Akrum Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 hahaha dobre :) Nero po prostu tak chyba na mnie reaguje, bo jak mój TZ podszedł sam, to mówił że on nic nie poczuł :) Może tak działam na Nero, że aż ślinotoku dostaje hihihi Quote
ANETTTA Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 bardzo was prosze o głos ...na Fundacje EMIR [url]http://www.dogomania.pl/threads/220736-KrakVet-wybieramy-kandydata-na-stycze%C5%84[/url] psy w wielkiej potrzebie Quote
Maciek777 Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Neruś tym razem nie był dobrym modelem i zdjęcia wyszły tak jak wyszły... Obiecał się jednak poprawić:-) [IMG]http://img835.imageshack.us/img835/9523/dscf0951b.jpg[/IMG] [IMG]http://img715.imageshack.us/img715/72/dscf0950l.jpg[/IMG] [IMG]http://img812.imageshack.us/img812/9682/dscf0948.jpg[/IMG] [IMG]http://img151.imageshack.us/img151/7209/dscf0940.jpg[/IMG] Quote
KasiaKia Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 On jest naprawdę piękny! Neruś pozdrawiam! Quote
hankasanok Posted January 10, 2012 Author Posted January 10, 2012 jak to nie! PIEKNY MODEL! TYLKO TEN DOM........NIE CHCE SIE ZNALEŚĆ! 09.01 na konto Nerusiowe wpłynęło 30 zł od [B]Ani[/B] siostry [B]carycy26![/B] bardzo, bardzo dziekujemy!!!! :loveu: Quote
KasiaKia Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 Neruś, gdzie ten Twój domek, hmm? Dobrze, że żyjesz sobie w takim wypasionym hoteliku i jesteś szczęśliwy, bo przynajmniej nie musimy się martwić :) Przelałam dziś kasę dla naszego pluszaka :) Quote
terier Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 Podobno dziś do hoteliku przyjechała śliczna bernardynka :) Neruś zachowuj się to może będziesz miał nową kumpelkę ;) Quote
Akrum Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 tak, tak - Figa przyjechała, jednak na razie Figa musi być sama w boksie, bo jest po sterylce, podczas której okazało się że ma mocno już ropomacicze... jest osłabiona. Ale już się poznały, bo jak byłam na krótkim spacerku z Figą jak ją przywiozlysmy do hoteliku, to Nero akurat był na swoim wybiegu :) Quote
hankasanok Posted January 16, 2012 Author Posted January 16, 2012 [quote name='Akrum']tak, tak - Figa przyjechała, jednak na razie Figa musi być sama w boksie, bo jest po sterylce, podczas której okazało się że ma mocno już ropomacicze... jest osłabiona. Ale już się poznały, bo jak byłam na krótkim spacerku z Figą jak ją przywiozlysmy do hoteliku, to Nero akurat był na swoim wybiegu :)[/QUOTE] i jak Nero zareagował na sunie? Miałam baaardzo obiecujące zapytanie w sprawie Nero, Pani chce go adoptowac jednak obawiam sie ze nic z tego niebedzie, Pani ma dorosłą dominujaca starsza Azjatke ale posiadaj tez młodego kaukaza adoptowanego w Palucha, a Nero nie toleruje samców.....taka szkoda! :-( Quote
Akrum Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 popatrzył i szczeknął kilka razy, a Figa - stanęła, spojrzała, opuściła łepek i poszłyśmy dalej. Ona była jeszcze bardzo słaba, więc nie była zainteresowana poznawaniem nowego psiego towarzystwa. Quote
hankasanok Posted January 19, 2012 Author Posted January 19, 2012 [quote name='KasiaKia']Neruś, gdzie ten Twój domek, hmm? Dobrze, że żyjesz sobie w takim wypasionym hoteliku i jesteś szczęśliwy, bo przynajmniej nie musimy się martwić :) Przelałam dziś kasę dla naszego pluszaka :)[/QUOTE] dziekuje bardzo, kaska na koncie! [quote name='Akrum']popatrzył i szczeknął kilka razy, a Figa - stanęła, spojrzała, opuściła łepek i poszłyśmy dalej. Ona była jeszcze bardzo słaba, więc nie była zainteresowana poznawaniem nowego psiego towarzystwa.[/QUOTE] penie nie długo zostana najlepszymi kumplami, z tego jak widziałam jaka wielka przyjaźń zapanowała miedzu Nero a Koni to Nwerus chyba nie lubi samotnosci! a ciekawa jestem jakby sie dogadał z samcem, ale duzym i nie dominantem, młodym samcem! Mozecie spróbowac to spawdzic! Quote
bora1 Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 witam czy mogla bym prosic o namiary na hotel w ktorym znajduje sie Nero? Quote
terier Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 [quote name='bora1']witam czy mogla bym prosic o namiary na hotel w ktorym znajduje sie Nero?[/QUOTE] Hotelik znajduje się w Lipce Wielkiej koło Nowego Tomyśla ( okolice Poznania), a tu nr tel. 606 612 957 Quote
bora1 Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 [quote name='terier']Hotelik znajduje się w Lipce Wielkiej koło Nowego Tomyśla ( okolice Poznania), a tu nr tel. 606 612 957[/QUOTE] dziekuje bardzo :) Quote
hankasanok Posted January 23, 2012 Author Posted January 23, 2012 no i powiem Wam ze znowu miałam telefon w sprawie Nero, BARDZO OBIECUJACY, Z ROZMOWY POWIEM ZE ZNOWU WRECZ IDEALNY DOM DLA PUCHACZA! Ale........ no własnie znowu jest ale......! Panstwo maja juz dwa pisiaki, dominujaca azjatkę(7 lat) i młodego kaukaza ok 1,5 rocznego,niedawno adoptowanego ktory nie ma w sobie ani krzty agresji! Opisałam Pani Nero wraz z jego zaletami i wadami, ale Pani sie nie zraza, nadal chce spróbowac, Nero zapadł jej głeboko w serce chyba! Ma jeszcze rozmawiac z meżem, przedyskutowac wszytsko, chciałaby spróbowac, przyjechac z psami, i zobaczyc jak sie Nero zachowa, tym bardzdziej ze sa ze Śląska, a to tak daleko! Oj powiem Wam jak rozmawiam z takimi własnie ludzmi, majcymi pojecie o takich psach, doswiadczenie i oferujacymi wspaniałe, wrecz wymarzone warunki to śmiem uwazac ze ten nasz Nerus to ma NIESZCZESCIE W SZCZESCIU!!!!!! SZCZESCIE- dzwonia na prewde konkretne i ,,dobre domy", nieszczescie - ZE ZAWSZE WYJNIKNIE JAKAS PRZESZKODA! normalnie rece mi opadaja! Quote
fioneczka Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 trzymam kciuki ... oby ludzie mieli w sobie tyle "chęci" żeby próbować Quote
Akrum Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 ja również trzymam kciuki za chłopaka. Nero to fajny pies i zasługuje na dobry, ale doświadczony dom. Wczoraj jak byłam w hoteliku i patrzyłam na chłopaka, to zastanawiałam się, ile on może ważyć ;) Dostał ode mnie "śmierdziela" do gryzienia, to spałaszował go w ekspresowym tempie :) Quote
hankasanok Posted January 23, 2012 Author Posted January 23, 2012 [quote name='fioneczka']trzymam kciuki ... oby ludzie mieli w sobie tyle "chęci" żeby próbować[/QUOTE] [quote name='Akrum']ja również trzymam kciuki za chłopaka. Nero to fajny pies i zasługuje na dobry, ale doświadczony dom. Wczoraj jak byłam w hoteliku i patrzyłam na chłopaka, to zastanawiałam się, ile on może ważyć ;) Dostał ode mnie "śmierdziela" do gryzienia, to spałaszował go w ekspresowym tempie :)[/QUOTE] oj trzymajcie trzymajcie, mam nadzieje ze sie uda, no zobaczymy, tu trzeba wszystko dobrze przemyslec, zeby nikogo nie potrzebnie nie narazic, ani Panstwa, ani ich psikaów ani Nerusia! Tym bardziej jak niektórzy penie wiedza Nero ma kłopty jak sie okazuje z Facetami, niestety płec męska potrzebuje wiecej czasu na zasłuzenie sobie na Nerusiową przyjaźn. co do wagi chłopaka to mysle ze 50 kg osiągnie! doszła tez wpłata 15 zł od Scully, dziekuje pieknie! Quote
Akrum Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 50 kg?? mało :) no chyba, że jest taki szeroki przez futro, które mu na zimę narosło ;););) Quote
fioneczka Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 [SIZE=3][B]BARDZO PROSIMY O GŁOSY NA KLEMBÓW[/B] ... pomóżcie [URL]http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=14699[/URL] [B][COLOR=#ff0000]na forum krakvetu trzeba napisać 1 chociaż post by głos był ważny[/COLOR][/B][/SIZE] Quote
karolciasz28 Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 Trzymam mocno kciuki za puchacza :) Quote
hankasanok Posted January 23, 2012 Author Posted January 23, 2012 [quote name='Akrum']50 kg?? mało :) no chyba, że jest taki szeroki przez futro, które mu na zimę narosło ;););)[/QUOTE] myslisz ze mało? hmmm, no to ja nie wiem ile to ten nasz Nero moze wazyc, mysle ze jak tylko bedzie okazja to zostanie zwazony. Quote
Akrum Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 i ja mocno trzymam kciuki za powodzenie sprawy :) Quote
caryca26 Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 Kurcze a ja trzymama podwójnie w imieniu swoim siostry , która jest zachwycona misiakiem! Powodzenia śliczny chłopaku! Quote
Recommended Posts