Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Rozumiem Nitencja o czym mowisz, choc sama jeszcze z tym bezposrednio sie nie zderzylam :D moze kiedys sie doczekam!

W sumie to jak juz sie ma wymarzonego psia i wymarzona dziewczyne, to tylko na... potomstwo czekac :wink:

Marcino: W takim razie moge zyczyc, oby sunie okazala sie jak najpiekniejsza i wyrosla na przynajmniej Intera!

• Replies 980
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
Marcino ale warto miec marzenia :)

Aga hmmm jak sie bierze sunie i jesli to kolejny piesek to raczej juz sie patrzy pod katem przyszlosci ( czyli anatomia , rodowod , itd.. ) a jesli to ma byc juz suczka hodowlana to w ogole. Owszem uczucia sa wazne ale ...potem jak sie ma juz ta wymarzona dziewczyne. :) albo psia

czekam na miot który prawdopodobnie będzie dopiero pod koniec 2006 roku :P wiec jeszcze troszke :wink:

a Ty Nitencja gdzie planujesz jakies wystawy?

moze coś zagranicznego?

szykuje się wieksza ekipa na kilak wyjazdów - jak masz ochote zapraszamy :wink:

zdruffko :D

Posted

Dziekuje Marcino za zaproszenia :) a gdzie sie wybieracie na przyszly rok ?? :) U mnie to troche trudno bo najpeirw musze sie do kogos "przyczepic " kto ma samochod. :)

Nooooo to warto czekac :) 2006 juz niedlugo.

Posted
Dziekuje Marcino za zaproszenia :) a gdzie sie wybieracie na przyszly rok ?? :) U mnie to troche trudno bo najpeirw musze sie do kogos "przyczepic " kto ma samochod. :)

Nooooo to warto czekac :) 2006 juz niedlugo.

Budapesz 2x CACIB, potem Europejska, ponownie Bratyslawa i moze wreszcie Rosja :wink:

Posted
Budapesz 2x CACIB, potem Europejska, ponownie Bratyslawa i moze wreszcie Rosja :wink:

:o ale planów

o czyms zapomnialem?

tego to ja nie wiem 8)

duzo tego poprostu.

Posted

o czyms zapomnialem?

tego to ja nie wiem 8)

duzo tego poprostu.

Polske mam zrobioną więc trzeba ruszać w świat :lol:

Posted

o czyms zapomnialem?

tego to ja nie wiem 8)

duzo tego poprostu.

Ruszaj ruszaj :D

Posted

o czyms zapomnialem?

tego to ja nie wiem 8)

duzo tego poprostu.

Ruszaj ruszaj :D

ruszamy :wink:

Posted

prosze o szybkie info gdzie moge umieścić ogłoszenie o sprzedazy szczeniaka - pilnie !!!

może macie jakieś doświadczenia w tym względzie - nie mam czasu ogłaszać przez związek bo zostało mi tylko kilka dni - heeeelp :roll:

thx :wink:

Posted
Mam nadzieję, ze troszkę pomogłam.

A możesz tez opmóc i mnie???

Może ktoś zna kogoś komu się marzy kochanie, posiadanie i wystawianie przepieknego gładkiego foksa albo foksiczki?

f61d2c2a.jpg

f61d2c2f.jpg

Posted
wczoraj dalem ogloszenia w kilku miejscach i najwiewcej wejsc było ze strony www.tresura.pl napisz tam moze ktos sie znajdzie :wink:

powodzenia

Boshe do tego też statystykę prowadzisz :lol:

pewnie :lol:

w necie nic sie sie ukryje, wszytsko widać kto wchodzi, skąd, o której godzinie, co ściąga ze stronki itd :lol: :lol: :lol:

zdrufko :wink:

Posted
wczoraj dalem ogloszenia w kilku miejscach i najwiewcej wejsc było ze strony www.tresura.pl napisz tam moze ktos sie znajdzie :wink:

powodzenia

Marcino, dzięki, a dałbyś mi może też namiary na te inne miejsca?

Posted

jest kilak osob zainteresowanych ale gdzie mała ostatecznie trafi jeszzce nie wiem :roll:

tak jak mówiłem już wcześniej zależy mi żeby mała trafiła do kogoś kto będzie ją wystawiał a nei żeby całe dnie spędzała na kanapie :wink: . Mam nadzieje że do końca tego tygodnia wszytsko będzie jasne

pozdrawiam 8)

Posted

Rozumiem, ze chcesz zeby trafila do kogos o zapatrywaniach wystawowych, ale to ze ktos nie bedzie jej wystawial wcale nie znaczy ze poza kanapa nic nie uswiadczy :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...