Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='sunia2000']Czekam na przelew od przyszłego wlaściciela, gdy go otrzymam to wysyłamy kase wraz z próbką krwi na badanie na przeciwciała i od tego momentu jeszcze 6 m-cy trzeba czekac(te 6 miecha to wymysł U.K.):([/QUOTE]
ależ to bez sensu... unia-szmunia a Angole swoje :shake: nie wnikałam nigdy czym to jest uzasadnione, ale czym by nie było, to na pewno jest mocno przesadzone...

Posted

Bede czekal .... a chodzi o to ze w anglii nie ma wscieklizny i dlatego podobno to jest zeby jej nie przywozic ale nie jestem do konca pewien a przelew bedzie szedl jutro z rana.

Posted

a kiedy mala pojedzie do kikou? szkoda, zeby w schronie czekala..

ja kiedys odziedziczylam po wujku psa z Australii, wujek z nim przylecial do Polski -chcial wrocic na stale, ale nie wypalilo i wrocil do Australii a psiaka zostawil nam , bo wlasnie musialby byc na 6 msc kwarantannie.

Posted

podsyłam świeżutki wątek o paskudnym pseudo ONków w wielkopolskiem - proszę, zaglądnijcie, psy żyją w koszmarnych warunkach:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/207462-pseudohodowla-ko%C5%82o-Pi%C5%82y-9-ps%C3%B3w-w-syfie[/url]

Posted

Nie zapomnijcie jej czegos zabrac .... zrobcie jej kanapki na droge. Cherbatke w termos ... aaaa i to o czym ja zawsze zapominam ... ladowarke do telefonu no i jej kosmetyki :) przeciez musi dbac o siebie .... i ubranka na kazda pogode :) no a jak bedzie na miejscu to niech sobie zrobi jakies zdjecia i wysle nam tutaj :)