Mona4 Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 :crazyeye: :crazyeye: Czy niezadlugo to trwa? Czy aby weci nieczekaja az matka natura sama,rozwiaze problem z maluszkami?:shake: Quote
lavinia Posted October 6, 2006 Author Posted October 6, 2006 :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Zuzia już powolutku zaczyna rodzić, jeśli nie da rady sama, wieczorem cesarka , już na 100% w związku z tym - czy ktoś chce dać dom STAŁY Zuzinemu szczeniaczkowi - jeśli tak, to prosimy o wpisywanie się tutaj. W grę wchodzą TYLKO odpowiedzialne, dorosłe domy, gdzie osoby są nam znane i zdecydowane w 100% na szczeniaczka. Prosimy o określanie się dziś do godz 18.00 tutaj, to bardzo ważne Wandul - rozumiem, że domek tymczasowy u Ciebie jest nadal aktualny - oczywiście pomożemy Ci finansowo , czy jakkolwiek inaczej. Proszę potwierdż, dzięki :loveu: wszystkie ciotki, które kibicują Zuzannie( szczególnie Ania, Wiola, Oktawia ), a mogą się stawić dziś wieczorem, zapraszamy na podwórko przed lecznicę - robimy piknik :evil_lol: :evil_lol: Maupa i ja będziemy od 18, będzie ciasto (????) i napitka. to by było na tyle :lol: Quote
boksiedwa Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 [quote name='lavinia']:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Zuzia już powolutku zaczyna rodzić, jeśli nie da rady sama, wieczorem cesarka , już na 100%[/quote] trzymam kciuki za Zuzię i maluszki :kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki: Quote
Mona4 Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 :evil_lol: No to impreza sie szykuje na calego:evil_lol: Quote
zuziaM Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 A ja trzymam kciuki za moja imienniczke i male zuziatka :thumbs: :loveu: . Quote
lavinia Posted October 6, 2006 Author Posted October 6, 2006 dzięki za kciuki - przydadzą się :lol: no a te od Zuzi dla Zuzi, to chyba liczą się podwójnie Quote
jovanna Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 ojej no wreszcie !!!...zazdroszcze tym ciotkom co beda przy Zuzannie..trzymam kciuki zeby wszystko poszlo dobrze...i koniecznie napiszcie co i jak zaraz po powrocie do domku... Quote
wandul 66 Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 oczywiście , domek nadal aktualny , trzymam kciuki za Zuzie i pomyślne rozwiązanie , choć sądze ,że najlepiej byłoby zrobić cięcie cesarskie!!! Quote
Maupa4 Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 [quote name='lavinia'] w związku z tym - czy ktoś chce dać dom STAŁY Zuzinemu szczeniaczkowi - jeśli tak, to prosimy o wpisywanie się tutaj. W grę wchodzą TYLKO odpowiedzialne, dorosłe domy, gdzie osoby są nam znane i zdecydowane w 100% na szczeniaczka. Prosimy o określanie się dziś do godz 18.00 tutaj, to bardzo ważne [/quote] NO .... DOMKI !!!! GDZIE WY JESTEŚCIE ????? :mad: tylu było chętnych a teraz ... cisza ... Quote
boksiedwa Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 [quote name='Maupa4']NO .... DOMKI !!!! GDZIE WY JESTEŚCIE ????? :mad: tylu było chętnych a teraz ... cisza ...[/quote] ja mogę tz zamienić na bulwinka :evil_lol: Quote
aneczka0106 Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 Ja już dzwoniłam do Lavini i potwierdziłam;) Mąż przyjmie nowego członka rodziny:evil_lol: Teraz trzymajmy kciukasy za Zuzię oby dużo sił miała. Czy naturalnie, czy cesarka- dobra forma będzie potrzebna. Ja bardzo mało piję...i rzadko...ale dziś oblewam. Mąż piwkiem nie pogardzi, z chęcią to obleje:cool3: Quote
pixie Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 [quote name='Maupa4']NO .... DOMKI !!!! GDZIE WY JESTEŚCIE ????? :mad: tylu było chętnych a teraz ... cisza ...[/quote] o moich dwoch chetnych rozumiem ze pamietasz..? prosze skontaktuj sie z tymi osobami, telefony masz ta druga pani niewykluczone ze wlasnie Zuzie by chciala, a nie maluszka, bo jak wiesz juz miala buldozke i bardzo placze po odejsciu tamtej to warto uscislic Quote
lavinia Posted October 6, 2006 Author Posted October 6, 2006 już są , już są :multi: :multi: :multi: :multi: więcej nic nie wiem, lecę Quote
boksiedwa Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 [quote name='lavinia']już są , już są :multi: :multi: :multi: :multi: więcej nic nie wiem, lecę[/quote] :multi::multi::multi::multi::multi: czekamy na więcej szczegółów :Dog_run::Dog_run::Dog_run::Dog_run::Dog_run: Quote
andzia69 Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 no i????????????? ile bulwiaczków jest na świecie???????? ja niestety żadnego nie mogę wziąć, ale kciuki za zdrówko wszystkich trzymam! Quote
jovanna Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 o w morde, wrocilam z agility mokra i utytlana i zaraz tu zagladam...i humor mam odrazu lepszy ....to super jak sie bardzo ciesze!!!!!!!!!!....tez piwko sobie strzele na ta okazje ....Ile jest bulwinek, ile ? i Czy z nimi wszystko w porzadku, a jak sie ma Zuziolek ? :new-bday::bday::tort::BIG: Quote
ata Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 :painting::painting::painting::painting::painting::painting::painting::painting::painting::painting::painting::BIG::drink1: Quote
wandul 66 Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 no to ile butelek trzeba wyciągaĆ NA TĄ PEPKÓWKĘ???? Quote
aneczka0106 Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 :beerchug: Przed chwilą rozmawiałam z Lavinią!!! Bulviaczków jest 7:smilecol::loveu: Wszystkie są piękne, z wrażenia nie pamiętam kolorów:roll:, na pewno są czarne, biało-jakieś.....:splat:już nic nie pamiętam:PROXY5:wszystkie piękne :new-bday::laola: Impreza przed lecznicą trwa. Lavinia obiecała po powrocie wstawić fotki;) Jak nie będzie w stanie, to będzie trzeba jej wybaczyć, nie?!:evil_lol: Quote
Neris Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 Muszę się Wam z czegś zwierzyć... Mam tylko DWIE małe buteleczki reddsa. I teraz co? Nie wiem do ilu szklaneczek porozlewać, coby każda była za jedną bulwę-żaróweczkę... Quote
Recommended Posts