Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='fioneczka']trzymam kciuki ... oby ludzie mieli w sobie tyle "chęci" żeby próbować[/QUOTE]

Powiem tak checi Państwo mają baaardzo duzo i wierza ze wszytsko dobrze pójdzie!

[quote name='Akrum']ja również trzymam kciuki za chłopaka.

Nero to fajny pies i zasługuje na dobry, ale doświadczony dom.[/QUOTE]

Doswiadczenie po rozmowach z Pania wydaje mi sie ze tez!!!

[quote name='Akrum']i ja mocno trzymam kciuki za powodzenie sprawy :)[/QUOTE]

[quote name='caryca26']Kurcze a ja trzymama podwójnie w imieniu swoim siostry , która jest zachwycona misiakiem! Powodzenia śliczny chłopaku![/QUOTE]

a kciuki trzymajcie mocno, bo sie na prawde przydadza!
Rozmawiałam z Pania kolejny raz, miała wraz z mezem jeszcze dobrze przemyslec chec adopcji Nero, doskonale wie jakie wady ma nasz puchaty Nerus i ........ mimo wszystko nadal chca adoptowac Nero!
Wiec organizowac bedziemy wizyte przedadopcyjną, potem poczekamy troche na poprawe pogody, bo Panstwo do Nerusia maja prawie 500 km!!!!!
Przyjada z psiakami i tutaj........... juz wszystko bedzie zalezało od 2 psów Panstwa dominujacej azjatki i młodego ok 1,5 rocznego kaukaza, który wogóle nie wykazuje oznak dominacji i agresji, wrecz podporzadkował sie ich suczce, no i oczywiscie od reakcji Nero na to małe stadko!

Rozmawiałam z Pania Joanna, wie o całej sytuacji, prosiłabym tak na wszelki wypadek o przyzwyczajanie Nero do jazdy samochodem i sprawdzanie w miare możliwosci jego reakcji na inne psy, na duze i puchate psy (choc wiemy ze z takimi sie dogaduje)
Oj Nero czy tym razem szczescie Ci dopisze i pojedziesz w koncu do SWOJEGO DOMU

co do wizyty to szukamy kogos ze Ślaska, a dokładniej z Włodowic, niedaleko Zawiercia, Myszkowa

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='karolciasz28']Widać że Pani zależy. Neruś oby to było to!
Zaraz popytam o osoby do wizyty.[/QUOTE]

bardzo zalezy, z rozmowy wnioskuje ze to bedzie swietny dom dla Nero, doswiadczony i z ogromna miłoscia dla zwierzat, Panstwo juz sie przygotowuja jak wprowadzic Nero do ich stada, wizyte na pewno przejda bo juz mieli jedna jak adoptowali kaukaza z Palucha i nikt nie miał zadnyc zastrzezen, ale my tez musimy przeprowadzic swoja, tylko zeby zwierzaki zechciały ze soba zamieszkac!

Posted

[quote name='caryca26']Ojej jakie fajne wieści! Teraz oprócz trzymania kciuków jeszcze paznokcie obgryzam! Tak bym chciała żeby misiakowi się udało![/QUOTE]

nie obgryź za duzo bo jak bedziesz paczki bazarkowe pakowac ? :evil_lol:;)
[quote name='karolciasz28']Haniu napisałam w sprawie wizyty do Ulki12 ona jest z Siewierza.[/QUOTE]

dziekuje Ci bardzo, a Siewierze jak daleko od Panstwa jest, nie znam tych okolic....

[quote name='Akrum']o matusiu kochana, trzymam mocno kciuki :)

jestem ciekawa, kiedy państwo w nasze rejony zawitają i żeby psiaki się tylko dogadały...[/QUOTE]

oj zeby sie dogadały!!!! :modla:

Dlatego bardzo prosze w Hoteliku , zeby wszyscy w miare możliwości ( wiem ze nie tylko Nero tam jest) postarali sie jakos go przygotowac do tej wizyty.......
ja juz siedze jak na szpilach, i bede siedziec do momentu samej wizyty!!!!!

Wiem, że niezły aparacik z niego jest!

Oj Nero jak odstawisz jakies cyrkusy to chyba Ci na prawde to puchate dupsko przetrzepie! OSOBIŚCIE!!!!!:mad:

Posted

O rany tak się zajęłam adopcja Antenki i moim niespodziewanym tymczasem, że nic nie wiedziałam o domku dla Nerusia! Ale super!! Bardzo mocno trzymam kciuki!! Czas już , naprawdę najwyższy aby poszedł do SWOJEGO DOMU

Posted

[quote name='karolciasz28']Jedna z dziewczyn nie może, ale poprosi koleżankę także jeszcze nie mamy nikogo.:shake:[/QUOTE]

a wiec szukamy dalej nie musimy sie bardzo spieszyc, Panstwo i tak przyjada dopiero jak pogoda sie troche poprawi, a na razie sie na to nie zanosi......

Posted

[quote name='kasiapsiaki']witam,jestem w sprawie wizyty PA, ja raczej nie będę mogła w najbliższym czasie pojechać,ale koleżanka pojedzie tam sama lub ze mną,to jeszcze zobaczymy...
Muszę się wczytać w wątek:)[/QUOTE]

no to super, dziekuje bardzo, prosze o nr tel. do Ciebie na pw, zadzwonie to porozmawiamy ok?

Posted

Po dłuższej przerwie wreszcie jestem...
Neruś pojedzie do domu... Aż nie wierzę:eviltong: Czas najwyższy, ale będzie mi go brakowało:roll:

[IMG]http://img710.imageshack.us/img710/6523/dscf1231z.jpg[/IMG]

[IMG]http://img688.imageshack.us/img688/6540/dscf1230q.jpg[/IMG]

[IMG]http://img713.imageshack.us/img713/9211/dscf1229e.jpg[/IMG]

[IMG]http://img21.imageshack.us/img21/8854/dscf1226v.jpg[/IMG]

A tu już wypatruje nowej rodziny:p

[IMG]http://img684.imageshack.us/img684/2949/dscf1225dx.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='fioneczka']qrcze piszcie coś więcej !!!
Państwo z psiakami byli? jak poszło?

qrcze chyba źle odebrałam ten post ze zdjęciami ...[/QUOTE]

U Nerusia nie bylo nowej rodziny. Nie napisalem tego doslownie. Jak cos sie wydarzy nowego to napisze:-)