hankasanok Posted April 7, 2011 Author Posted April 7, 2011 acha, może byc i tarnobrzezanka?:lol: Quote
ares-ka Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Podrzucę bidoka, bo też mam takiego z wyrokiem :( Quote
Paulina_mickey Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 [quote name='hankasanok']acha, może byc i tarnobrzezanka?:lol:[/QUOTE] Oczywiście! Jak psiak już będzie w hotelu i bedą nowe zdjęcia to ode mnie ma pakiet 50 ogłoszeń za darmo :D Tylko się przypomnijcie w razie czego :D Quote
J_ulia Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Namiary wysłane ;) Asia z tego co wiem już była na wątku pooglądała i poczytała sobie o chłopaku. Quote
KasiaKia Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Stałej deklaracji też mogę zaoferować 10 zł... Pierwszą wpłatę mogę zrobić większą, natomiast regularnie deklaruję póki co dyszkę... Quote
hankasanok Posted April 7, 2011 Author Posted April 7, 2011 [quote name='Paulina_mickey']Oczywiście! Jak psiak już będzie w hotelu i bedą nowe zdjęcia to ode mnie ma pakiet 50 ogłoszeń za darmo :D Tylko się przypomnijcie w razie czego :D[/QUOTE] dziekuje, przypomne na pewno :p [quote name='J_ulia']Namiary wysłane ;) Asia z tego co wiem już była na wątku pooglądała i poczytała sobie o chłopaku.[/QUOTE] dziekuje za namiary, tak była na watku! [quote name='KasiaKia']Stałej deklaracji też mogę zaoferować 10 zł... Pierwszą wpłatę mogę zrobić większą, natomiast regularnie deklaruję póki co dyszkę...[/QUOTE] dziekuje, zapisuje :multi: Quote
hankasanok Posted April 8, 2011 Author Posted April 8, 2011 mam filmik z dzisiaj, troche kiepski bo z komorki ale zobaczycie jak sie Nerus zachowuje, tylko mam mały problem, do tej pory nie wiem jak go na dogo wstawic , ale wstyd, oj Hania ale wstyd :oops:, bardzo prosze podpowiedz, tylko taka wiecie dla laika ;) Quote
J_ulia Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Haniu wyślij mi go na maila, a go wstawię: [email][email protected][/email] Quote
hankasanok Posted April 8, 2011 Author Posted April 8, 2011 [quote name='J_ulia']Haniu wyślij mi go na maila, a go wstawię: [email][email protected][/email][/QUOTE] dzieki Julia, wysłałam! Quote
J_ulia Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Tak się wita... [video=youtube;psHQxKmbgC8]http://www.youtube.com/watch?v=psHQxKmbgC8[/video] Z cyklu "Dawaj parówki..." [video=youtube;xEbw5i_Iws4]http://www.youtube.com/watch?v=xEbw5i_Iws4[/video] Quote
hankasanok Posted April 8, 2011 Author Posted April 8, 2011 [quote name='J_ulia']Ściągam i za chwilę wrzucę.[/QUOTE] ok, troszke kiepska jakosc bo z komórki ale cos tam widac!!!! według mnie ten pies zmienia sie z dnia na dzień !!!! pamietam moje pierwsze spotkanie z nim......burczał jakby ktos mu motor w środku zamontował a teraz? :p Quote
Becia66 Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 ale się oblizuje, widać że na te parówki czeka :lol:. Quote
hankasanok Posted April 9, 2011 Author Posted April 9, 2011 [quote name='Becia66']ale się oblizuje, widać że na te parówki czeka :lol:.[/QUOTE] łąkomczuch :p, pewnie biedak nigdy wczesniej nie jadł parówek! [quote name='Paulina_mickey']Ale z Niego sympatyczny chłopak![/QUOTE] baaardzo!!!! Nerus w nastepnym tygodniu jedzie do Hoteliku!!!!! pieniazki nadal zbieramy, beda nam potrzebne i to bardzo!!!!! Quote
terier Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Śliczny z niego psiak, mam nadzieję że jak przyjedzie do hoteliku to uda mi się zdobyć jego psie serducho parówkami ;) Quote
Paulina_mickey Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 [quote name='terier']Śliczny z niego psiak, mam nadzieję że jak przyjedzie do hoteliku to uda mi się zdobyć jego psie serducho parówkami ;)[/QUOTE] Na pewno Ci się uda i będą śliczne zdjęcia,bo Ty takie fajne robisz :D Quote
Scully Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Jest naprawdę śliczny i PUCHATY!! Trzymamy za niego kciuki:) Quote
hankasanok Posted April 9, 2011 Author Posted April 9, 2011 [quote name='terier']Śliczny z niego psiak, mam nadzieję że jak przyjedzie do hoteliku to uda mi się zdobyć jego psie serducho parówkami ;)[/QUOTE] masz to jak w banku!!!! :lol: [quote name='Scully']Jest naprawdę śliczny i PUCHATY!! Trzymamy za niego kciuki:)[/QUOTE] a jak sie go wykapie i wyczesze to bezdie jeszcze sliczniejszy!!! :loveu: [quote name='KasiaKia']Śliczny :loveu: MÓJ TYP PSA.... :loveu:[/QUOTE] niedługo bedzie szukał domu.... ;) [quote name='Alicja']ale się chłopak ślicznie otwiera[/QUOTE] jak go pierwszy raz zobaczyłam wiedziałam w głebi ducha ze wcale nie taki z niego agresor!!!! Quote
J_ulia Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Postępy :) [video=youtube;O2C96ch8oxA]http://www.youtube.com/watch?v=O2C96ch8oxA[/video] [video=youtube;e8vEOQPRT-Y]http://www.youtube.com/watch?v=e8vEOQPRT-Y[/video] Quote
Recommended Posts