aga_ostaszewska Posted November 22, 2004 Posted November 22, 2004 Rozumiem Nitencja o czym mowisz, choc sama jeszcze z tym bezposrednio sie nie zderzylam :D moze kiedys sie doczekam! W sumie to jak juz sie ma wymarzonego psia i wymarzona dziewczyne, to tylko na... potomstwo czekac :wink: Marcino: W takim razie moge zyczyc, oby sunie okazala sie jak najpiekniejsza i wyrosla na przynajmniej Intera!
Marcino1978 Posted November 22, 2004 Posted November 22, 2004 Marcino ale warto miec marzenia :) Aga hmmm jak sie bierze sunie i jesli to kolejny piesek to raczej juz sie patrzy pod katem przyszlosci ( czyli anatomia , rodowod , itd.. ) a jesli to ma byc juz suczka hodowlana to w ogole. Owszem uczucia sa wazne ale ...potem jak sie ma juz ta wymarzona dziewczyne. :) albo psia czekam na miot który prawdopodobnie będzie dopiero pod koniec 2006 roku :P wiec jeszcze troszke :wink: a Ty Nitencja gdzie planujesz jakies wystawy? moze coś zagranicznego? szykuje się wieksza ekipa na kilak wyjazdów - jak masz ochote zapraszamy :wink: zdruffko :D
Nitencja Posted November 23, 2004 Posted November 23, 2004 Dziekuje Marcino za zaproszenia :) a gdzie sie wybieracie na przyszly rok ?? :) U mnie to troche trudno bo najpeirw musze sie do kogos "przyczepic " kto ma samochod. :) Nooooo to warto czekac :) 2006 juz niedlugo.
Marcino1978 Posted November 23, 2004 Posted November 23, 2004 Dziekuje Marcino za zaproszenia :) a gdzie sie wybieracie na przyszly rok ?? :) U mnie to troche trudno bo najpeirw musze sie do kogos "przyczepic " kto ma samochod. :) Nooooo to warto czekac :) 2006 juz niedlugo. Budapesz 2x CACIB, potem Europejska, ponownie Bratyslawa i moze wreszcie Rosja :wink:
sh_maniak Posted November 24, 2004 Posted November 24, 2004 Budapesz 2x CACIB, potem Europejska, ponownie Bratyslawa i moze wreszcie Rosja :wink: :o ale planów
Marcino1978 Posted November 24, 2004 Posted November 24, 2004 Budapesz 2x CACIB, potem Europejska, ponownie Bratyslawa i moze wreszcie Rosja :wink: :o ale planów o czyms zapomnialem?
sh_maniak Posted November 25, 2004 Posted November 25, 2004 Budapesz 2x CACIB, potem Europejska, ponownie Bratyslawa i moze wreszcie Rosja :wink: :o ale planów o czyms zapomnialem? tego to ja nie wiem 8) duzo tego poprostu.
Marcino1978 Posted November 25, 2004 Posted November 25, 2004 Budapesz 2x CACIB, potem Europejska, ponownie Bratyslawa i moze wreszcie Rosja :wink: :o ale planów o czyms zapomnialem? tego to ja nie wiem 8) duzo tego poprostu. Polske mam zrobioną więc trzeba ruszać w świat :lol:
aga_ostaszewska Posted November 25, 2004 Posted November 25, 2004 Marcino: zy juz wiadomo co z ta cudna dziewczynka z przepieknymi oczkami :wink: ?
Marcino1978 Posted November 25, 2004 Posted November 25, 2004 jeszcze nie niestety :roll: dam znać jak będzie po sprawie :wink:
sh_maniak Posted November 27, 2004 Posted November 27, 2004 Budapesz 2x CACIB, potem Europejska, ponownie Bratyslawa i moze wreszcie Rosja :wink: :o ale planów o czyms zapomnialem? tego to ja nie wiem 8) duzo tego poprostu. Polske mam zrobioną więc trzeba ruszać w świat :lol: Ruszaj ruszaj :D
Marcino1978 Posted November 27, 2004 Posted November 27, 2004 Budapesz 2x CACIB, potem Europejska, ponownie Bratyslawa i moze wreszcie Rosja :wink: :o ale planów o czyms zapomnialem? tego to ja nie wiem 8) duzo tego poprostu. Polske mam zrobioną więc trzeba ruszać w świat :lol: Ruszaj ruszaj :D ruszamy :wink:
Marcino1978 Posted November 27, 2004 Posted November 27, 2004 prosze o szybkie info gdzie moge umieścić ogłoszenie o sprzedazy szczeniaka - pilnie !!! może macie jakieś doświadczenia w tym względzie - nie mam czasu ogłaszać przez związek bo zostało mi tylko kilka dni - heeeelp :roll: thx :wink:
Marcino1978 Posted November 28, 2004 Posted November 28, 2004 dzięki Marta:calus: mam nadzieje ze wszytsko pojdzie gładko :wink:
sh_maniak Posted November 29, 2004 Posted November 29, 2004 dzięki Marta:calus:mam nadzieje ze wszytsko pojdzie gładko :wink: :D
Fuka Posted November 29, 2004 Posted November 29, 2004 Mam nadzieję, ze troszkę pomogłam. A możesz tez opmóc i mnie??? Może ktoś zna kogoś komu się marzy kochanie, posiadanie i wystawianie przepieknego gładkiego foksa albo foksiczki?
Marcino1978 Posted November 29, 2004 Posted November 29, 2004 wczoraj dalem ogloszenia w kilku miejscach i najwiewcej wejsc było ze strony www.tresura.pl napisz tam moze ktos sie znajdzie :wink: powodzenia
sh_maniak Posted December 2, 2004 Posted December 2, 2004 wczoraj dalem ogloszenia w kilku miejscach i najwiewcej wejsc było ze strony www.tresura.pl napisz tam moze ktos sie znajdzie :wink: powodzenia Boshe do tego też statystykę prowadzisz :lol:
Marcino1978 Posted December 2, 2004 Posted December 2, 2004 wczoraj dalem ogloszenia w kilku miejscach i najwiewcej wejsc było ze strony www.tresura.pl napisz tam moze ktos sie znajdzie :wink: powodzenia Boshe do tego też statystykę prowadzisz :lol: pewnie :lol: w necie nic sie sie ukryje, wszytsko widać kto wchodzi, skąd, o której godzinie, co ściąga ze stronki itd :lol: :lol: :lol: zdrufko :wink:
sh_maniak Posted December 2, 2004 Posted December 2, 2004 :lol: aż strach się ciebie szpiegu netowy bać 8)
Fuka Posted December 2, 2004 Posted December 2, 2004 wczoraj dalem ogloszenia w kilku miejscach i najwiewcej wejsc było ze strony www.tresura.pl napisz tam moze ktos sie znajdzie :wink: powodzenia Marcino, dzięki, a dałbyś mi może też namiary na te inne miejsca?
Marcino1978 Posted December 6, 2004 Posted December 6, 2004 jest kilak osob zainteresowanych ale gdzie mała ostatecznie trafi jeszzce nie wiem :roll: tak jak mówiłem już wcześniej zależy mi żeby mała trafiła do kogoś kto będzie ją wystawiał a nei żeby całe dnie spędzała na kanapie :wink: . Mam nadzieje że do końca tego tygodnia wszytsko będzie jasne pozdrawiam 8)
UTAAP Posted December 6, 2004 Posted December 6, 2004 Rozumiem, ze chcesz zeby trafila do kogos o zapatrywaniach wystawowych, ale to ze ktos nie bedzie jej wystawial wcale nie znaczy ze poza kanapa nic nie uswiadczy :lol:
Recommended Posts