czapla Posted February 11, 2005 Posted February 11, 2005 Oj Rybka, wiem o czym mowisz, ja musze dwa potwory wyszykowac, no i jeszcze pogoda zapowiada sie beznadziejnie. Nie mogl ten mrozek potrzymac do poniedzialku? Czyzbys wybierala sie do Bydgoszczy?
SiedzacyWol Posted February 11, 2005 Posted February 11, 2005 Tylko niech ktos z Was wezmie aparat co robi zdjecia ! To bedziemy trzymac te kciuki !! wol :angel:
SiedzacyWol Posted February 11, 2005 Posted February 11, 2005 na [url]http://pg.photos.yahoo.com/ph/stańczak2001/my_photos[/url] sa nowe zdjecia z III i IV wheatenady i dorzucone do I grupowe zdjecie WOL
Rybka Posted February 11, 2005 Posted February 11, 2005 [quote name='czapla']Oj Rybka, wiem o czym mowisz, ja musze dwa potwory wyszykowac, no i jeszcze pogoda zapowiada sie beznadziejnie. Nie mogl ten mrozek potrzymac do poniedzialku? Czyzbys wybierala sie do Bydgoszczy?[/quote]To bedzie Nasz debiut :D Aparat biore napewno :angel: ale jesli chodzi o softy to raczej nie bedzie czego ogladac :( ..za malo
Marcino1978 Posted February 11, 2005 Posted February 11, 2005 poza Lilu jest jeszcze jakis psiak - wydaje mi sie ze Charlon od Pana Edwarda w mł. zobaczymy :wink:
Flaire Posted February 14, 2005 Posted February 14, 2005 Ja wiem tylko, że jakiś wheaten za Airedala chciał robić :wink: .
aga_ostaszewska Posted February 15, 2005 Posted February 15, 2005 [quote name='Flaire']Ja wiem tylko, że jakiś wheaten za Airedala chciał robić :wink: .[/quote] :hmmmm:
PALATINA Posted February 15, 2005 Author Posted February 15, 2005 CZEKAMY!!!! ----------------------------------------------------------------------------- PS. UTAAP pożyczyłam wasze szelki na sanki :wink:
PALATINA Posted February 16, 2005 Author Posted February 16, 2005 [quote name='aga_ostaszewska']Hop hop Rybka?! Jak Wam poszlo?[/quote] Ej no, wystawiacie naszą cierpliwośc na ciężką próbę! :-?
Marcino1978 Posted February 16, 2005 Posted February 16, 2005 moze ja napisze dwa zdania bo widzie ze Rybki nie ma: Lilu dostała dobry opis, wszytsko jest ok poza obcięciem i to mnie cieszy, włos odrosnie i sie poprawi tak jak powinien wyglądać, słowa sedziny " obcięcie softa to duza sztuka i nad tym trzeba popracowac" więc popracujemy :wink: pozdrawiam
sh_maniak Posted February 16, 2005 Posted February 16, 2005 Ja widziałam Lilu :D Śliczna dziwczynka :angel: a te kąciki i ruch :iloveyou:
Flaire Posted February 16, 2005 Posted February 16, 2005 A ja ciągle nie wiem, który to wheaten próbował za Airedala robić :wink: .
Flaire Posted February 16, 2005 Posted February 16, 2005 [quote name='Marcino1978']co masz na mysli?[/quote]W czasie oceny AT (o ile pamiętam, porównania o zwycięstwo rasy), na ring wbiegł wheaten... 8) . Ale nie wygrał :wink: .
Marcino1978 Posted February 16, 2005 Posted February 16, 2005 nie wiem, nie widzialem tego, pewnie nie mogl sie juz doczekac oceny :wink:
aga_ostaszewska Posted February 16, 2005 Posted February 16, 2005 [b]Marcino:[/b] Dlaczego Rybka sie nie odzywa?
aga_ostaszewska Posted February 16, 2005 Posted February 16, 2005 Ja tylko mam nadzieje, ze to nie przez wystawe... Nie mozna sie zniechecac! A Rybka robila Lilu sama?
Marcino1978 Posted February 16, 2005 Posted February 16, 2005 nie napewno nie przez wystawe :wink: dostała opis naprawde niezły - tylko to obcięcie :wink: Mamy panad miesięc czasu do następnej wystawy więc będzie dobrze :wink:
Rybka Posted February 16, 2005 Posted February 16, 2005 Jestem :roll: i nie powiem ze sie nie zrazilam :( bo jakos tak mi dziwnie...musze to przemyslec wszystko w sumie. Lilu wyszla ok. Ladnie chodzila, ladnie sie wystawiala ale jednak nie wszlo tak jak mialo wyjsc :roll: ...
Flaire Posted February 16, 2005 Posted February 16, 2005 [quote name='Rybka']Lilu wyszla ok. Ladnie chodzila, ladnie sie wystawiala ale jednak nie wszlo tak jak mialo wyjsc :roll: ...[/quote]Rybka, a co było nie tak?
Rybka Posted February 16, 2005 Posted February 16, 2005 [quote name='Flaire'][quote name='Rybka']Lilu wyszla ok. Ladnie chodzila, ladnie sie wystawiala ale jednak nie wszlo tak jak mialo wyjsc :roll: ...[/quote]Rybka, a co było nie tak?[/quote]w sumie sama nie wiem :roll: ale napewno sciecie bylo do niczego. Najwazniejsze ze Lilu sie podobalo :wink: reszta nie jest wazna . Ale dostac na dzien dobry bdb to troche mnie przybilo :( . Ale drugi soft mial to samo wiec chyba nie powinnam sie przejmowac. Sama nie wiem...moja pierwsza wystawa wiec co ja moge wiedziec :wink:
Recommended Posts