Jump to content
Dogomania

Buldożka Zuzia - wszystkie glutki maja domki !! SONIA też !!!

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

Zuzia już powolutku zaczyna rodzić, jeśli nie da rady sama, wieczorem cesarka , już na 100%

w związku z tym - czy ktoś chce dać dom STAŁY Zuzinemu szczeniaczkowi - jeśli tak, to prosimy o wpisywanie się tutaj. W grę wchodzą TYLKO odpowiedzialne, dorosłe domy, gdzie osoby są nam znane i zdecydowane w 100% na szczeniaczka. Prosimy o określanie się dziś do godz 18.00 tutaj, to bardzo ważne

Wandul - rozumiem, że domek tymczasowy u Ciebie jest nadal aktualny - oczywiście pomożemy Ci finansowo , czy jakkolwiek inaczej. Proszę potwierdż, dzięki :loveu:

wszystkie ciotki, które kibicują Zuzannie( szczególnie Ania, Wiola, Oktawia ), a mogą się stawić dziś wieczorem, zapraszamy na podwórko przed lecznicę - robimy piknik :evil_lol: :evil_lol:

Maupa i ja będziemy od 18, będzie ciasto (????) i napitka.

to by było na tyle :lol:

Posted

[quote name='lavinia']:multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

Zuzia już powolutku zaczyna rodzić, jeśli nie da rady sama, wieczorem cesarka , już na 100%[/quote]
trzymam kciuki za Zuzię i maluszki :kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki:

Posted

ojej no wreszcie !!!...zazdroszcze tym ciotkom co beda przy Zuzannie..trzymam kciuki zeby wszystko poszlo dobrze...i koniecznie napiszcie co i jak zaraz po powrocie do domku...

Posted

[quote name='lavinia']

w związku z tym - czy ktoś chce dać dom STAŁY Zuzinemu szczeniaczkowi - jeśli tak, to prosimy o wpisywanie się tutaj. W grę wchodzą TYLKO odpowiedzialne, dorosłe domy, gdzie osoby są nam znane i zdecydowane w 100% na szczeniaczka. Prosimy o określanie się dziś do godz 18.00 tutaj, to bardzo ważne
[/quote]

NO .... DOMKI !!!! GDZIE WY JESTEŚCIE ????? :mad:

tylu było chętnych a teraz ... cisza ...

Posted

Ja już dzwoniłam do Lavini i potwierdziłam;)

Mąż przyjmie nowego członka rodziny:evil_lol:

Teraz trzymajmy kciukasy za Zuzię oby dużo sił miała. Czy naturalnie, czy cesarka- dobra forma będzie potrzebna.

Ja bardzo mało piję...i rzadko...ale dziś oblewam. Mąż piwkiem nie pogardzi, z chęcią to obleje:cool3:

Posted

[quote name='Maupa4']NO .... DOMKI !!!! GDZIE WY JESTEŚCIE ????? :mad:

tylu było chętnych a teraz ... cisza ...[/quote]

o moich dwoch chetnych rozumiem ze pamietasz..?

prosze skontaktuj sie z tymi osobami, telefony masz
ta druga pani niewykluczone ze wlasnie Zuzie by chciala, a nie maluszka, bo jak wiesz juz miala buldozke i bardzo placze po odejsciu tamtej
to warto uscislic

Posted

[quote name='lavinia']już są , już są :multi: :multi: :multi: :multi:

więcej nic nie wiem, lecę[/quote]
:multi::multi::multi::multi::multi:
czekamy na więcej szczegółów :Dog_run::Dog_run::Dog_run::Dog_run::Dog_run:

Posted

o w morde, wrocilam z agility mokra i utytlana i zaraz tu zagladam...i humor mam odrazu lepszy ....to super jak sie bardzo ciesze!!!!!!!!!!....tez piwko sobie strzele na ta okazje ....Ile jest bulwinek, ile ? i Czy z nimi wszystko w porzadku, a jak sie ma Zuziolek ?

:new-bday::bday::tort::BIG:

Posted

:beerchug:

Przed chwilą rozmawiałam z Lavinią!!!

Bulviaczków jest 7:smilecol::loveu:

Wszystkie są piękne, z wrażenia nie pamiętam kolorów:roll:, na pewno są czarne, biało-jakieś.....:splat:już nic nie pamiętam:PROXY5:wszystkie piękne :new-bday::laola:

Impreza przed lecznicą trwa. Lavinia obiecała po powrocie wstawić fotki;)
Jak nie będzie w stanie, to będzie trzeba jej wybaczyć, nie?!:evil_lol:

Posted

Muszę się Wam z czegś zwierzyć...
Mam tylko DWIE małe buteleczki reddsa. I teraz co? Nie wiem do ilu szklaneczek porozlewać, coby każda była za jedną bulwę-żaróweczkę...