypada na metr kwadratowy Waszego domu ??)

Wandul - bardzo przepraszam za to zamieszanie - z pewością Zuzi byłoby u Ciebie świetnie, ale musimy się stosować do zaleceń specjalistów....myślę, że Twój pokoik gościnny szybko znajdzie potrzebującego lokatora:lol:

Chciałabym też podziękować Anutce - organizatorce Zlotu Buldożków - przekazała dla Zuzi pieniądze zebrane podczas Zlotu - 260 zł- dzięki :loveu:

rozliczenie Zuzi wygląda następująco;
lecznica Bielany - zdjęcie rtg i konsultacja 5 minut - 120 zł (!!:diabloti: :diabloti: )
lecznica Gagarina - pobyt w szpitalu 2 tygodnie, leki, rtg, usg, cesarka, sterylka - 842 zł :lol:
razem[b] 962 zł [/b], z czego 300 zł pochodziło z Awaryjnego konta buldożków, a 100 zł od Maupy :loveu:

260 zł od Anutki przeznaczymy na dalsze leczenie Zuzi.

Posted

Wszystko w porządku ... Zuzia zjada wszystko z apetytem ... małymi się zajmuje super (nakarmione, wylizane) ... chodzimy na spacery (bardzo ładnie chodzi na smyczy i bez też - próbę przeprowadziliśmy w parku obok domu). Psy spotykane po drodze (na spacerze nie interesują jej specjalnie). Wszystko co musi zrobić - robi już na spacerach.

później wkleimy nowe zdjęcia ... teraz idę wszystkich karmić :)