hankasanok Posted January 26, 2012 Author Posted January 26, 2012 [quote name='fioneczka']trzymam kciuki ... oby ludzie mieli w sobie tyle "chęci" żeby próbować[/QUOTE] Powiem tak checi Państwo mają baaardzo duzo i wierza ze wszytsko dobrze pójdzie! [quote name='Akrum']ja również trzymam kciuki za chłopaka. Nero to fajny pies i zasługuje na dobry, ale doświadczony dom.[/QUOTE] Doswiadczenie po rozmowach z Pania wydaje mi sie ze tez!!! [quote name='Akrum']i ja mocno trzymam kciuki za powodzenie sprawy :)[/QUOTE] [quote name='caryca26']Kurcze a ja trzymama podwójnie w imieniu swoim siostry , która jest zachwycona misiakiem! Powodzenia śliczny chłopaku![/QUOTE] a kciuki trzymajcie mocno, bo sie na prawde przydadza! Rozmawiałam z Pania kolejny raz, miała wraz z mezem jeszcze dobrze przemyslec chec adopcji Nero, doskonale wie jakie wady ma nasz puchaty Nerus i ........ mimo wszystko nadal chca adoptowac Nero! Wiec organizowac bedziemy wizyte przedadopcyjną, potem poczekamy troche na poprawe pogody, bo Panstwo do Nerusia maja prawie 500 km!!!!! Przyjada z psiakami i tutaj........... juz wszystko bedzie zalezało od 2 psów Panstwa dominujacej azjatki i młodego ok 1,5 rocznego kaukaza, który wogóle nie wykazuje oznak dominacji i agresji, wrecz podporzadkował sie ich suczce, no i oczywiscie od reakcji Nero na to małe stadko! Rozmawiałam z Pania Joanna, wie o całej sytuacji, prosiłabym tak na wszelki wypadek o przyzwyczajanie Nero do jazdy samochodem i sprawdzanie w miare możliwosci jego reakcji na inne psy, na duze i puchate psy (choc wiemy ze z takimi sie dogaduje) Oj Nero czy tym razem szczescie Ci dopisze i pojedziesz w koncu do SWOJEGO DOMU co do wizyty to szukamy kogos ze Ślaska, a dokładniej z Włodowic, niedaleko Zawiercia, Myszkowa Quote
karolciasz28 Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Widać że Pani zależy. Neruś oby to było to! Zaraz popytam o osoby do wizyty. Quote
hankasanok Posted January 26, 2012 Author Posted January 26, 2012 [quote name='karolciasz28']Widać że Pani zależy. Neruś oby to było to! Zaraz popytam o osoby do wizyty.[/QUOTE] bardzo zalezy, z rozmowy wnioskuje ze to bedzie swietny dom dla Nero, doswiadczony i z ogromna miłoscia dla zwierzat, Panstwo juz sie przygotowuja jak wprowadzic Nero do ich stada, wizyte na pewno przejda bo juz mieli jedna jak adoptowali kaukaza z Palucha i nikt nie miał zadnyc zastrzezen, ale my tez musimy przeprowadzic swoja, tylko zeby zwierzaki zechciały ze soba zamieszkac! Quote
caryca26 Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Ojej jakie fajne wieści! Teraz oprócz trzymania kciuków jeszcze paznokcie obgryzam! Tak bym chciała żeby misiakowi się udało! Quote
KasiaKia Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Może się wreszcie uda puchaczowi, bardzo bym chciała! Mocno trzymam kciuki! Quote
karolciasz28 Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Haniu napisałam w sprawie wizyty do Ulki12 ona jest z Siewierza. Quote
Dzika_Figa Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 oooo to ten dom to się Nerusiowi kroi! To ja trzymam kciuki ogromnie! Quote
Akrum Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 o matusiu kochana, trzymam mocno kciuki :) jestem ciekawa, kiedy państwo w nasze rejony zawitają i żeby psiaki się tylko dogadały... Quote
hankasanok Posted January 27, 2012 Author Posted January 27, 2012 [quote name='caryca26']Ojej jakie fajne wieści! Teraz oprócz trzymania kciuków jeszcze paznokcie obgryzam! Tak bym chciała żeby misiakowi się udało![/QUOTE] nie obgryź za duzo bo jak bedziesz paczki bazarkowe pakowac ? :evil_lol:;) [quote name='karolciasz28']Haniu napisałam w sprawie wizyty do Ulki12 ona jest z Siewierza.[/QUOTE] dziekuje Ci bardzo, a Siewierze jak daleko od Panstwa jest, nie znam tych okolic.... [quote name='Akrum']o matusiu kochana, trzymam mocno kciuki :) jestem ciekawa, kiedy państwo w nasze rejony zawitają i żeby psiaki się tylko dogadały...[/QUOTE] oj zeby sie dogadały!!!! :modla: Dlatego bardzo prosze w Hoteliku , zeby wszyscy w miare możliwości ( wiem ze nie tylko Nero tam jest) postarali sie jakos go przygotowac do tej wizyty....... ja juz siedze jak na szpilach, i bede siedziec do momentu samej wizyty!!!!! Wiem, że niezły aparacik z niego jest! Oj Nero jak odstawisz jakies cyrkusy to chyba Ci na prawde to puchate dupsko przetrzepie! OSOBIŚCIE!!!!!:mad: Quote
terier Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Neruś Ty bądź grzeczny i nowych kumpli pokochaj :), bo naprawdę dupsko będzie ci trzeba przetrzepać :evil_lol: Nunek bądź ty grzeczny :) Quote
karolciasz28 Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Napisałam do dwóch dziewczyn w sprawie wizyty,ale jeszcze się żadna nie odezwała. Quote
hankasanok Posted January 28, 2012 Author Posted January 28, 2012 [quote name='karolciasz28']Napisałam do dwóch dziewczyn w sprawie wizyty,ale jeszcze się żadna nie odezwała.[/QUOTE] dziekuje bardzo, wiec czekamy na odpowiedź! Quote
masza44 Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 O rany tak się zajęłam adopcja Antenki i moim niespodziewanym tymczasem, że nic nie wiedziałam o domku dla Nerusia! Ale super!! Bardzo mocno trzymam kciuki!! Czas już , naprawdę najwyższy aby poszedł do SWOJEGO DOMU Quote
karolciasz28 Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 [quote name='hankasanok']dziekuje bardzo, wiec czekamy na odpowiedź![/QUOTE] Jedna z dziewczyn nie może, ale poprosi koleżankę także jeszcze nie mamy nikogo.:shake: Quote
hankasanok Posted January 30, 2012 Author Posted January 30, 2012 [quote name='karolciasz28']Jedna z dziewczyn nie może, ale poprosi koleżankę także jeszcze nie mamy nikogo.:shake:[/QUOTE] a wiec szukamy dalej nie musimy sie bardzo spieszyc, Panstwo i tak przyjada dopiero jak pogoda sie troche poprawi, a na razie sie na to nie zanosi...... Quote
hankasanok Posted January 30, 2012 Author Posted January 30, 2012 [SIZE=3]a jak tam zachowanie Nero? jak sie sprawuje?[/SIZE] Quote
kasiapsiaki Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 witam,jestem w sprawie wizyty PA, ja raczej nie będę mogła w najbliższym czasie pojechać,ale koleżanka pojedzie tam sama lub ze mną,to jeszcze zobaczymy... Muszę się wczytać w wątek:) Quote
karolciasz28 Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Witamy i dziękujemy za pomoc. :lol: Quote
hankasanok Posted January 31, 2012 Author Posted January 31, 2012 [quote name='kasiapsiaki']witam,jestem w sprawie wizyty PA, ja raczej nie będę mogła w najbliższym czasie pojechać,ale koleżanka pojedzie tam sama lub ze mną,to jeszcze zobaczymy... Muszę się wczytać w wątek:)[/QUOTE] no to super, dziekuje bardzo, prosze o nr tel. do Ciebie na pw, zadzwonie to porozmawiamy ok? Quote
Maciek777 Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Po dłuższej przerwie wreszcie jestem... Neruś pojedzie do domu... Aż nie wierzę:eviltong: Czas najwyższy, ale będzie mi go brakowało:roll: [IMG]http://img710.imageshack.us/img710/6523/dscf1231z.jpg[/IMG] [IMG]http://img688.imageshack.us/img688/6540/dscf1230q.jpg[/IMG] [IMG]http://img713.imageshack.us/img713/9211/dscf1229e.jpg[/IMG] [IMG]http://img21.imageshack.us/img21/8854/dscf1226v.jpg[/IMG] A tu już wypatruje nowej rodziny:p [IMG]http://img684.imageshack.us/img684/2949/dscf1225dx.jpg[/IMG] Quote
fioneczka Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 qrcze piszcie coś więcej !!! Państwo z psiakami byli? jak poszło? qrcze chyba źle odebrałam ten post ze zdjęciami ... Quote
terier Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Moje śliczne psicho :loveu: trzymam kciuki misio :p Quote
Maciek777 Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 [quote name='fioneczka']qrcze piszcie coś więcej !!! Państwo z psiakami byli? jak poszło? qrcze chyba źle odebrałam ten post ze zdjęciami ...[/QUOTE] U Nerusia nie bylo nowej rodziny. Nie napisalem tego doslownie. Jak cos sie wydarzy nowego to napisze:-) Quote
Recommended Posts