Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='UTAAP']A moze jednak sie uda. Ostatnio bylismy dwie godziny, wiec moze byscie wpadli chociaz na godzinke, na pol :roll: Nie chodzi przeciez o to ze mamy byc punkt 12-ta i "warowac" przy pomniku, mozna poprostu przyjsc, przywitac sie dac psiakom chwile sie poganiac i wrocic do swoich spraw, ale oczywiscie nikogo nie zmuszamy :wink: ...[/quote]Zastanowie sie bo bardzo bym chciala :D ale wiesz teraz mam sesje i to ciezki m-c jest :-? .
Przedyskutuje z TZ i wtedy podejme decyzje :wink: . Jak cos to napisze :D

• Replies 980
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[b]Witaj, :D ale tak łatwo z nami nie bedzie - musisz sie przedstawić, a scislej opowiedziec o swoim psie, a najlepiej wkleic jakies zdjecia.[/b]

Posted

Jeszcze nie wiem jak zalaczyc zdjecie . Dopiero co zalogowalam sie na dogomaniakach . Jak tylko sie uda to wysle .
:angel:
A dobrze
o psach sprobuje zrobic zagadke ? jesli pozwolicie ?
zebyscie zgadli jakie mam psy.

numer jeden. urodzil sie w moicie ale nie wiem jak duzym .. jak go zabieralam nie wiem ile mial tygodni bo tego sami wlasciciele suki nie wiedzieli. Nie wiedzialam jak duzy bedzie i jaki bedzie mial charakter .
Ma silny tylo-zgryz i bardzo pobudliwy charkter, duzo szczeka i nigdy nie wiem co moze byc powodem jego lekliwosci. Boi sie ludzi.( juz mniej) kocha SWOJE koty , niekocha obcych kotow . Umie otwierac wszystkie drzwi . KIM jestem ? teraz ma 8 lat i jest kastratem

numer dwa : Jest czarnego wlosa , o mocnej kosci , kopiowanym ogonie , uszu sie nie kopjuje - uszy zwisja rownolegle do szyji . Oczy zaslania potezna grzywa ktora wraz z broda nadaje psu wyrazu "strego drwala" . Psa tego sie nie trymuje jak wiekszosc uwaza a tylko reguralnie obcina inaczej wygladem przypominac moze inne dwie podobne rasy . Strzyzenie jest bardzo charakterystyczne dla rasy - maszynka goli sie 'lotnisko " na glowie . Z wygladu jest wielkim miskiem po poznaniu zwinnym kotem , bardzo delikantym charakterze i z nerwami ze stali . Bardzo chetnie i szybko sie uczy - ma teraz 6 lat niedlugo konczy kariere wystawowa i bedzie ciach ciach po jajkach
numer trzy i czetery tak jak numer dwa tylko juz z ogonkami maja 3 miesiace i 15 miesiecy

numer piec : wiu wiu tu bylam , juz tam jestem , biegac biegac !!! szczekac , ach gdzie kot , wiu hyc hyc bum ( spadla miska ze stolu ) bo sprawdzala czy jest pusta . HYc ugryze numer dwa moze ze mna pobiega .
Skok na fotel - czy mam czas odpoczywac ? hyc idzie ktos , hau hau znow biegam bo szkoda czasu . nie spie bo szkoda na to czasu ......
mam 17 miesiecy

POZDRAWIAM

Posted

Niestety nie pojdzie z tego servera zdjecie :( tzn nie pojawi sie bo dgm nie potrafi tego przetworzyc :(

Moge Wam tylko [url=http://pg.photos.yahoo.com/ph/stanczak2001/detail?.dir=db9f&.dnm=b0dc.jpg&.src=ph]link[/url] pokazac :D jak wyglada psiak [b]SiedzacyWol[/b] :wink:

Posted

[b]Fuka[/b] to i tak nie pojdzie :( za skomplikowany link jest :lol: :wink:

A tak w ogole Witam nowego dogomaniaka :angel: w Naszym gronie :) . :drinking:

Posted

[quote name='Fuka']no właśnie tyz do tego doszłam.... jak probowałam wkleic i nic nie poszlo :roll:[/quote]Poprostu dgm moze pokazac zwykly link do zdjecia a jesli sa tam rozne znaczniki ktore przetwazaja zdjecie dgm sie gubi i nie wyswietli sie napewno. Poza tym musi byc rozszerzenie jpg gif lub tiff bo inaczej tez nie otworzy bo nie wie co to za plik jest :wink:

Posted

[quote name='SiedzacyWol']
[url]http://foto.onet.pl/upload/11/14/_408571_n.jpg[/url]
No jeszcze raz probuje wyslac zdjecia - zabijcie meni jesli mi sie nie uda [/quote]nio i super udalo sie :angel: i do tego jaka super fotka :D

gratuluje :angel:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...