masza44 Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 Poszła moja wpłata za lipiec, uściski dla misia:) Quote
hankasanok Posted June 28, 2011 Author Posted June 28, 2011 [quote name='masza44']Poszła moja wpłata za lipiec, uściski dla misia:)[/QUOTE] dziekuje bardzo właśnie sprawdzałam konto i juz zaznaczam!:p Quote
hankasanok Posted June 28, 2011 Author Posted June 28, 2011 [quote name='Julia Wielogorska']Ja się juz tez tu melduje:loveu: Nerus jest piękny:loveu: ciocia konto ma i wplaci pieniazki na Nerusia najpozniej po 1lipca- po wyplacie:loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] cześć mamusiu Lizuniowo - Neosiowa! dziekujemy za deklaracje! drugi bazrek w trakcie przygotowań;) Quote
hankasanok Posted June 29, 2011 Author Posted June 29, 2011 jak tam Nerusiowe szczepienia na wirusówki?! [SIZE=3][B]a tym czasem zapraszam wszystkich na bazarek nr II dla naszego puchacza!!!![/B][/SIZE] [URL]http://www.dogomania.pl/threads/210335-Trochę-ciuszków-książek-biżuterii-NA-PRAWDE-WARTO!na-hotelik-dla-Nerusia!-do-06.07?p=17158472#post17158472[/URL] Quote
KasiaKia Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 W takim razie ja też pozwolę sobie na zaproszenie na wątku Nerusia na ciuszkowy bazarek :) [url]http://www.dogomania.pl/threads/210378-Firmowe-ciuszki-na-mieleckie-psiaki-do-9.07-koniecznie-zobacz[/url]! Quote
hankasanok Posted July 1, 2011 Author Posted July 1, 2011 [quote name='Alicja']Co u Nerusia ??[/QUOTE] sie chłopak zaszczepił na wirusówki właśnie i ..... czekamy na fajny domek ....DALEJ!!!!! Wywnioskowałam ze w hoteliku to juz wszyscy kochaja Nerusia bo fajowy chłopak z niego jest. Mam nadzieje ze jak opusci te podkarpackie strony to szybciej znajdziemy mu dom! oj tak ciezko z tymi adopcjami! My znowu mamy kolejna bide u nas, ktos jechał na wakcje chyba i psika z samochodu wywalił:angryy:, jutro jak dam rade albo w niedziel ide poogladac to cudo! zobaczymy co to za agencik jest :cool3: Quote
sunia2000 Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Przepraszam za zmianę tematu, ale znacie może jakąś cioteczkę/wujka z Jarosławia lub okolic? Kilka dni temu wyjeżdzając z Jaro widziałam młodego psiaka błąkającego się po stacji PKP, wysłałam tam mamę, okazało się, że pies mieszka na dworcu od kilku dni, biega pomiędzy kasami a peronem. Mama go dokarmia, ale pies jest bardzo lękliwy, boi się podejść do człowieka. W jarosławiu nie ma żadnej organizacji zajmującej się bezdomnymi psami, straż miejska stwierdziła, że to nie ich sprawa (gdyby to był duzy pies, stwarzający zagrożenie to pewnie od razu by się nim zajeli, a to młody ok 6 miesięczna psina). Może znacie kogos kto by pomógł w złapaniu psiaka i odwiezieniu go do orzechowiec lub rzeszowa do schroniska? Quote
J_ulia Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Zaglądam do Nerusia :) Coś cicho ostatnio u Ciebie ;) Quote
hankasanok Posted July 3, 2011 Author Posted July 3, 2011 [quote name='J_ulia']Zaglądam do Nerusia :) Coś cicho ostatnio u Ciebie ;)[/QUOTE] w hoteliku maja pełne rece roboty, przeprowadzka zbliża sie wielkimi krokami, dlatego pewnie nie mamy nowych zdjec, pozatym pogoda ostatnio fatalna. najgorsze jest to ze jakos nie dzwonia zadne telefony w sprawie adopcji.....ciezki okres chyba, ludzie raczej pozbywaja sie psików niz chca adoptowac..... a jak ta Yogi w nowym domku, zadomowił sie juz?! Quote
hankasanok Posted July 3, 2011 Author Posted July 3, 2011 [quote name='J_ulia']Dowiem się ;) I dam znać.[/QUOTE] ok a wiec czekamy na wieci, mam nadzieje ze nie pogonił kotów:evil_lol:;) Quote
terier Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 [quote name='hankasanok']w hoteliku maja pełne rece roboty, przeprowadzka zbliża sie wielkimi krokami, dlatego pewnie nie mamy nowych zdjec, pozatym pogoda ostatnio fatalna. najgorsze jest to ze jakos nie dzwonia zadne telefony w sprawie adopcji.....ciezki okres chyba, ludzie raczej pozbywaja sie psików niz chca adoptowac..... a jak ta Yogi w nowym domku, zadomowił sie juz?![/QUOTE] Przepraszam, że nie ma nowych zdjęć chłopczyka, ale ciągle pada :( jak tylko się rozpogodzi, to we wtorek będą zdjęcia :) Quote
KasiaKia Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Nooo, pada, brzydko, szaro i ponuro wrrr... Neruś pozdrawiam! Quote
Becia66 Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 [quote name='terier']Przepraszam, że nie ma nowych zdjęć chłopczyka, ale ciągle pada :( jak tylko się rozpogodzi, to we wtorek będą zdjęcia :)[/QUOTE] wielka szkoda że się przeprowadzasz. Nie znamy sie co prawda ale wiele dobrego słyszałam o twoim hoteliku, że nie tylko piękny ale i z wielkim sercem. Dlaczego się wyprowadzasz aż tak daleko ? Quote
terier Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 [quote name='Becia66']wielka szkoda że się przeprowadzasz. Nie znamy sie co prawda ale wiele dobrego słyszałam o twoim hoteliku, że nie tylko piękny ale i z wielkim sercem. Dlaczego się wyprowadzasz aż tak daleko ?[/QUOTE] ja tylko pomagam Pani Asi (właścicielce hoteliku) ona ma nick hotelterier5 :) Quote
kaskadaffik Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Terier się nie wyprowadza, tylko Asia z Rodziną i hotelem wraca w rodzinne strony :) A Madzia zostaje :) Neruś czemu nikt o Ciebie nie pyta ? Quote
hankasanok Posted July 4, 2011 Author Posted July 4, 2011 [quote name='terier']Przepraszam, że nie ma nowych zdjęć chłopczyka, ale ciągle pada :( jak tylko się rozpogodzi, to we wtorek będą zdjęcia :)[/QUOTE] tak myslałam, dobrze ze chłopak ma troche fiterka, przynajmniej nie marznie:evil_lol: [quote name='kaskadaffik'] Neruś czemu nikt o Ciebie nie pyta ?[/QUOTE] bo głupie sa TE ludzie, nie wiedza co traca!!!!! Quote
terier Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Oj nie wiedzą! Bo przecież Neruś to taki słodziak :) zawsze jak go wypuszczam to musi się wyprzytulać :) jest taki kochany :) Quote
hankasanok Posted July 4, 2011 Author Posted July 4, 2011 [quote name='terier']oj nie wiedzą! Bo przecież neruś to taki słodziak :) zawsze jak go wypuszczam to musi się wyprzytulać :) jest taki kochany :)[/quote] gupie ludzie!!!!! Quote
Alicja Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 bo ludzie chcą szczeniaczki i żeby jeszcze umiały wszystko .... Quote
GuniaP Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 [url]http://kundelek.org/images/stories/Pliki/UlotkaNero.pdf[/url] - plakacik reklamowy dla Nera Quote
Recommended Posts