MiliVanili Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Piękny pies, nie mogę pomóc finansowo, ale przynajmniej Was podrzucę, trzymam kciuki za Was! Quote
hankasanok Posted April 5, 2011 Author Posted April 5, 2011 [quote name='hotelterier5']Piękny pies z Waszego Nera, zaglądam, żeby trochę się przygotować na gościa. Nie chce obiecywać cudów, ale takie psiaki to ja lubię.[/QUOTE] oby tylko udało sie nam uzbierac te pieniążki i Nero jest u Was!!!! Quote
hankasanok Posted April 5, 2011 Author Posted April 5, 2011 [quote name='MiliVanili']Piękny pies, nie mogę pomóc finansowo, ale przynajmniej Was podrzucę, trzymam kciuki za Was![/QUOTE] dziekujemy Quote
Basia1968 Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 zaglądam tutaj, bo patrzę i widzę Sanok, a to moje rodzinne strony. U Asi Brzyściu będzie miał jak w niebie. Tylko wiem ciągle z tą kasą krucho. Quote
hankasanok Posted April 5, 2011 Author Posted April 5, 2011 [quote name='Basia1968']zaglądam tutaj, bo patrzę i widzę Sanok, a to moje rodzinne strony. U Asi Brzyściu będzie miał jak w niebie. Tylko wiem ciągle z tą kasą krucho.[/QUOTE] oj krucho, ale nadziei nie tracimy ;) [quote name='aganela']podrzucam !!![/QUOTE] hoppa :p Quote
Alicja Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 kurcze szkoda że bazarek już całkowicie rozparcelowany , powpłacany a teraz nawet fantów nie mam żadnych ... Quote
zuzlikowa Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Nadziei nie traćcie... i wrzuccie jeszcze chlopaka na watek ogólny kaukazików! Sorry- z linkiem u mnie jak z mony- trzeba szukać! ...ale poszukajcie KWL, morisową... powino sie udać...a może i KWL zaprosić do kaukazika? Na razie podrzucam, ale widzę, że Paulinka na stronę benków już wrzuca... pieknie! Wielkopsiaki niech trzymaja się razem! Quote
Ewelinasanok Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Nerus cioteczki ci pomogą...grosik do grosika i uzbieramy dla tego biedaka... Quote
hankasanok Posted April 6, 2011 Author Posted April 6, 2011 [quote name='Alicja']kurcze szkoda że bazarek już całkowicie rozparcelowany , powpłacany a teraz nawet fantów nie mam żadnych ...[/QUOTE] Ala nie on jeden potzrebuje pomocy a bazarek sie jakis skombinuje :p [quote name='zuzlikowa']Nadziei nie traćcie... i wrzuccie jeszcze chlopaka na watek ogólny kaukazików! Sorry- z linkiem u mnie jak z mony- trzeba szukać! ...ale poszukajcie KWL, morisową... powino sie udać...a może i KWL zaprosić do kaukazika? Na razie podrzucam, ale widzę, że Paulinka na stronę benków już wrzuca... pieknie! Wielkopsiaki niech trzymaja się razem![/QUOTE] zapraszaj kogo sie da do puchatego Nero tak go Scully nazwała - słodko :p, a na ogólnym u kaukazów juz zamiesciłam jego watek [quote name='Ewelinasanok']Nerus cioteczki ci pomogą...grosik do grosika i uzbieramy dla tego biedaka...[/QUOTE] na prawde dziekuje Wam wszystkim ze jestescie!!!!!:loveu: Quote
zuzlikowa Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Choć podniosę wątek i zaprosze i do innego giganta... dużo tych wielkopsiaków w gardłowej potrzebie:-(... zbyt dużo... [URL="http://www.dogomania.pl/threads/205521-Bernardyn_BALDUR-za-%C5%BCycia-PLE%C5%9ANIEJE-i-GNIJE-jest-ZJADANY_-dla-niego-%C5%BBYCIE-B%C3%93LEM%21?p=16645588#post16645588"]http://www.dogomania.pl/threads/205521-Bernardyn_BALDUR-za-%C5%BCycia-PLE%C5%9ANIEJE-i-GNIJE-jest-ZJADANY_-dla-niego-%C5%BBYCIE-B%C3%93LEM!?p=16645588#post16645588[/URL] Quote
zuzlikowa Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Pokażmy chłopaka... nie ma czasu na czekanie Quote
Paulina_mickey Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Wczoraj coś mi FB nie działał za dobrze, więc dziś za chwilkę Go wrzucę! Podnoszę chłopaka na samą górę, niech Go wszyscy zobaczą! Quote
Paulina_mickey Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 [url]http://www.facebook.com/album.php?aid=30159&id=122870101115744[/url] Folder chłopaka Quote
hankasanok Posted April 6, 2011 Author Posted April 6, 2011 [quote name='zuzlikowa']Choć podniosę wątek i zaprosze i do innego giganta... dużo tych wielkopsiaków w gardłowej potrzebie:-(... zbyt dużo... [URL="http://www.dogomania.pl/threads/205521-Bernardyn_BALDUR-za-%C5%BCycia-PLE%C5%9ANIEJE-i-GNIJE-jest-ZJADANY_-dla-niego-%C5%BBYCIE-B%C3%93LEM%21?p=16645588#post16645588"]http://www.dogomania.pl/threads/205521-Bernardyn_BALDUR-za-%C5%BCycia-PLE%C5%9ANIEJE-i-GNIJE-jest-ZJADANY_-dla-niego-%C5%BBYCIE-B%C3%93LEM!?p=16645588#post16645588[/URL][/QUOTE] jak człowiek mysli ze widział i słyszał rózne rzeczy to mysli ze nic go nie zaskoczy!!!!! ale czytajac watek Baldura to jest sie w szoku, skad sie tacy ludzie biora??! biedny psiak, tyle sie wycierpiał!!!!! trzymam za nieg kciuki, teraz to juz moze byc tylko lepiej, MUSI BYC!!!!! [quote name='Paulina_mickey'][URL]http://www.facebook.com/album.php?aid=30159&id=122870101115744[/URL] Folder chłopaka[/QUOTE] DZIEKUJE!!!!! [quote name='Agula99']Śliczna psinka!!! Trzymam kciuki!!! :)[/QUOTE] :p Nerus, fajny chłopak sie robi, choc po malutku mu to idzie, dzisiaj spał sobie wbudzie ale jak podeszłam odrazu wyszedł i przywitał mnie ta swoja mina i machajacym ogonem!!!!! zniego to na prawde taki fajny puchaty misiek jest:p, tylko skunks niemasmowity ;) a jaki brudas !!!!!! a jak sie głosno domaga jak parówki sie skonczą!!!!!! odgłosy wydaje szczekajaco - wyjace, ani to wycie ani szcekanie a uwierzcie mi wiem jak szczeka bo tak na mnie szczekał i warczał na poczatku ,, naszej" znajomosci. mamy pewne niejasnosci co do wieku Nero, weterynarz u którego jest twierdzi ze ma ok 3 lata a córka włascicielki podobno ze ma 7!!!! ale to teraz nie najwiekszy nasz problem jest!!!!! Quote
hankasanok Posted April 7, 2011 Author Posted April 7, 2011 mamy kolejne deklaracje od jednej z wolontariuszek sanockiego STOnZ-u Anety Zaleskiej!!!!! :multi: Quote
fioneczka Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 ja też mam ... ale tylko jedną :( i tylko 10 zł ale na stałe Quote
hankasanok Posted April 7, 2011 Author Posted April 7, 2011 [quote name='fioneczka']ja też mam ... ale tylko jedną :( i tylko 10 zł ale na stałe[/QUOTE] suuper, Asiu juz zaznaczam, dziekuje!!!!:multi: u nas Asiu tez krucho z kasa ostatnio i tez sałej deklaracji moge dac tylko 10 zł, wiec mamy juz 20 stałych!!!! ewelinasanok tez cos dorzuci, uzbieramy!!!!! Quote
fioneczka Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Haniu to są pieniążki od mojej koleżanki z pracy ale ja będę Ci wpłacała ja niestety nawet dyszki póki co nie mogę zadeklarować, chyba ze coś jednorazowo wrzucę ale to od wypłaty zależy Quote
J_ulia Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Ja niestety też finansowo ... leżę... Hotelik jest w stanie przyjąć Nero w każdej chwili. Na początek dostałby pokoik z indywidualnym wybiegiem, a jak się oswoi i okaże się czy lubi sunie, zamieszkałby razem z Koni (urocza sunia mix. kaukaza), której brakuje młodego i postawnego kolegi do zabaw. Quote
hankasanok Posted April 7, 2011 Author Posted April 7, 2011 [quote name='fioneczka']Haniu to są pieniążki od mojej koleżanki z pracy ale ja będę Ci wpłacała ja niestety nawet dyszki póki co nie mogę zadeklarować, chyba ze coś jednorazowo wrzucę ale to od wypłaty zależy[/QUOTE] Asiu dyszka jest dyszką!!! :p [quote name='J_ulia']Ja niestety też finansowo ... leżę... Hotelik jest w stanie przyjąć Nero w każdej chwili. Na początek dostałby pokoik z indywidualnym wybiegiem, a jak się oswoi i okaże się czy lubi sunie, zamieszkałby razem z Koni (urocza sunia mix. kaukaza), której brakuje młodego i postawnego kolegi do zabaw.[/QUOTE] Julcia każdy pomaga jak może, gdybysmy chcieli pomóc wszystkim bidom z dogo to milionerami musielibysmy byc!!!! i to by mało było!!!!;) Napisz mi tel i dane hoteliku na pw, chciałbym zadzwonic, porozmawiac jak chłopaka przygotowac!!!!! [quote name='Alicja']Troszkę podniosę w górę[/QUOTE] dziekujemy Ala :lol: [quote name='Paulina_mickey']Witaj chłopaku![/QUOTE] witamy lubelszczanke, my z Belluchna czesto na Roztoczu bywamy!!!!! dzisiaj zrobiłam mini plakat, porozwieszamy w zaprzyjaźnionych gabinetach weterynaryjnych i sklepach, może sanoczanie coś dorzuca!!!! Quote
Paulina_mickey Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 lubelszczanka tymczasowo na czas studiów, rodzinne strony to Tarnobrzeg :D Quote
Recommended Posts