lavinia Posted October 9, 2006 Author Posted October 9, 2006 tylko nie panikujcie - nasze maluchy będą z pewnością dużo bardziej buldożkowate niż Klocuś - ja tylko wkleiłam zdjęcie ku przestrodze !!!!! Quote
Mona4 Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Klocus jest Cudny niepowtazalnej urody.Ale nasze beda cudniejsze:loveu: Quote
boksiedwa Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 [quote name='lavinia']tylko nie panikujcie - nasze maluchy będą z pewnością dużo bardziej buldożkowate niż Klocuś - ja tylko wkleiłam zdjęcie ku przestrodze !!!!![/quote] klocuś jest prześliczny :loveu: i ma takie super mądre slepka, a maluszki Zuzi też będą cudowne, tak jak ich mamusia Quote
aneczka0106 Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Klocuś jest prześliczny:loveu: Wcale bym się nie obraziła, gdyby pręgaska też taka wyrosła:cool3:. Jest prześliczna i jak dorośnie, to też będzie piękna. No i może też będzie miała "oryginalną" urodę:evil_lol: Quote
tamiczek Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 [quote name='Kar0la']Babacie pracujące zajrzą później, a póki co ja odwiedzam mojego, Akuchy i Tamiczka wnusia. Babcie myślimy nad imieniem dla naszego prosiaczka-kropecka.:cool3: [IMG]http://images2.fotosik.pl/193/d617f683777c7b61.jpg[/IMG][/quote] Ojoj:oops: a to piesio czy sunieczka:oops: Quote
Maupa4 Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 [quote name='Maupa4'][CENTER][SIZE=5]1 dziecko[/SIZE][/CENTER] [CENTER][COLOR=blue]chłopczyk[/COLOR][/CENTER] [CENTER][IMG]http://images3.fotosik.pl/193/c54306ee2f8e484a.jpg[/IMG][/CENTER] [CENTER][IMG]http://images2.fotosik.pl/193/d617f683777c7b61.jpg[/IMG][/CENTER] [CENTER][COLOR=pink][COLOR=darkorange]wnuczek Akuchy, KarOli[/COLOR] [COLOR=darkorange]i Tamiczek[/COLOR]:cool3: [/COLOR][/CENTER] [/quote] odpowiedz na pytanie tamiczka ...;) Karolina wczoraj pracowicie posprawdzała i poopisywala wszystkie dzieci ... zdjęcia dzieci są na 38 stronie (pierwsze dziecko) i 39 stronie (pozostałe dzieci) ... Quote
Kar0la Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Tamiczek toż to chłop na schwał!!!:shiny: Piękny ten nasz wnusiu...reszta dzieci zresztą też. :loveu::loveu::loveu: Quote
akucha Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Nasz ma najpiekniejszy różowy pyszczek :loveu: Pękam ześmiechu, gdy patrzę na to zdjęcie!!! Babciu Lavinio I Maupo, czy imiona maja być na "Z"???? Bo czas wziąć się do roboty... Quote
tamiczek Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 [quote name='Kar0la']Tamiczek toż to chłop na schwał!!!:shiny: Piękny ten nasz wnusiu...reszta dzieci zresztą też. :loveu::loveu::loveu:[/quote] No to może Zuzek po mamusi albo Zami po babci Quote
Kostek Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 o jaju Maupa mi zrobila siusprajsa patrzam w podpisy szczurasow a tam Pati i ja podpisana...ale sie uciechalam:D [IMG]http://images1.fotosik.pl/202/4458119ef25c320d.jpg[/IMG] no przeciez odrazu widac ze to pikna baba jest:D [CENTER] Uwaga uwaga ta piekna mloda dama zostala przez babciusie ochrzczona [FONT=Comic Sans MS][SIZE=5][B][COLOR=Magenta]Zoją[/COLOR][/B][/SIZE][/FONT][/CENTER] Quote
aneczka0106 Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 A jak tam nasza Zuzia- tyje troszkę? Podczas karmienia chyba nie jest tak łatwo przytyć. W dodatku, gdy ma się takie żarłoki. Ich brzuszki rosną w oczach... Quote
lavinia Posted October 10, 2006 Author Posted October 10, 2006 napisałam długi post i cały mi wcięło - ale to jest wkurzające !!!!!!:diabloti: jesteśmy świeżo po konsultacjach weterynaryjnych - Zuzia zostaje czasowo w Warszawie - potrzebuje stałej kontroli lekarskiej , po cesarce i sterylce, nie wiadomo jeszcze jak się sprawy potoczą. Poza tym szczeniaczki nie są jeszcze ustabilizowane zdrowotnie, odradzono nam zdecydowanie podróżowanie z nimi gdziekolwiek. Zuzanna z dziećmi zostaje więc czasowo u Maupy - złotej kobiety, i jej Rodziny - bardzo, bardzo Wam dziękuję za podjęcie tej decyzji :loveu: ( ciekawe, ile sztuk buldożka przypada na metr kwadratowy Waszego domu ??) Wandul - bardzo przepraszam za to zamieszanie - z pewością Zuzi byłoby u Ciebie świetnie, ale musimy się stosować do zaleceń specjalistów....myślę, że Twój pokoik gościnny szybko znajdzie potrzebującego lokatora:lol: Chciałabym też podziękować Anutce - organizatorce Zlotu Buldożków - przekazała dla Zuzi pieniądze zebrane podczas Zlotu - 260 zł- dzięki :loveu: rozliczenie Zuzi wygląda następująco; lecznica Bielany - zdjęcie rtg i konsultacja 5 minut - 120 zł (!!:diabloti: :diabloti: ) lecznica Gagarina - pobyt w szpitalu 2 tygodnie, leki, rtg, usg, cesarka, sterylka - 842 zł :lol: razem[b] 962 zł [/b], z czego 300 zł pochodziło z Awaryjnego konta buldożków, a 100 zł od Maupy :loveu: 260 zł od Anutki przeznaczymy na dalsze leczenie Zuzi. Quote
la_pegaza Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 no i jeszcze ja zaraz na kieckę wpłacę ;) Quote
lavinia Posted October 10, 2006 Author Posted October 10, 2006 no właśnie - jeszcze ciotka La pegaza rzutem na taśmę wygrała kieckę, czyli kolejne 115 zł dla Zuzanny nadchodzi :loveu: :loveu: Quote
wandul 66 Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 lawinia , wcale się nie gniewam , najważniejsze jest dobto Zuzi i maluszków , a moja izolatka na 1 piętrze , napewno znajdzie lokatora!!!! Quote
wandul 66 Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=32353[/URL] WSZYSCY Z WAWY , BARDZO POTRZEBNA POMOC NA TYM WĄTKU Quote
Kar0la Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 Cioteczki Akucho, Tamiczek nasz wnusio nadal bezimienny!!! Musimy go ochrzcić!!! Quote
Maupa4 Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 Wszystko w porządku ... Zuzia zjada wszystko z apetytem ... małymi się zajmuje super (nakarmione, wylizane) ... chodzimy na spacery (bardzo ładnie chodzi na smyczy i bez też - próbę przeprowadziliśmy w parku obok domu). Psy spotykane po drodze (na spacerze nie interesują jej specjalnie). Wszystko co musi zrobić - robi już na spacerach. później wkleimy nowe zdjęcia ... teraz idę wszystkich karmić :) Quote
Kar0la Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 Super. No to czekamy na foty. :loveu::loveu: Quote
akucha Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 Kar0la, to proponuj :lol: Ja: Zafir, Zhako (Żako), Zorro - tak trudno na "Z"... Quote
Neris Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 A dlaczego mają być na Z???? Tylko dlatego że jedna to Zoja? A ja myślę o mojej i nie mogę wymyślić. Quote
Recommended Posts