Neris Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Po Zuzię to jak znam życie JUŻ stoi kolejka. Quote
la_pegaza Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 [quote name='Neris']Po Zuzię to jak znam życie JUŻ stoi kolejka.[/quote] no oby :evil_lol: Quote
Maupa4 Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Bardzo mi przykro ale do końca szpitalnych odwiedzin żadna z nas nie została babcią !!!! Nadal wszystko przed nami :). Quote
akucha Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Co mówią weci??? Czy oni znają nasze parcie na bycie babciami??? Ile ciotek chrzestnych trzeba znaleźć??? Quote
wandul 66 Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 To Ja Po 12 Godzinach W Pracy Pędze Do Kompa I Nic!!!:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Quote
aneczka0106 Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Ale Zuzia nami kręci:eviltong: Ja dziś od 7.30 sprawdzam, a tu nic. Chyba jej dobrze w tej klinice. A może jakiegoś przystojnego buldożka tam poznała:razz:. Ostatnie zdjęcie powaliło mnie na kolana. Pięknie się zaprezentowała:evil_lol: Ja już dziś odpadam, idę spać:sleep2: Quote
lavinia Posted October 4, 2006 Author Posted October 4, 2006 dziś wieczorem było u Zuzy w odwiedzinach 6 osób na raz !!! Trzy młode i trzy trochę starsze ;-) a pannica niewzruszona, dalej nic...może dziś w nocy.... Quote
oktawia6 Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 ja też ją widziałam ale z daleka-biedna strasznie dyszy:shake: Quote
joaaa Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 zagladam i zaglądam, nie piszę, bo o czym ale czekam i czekam!!!!!!!! Quote
lavinia Posted October 5, 2006 Author Posted October 5, 2006 jeszcze nie :eviltong: jadę zaraz pogadać z Zuzanną !! Quote
Neris Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 A może ją nakłuć, zejdzie powietrze i okaże się że ona jest nadmuchana tylko? Quote
la_pegaza Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 [quote name='Neris']A może ją nakłuć, zejdzie powietrze i okaże się że ona jest nadmuchana tylko?[/quote] :roflt: a co ma się dziewczyna spieszyć - codziennie goście, spacerki, głaskanie, kosteczki :evil_lol: Quote
lavinia Posted October 5, 2006 Author Posted October 5, 2006 uradziłyśmy z Maupą, że jej powiemy dziś wieczorem, że jutro do niej nie przychodzimy...bo jesteśmy zajęte...zobaczycie, cwaniara od razu urodzi :evil_lol: :evil_lol: Quote
aneczka0106 Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 [quote name='lavinia']uradziłyśmy z Maupą, Jestem już tak zaślepiona, że przeczytałam [B]urodziłyśmy[/B]:-o Zuziu, please, ulżyj sobie i innym. Dopóki mąż nie będzie chciał mix-buldożka muszę być grzeczna jak aniołek, a to strasznie męczące:roll: Pozdrawiam zmęczone ciotki;) Quote
wandul 66 Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 a wiesz , jak trzeba byc miłym dla męza , jak co chwilę jakiś zwierz na tymczas ląduje !!! a jakie to męczące!!! Quote
aneczka0106 Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 :shake:współczuję, ale chociaż psiaki korzystają. U mnie na razie wszystko idzie na marne, bo na tymczas mój się nie godzi, bo [B]po co:angryy: [/B]Dla niego jak mieć psa, to już mieć (z tym ma rację), ale powinien zrozumieć, że dla niektórych psin tydzień u nas mógłby uchronić przed schroniskiem, chorobami... Na razie więc siedzę cichutko i zaatakuję go dopiero fotkami Zuzinych dzieci. Okazuje się, że buldożek jest idealnym psiakiem na nasze warunki. Tu już tylko kwestia wpadnięcia w oko mężowi została. On jest zdecydowanym facetem i jak mówi [B]ten[/B], to cokolwiek z tego wyrośnie-będzie to jego [B]ten. [/B]Uściski dla Zuzi. Wymasujcie jej ode mnie ten wielki brzuchol:p Quote
jovanna Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 Zuzek urodz te bulwinki !!! ja ise juz doczekac nie moge.... Quote
aneczka0106 Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 Teraz, to już naprawdę jest podejrzana cisza. Wydaje mi się, że cioteczki Lavinia i Maupa odzywały się codziennie ok. 21.00:roll: Jeśli dziś obie się nie odezwały, to albo ogromny przypadek, albo można zaczynać Pępkowe:razz: Quote
Recommended Posts