barb Posted January 3, 2015 Posted January 3, 2015 dzieki Liczę, że Sunia2000 zweryfikuje moje odpowiedzi. Quote
sunia2000 Posted January 3, 2015 Author Posted January 3, 2015 Tak barb wszystko się zgadza:) Najpierw była u kikou gdzie miała dojść do siebie przed wyjazdem do anglii, niestety z angli pozostało tylko wspomnienie, nawet obiecane deklaracje przez niedoszłego właściciela się skończyły dawwnnoooo temu:( U kikou niestety Viki się trochę zaczęła rządzić i podgryzać staruszki, do tego stopnia że stanowiła dla nich zagrożenie.Musiał opuścić kikou i tak trafiła do p.Ireny.Obecnie to bardziej PDT, bo z tych "bezpańskich"psów pozostała tylko Viki.Kiedyś było tam trochę schroniskowców ale obecnie oprócz psów p.Ireny jest tylko Viki. Niestety, bądź "stety" Viki mieszka tam w kojcu, "stety" dlatego że Viki to bardzo odpowiada.Na próby zaciągnięcia do domu mówi stanowczo "nie":) Malgoska a skąd zapytanie?czyżbyś miała jakiś pomysł?coś by ci chodziło po głowie w związku z Viki? Quote
barb Posted January 3, 2015 Posted January 3, 2015 Tak barb wszystko się zgadza:) Najpierw była u kikou gdzie miała dojść do siebie przed wyjazdem do anglii, niestety z angli pozostało tylko wspomnienie, nawet obiecane deklaracje przez niedoszłego właściciela się skończyły dawwnnoooo temu:( U kikou niestety Viki się trochę zaczęła rządzić i podgryzać staruszki, do tego stopnia że stanowiła dla nich zagrożenie.Musiał opuścić kikou i tak trafiła do p.Ireny.Obecnie to bardziej PDT, bo z tych "bezpańskich"psów pozostała tylko Viki.Kiedyś było tam trochę schroniskowców ale obecnie oprócz psów p.Ireny jest tylko Viki. Niestety, bądź "stety" Viki mieszka tam w kojcu, "stety" dlatego że Viki to bardzo odpowiada.Na próby zaciągnięcia do domu mówi stanowczo "nie":) Malgoska a skąd zapytanie?czyżbyś miała jakiś pomysł?coś by ci chodziło po głowie w związku z Viki?Czyli nic nie pokręciłam. To dobrze, że Malgoska zajrzała do Viki, miejmy nadzieję, że z nami zostanie. Ostatnio chyba tylko we dwie tu piszemy... Viki miała w zeszłym roku takie ładne, świąteczne zdjęcia ale nie zachowały mi się w komputerze. Możnaby je dodać do ogłoszeń tylko trzeba poszperać na wątku.. Quote
barb Posted January 3, 2015 Posted January 3, 2015 WESOŁYCH ŚWIĄT ;-)Niestety... piękne fotki zniknęły... Suniu, nie masz ich zapisanych ? Quote
sunia2000 Posted January 3, 2015 Author Posted January 3, 2015 Czyli nic nie pokręciłam. To dobrze, że Malgoska zajrzała do Viki, miejmy nadzieję, że z nami zostanie. Ostatnio chyba tylko we dwie tu piszemy... Viki miała w zeszłym roku takie ładne, świąteczne zdjęcia ale nie zachowały mi się w komputerze. Możnaby je dodać do ogłoszeń tylko trzeba poszperać na wątku.. Niestety nie zgrałam ich na photobucket do galerii zdj Viki a ściągnięte miałam na straym komputerze, w którym padł mi dysk i wszystko straciłam:( Quote
barb Posted January 3, 2015 Posted January 3, 2015 Niestety nie zgrałam ich na photobucket do galerii zdj Viki a ściągnięte miałam na straym komputerze, w którym padł mi dysk i wszystko straciłam:(Przeszukałam jeszcze raz komputer i znalazlam !!! Niestety na dogo nie umiem wstawić ale dodam do ogłoszeń a tu wklejam link.http://olx.pl/oferta/viki-dobrze-przypilnuje-domu-i-ogrodu-CID103-ID5SCa1.html Quote
sunia2000 Posted January 3, 2015 Author Posted January 3, 2015 Viki świątecznie: [URL=http://s913.photobucket.com/user/dkm_wally/media/viki%20lipiec/148498463_7_1000x700_viki-dobrze-przypilnuje-domu-i-ogrodu-_rev026_zps0dd779f7.jpg.html][/URL] [URL=http://s913.photobucket.com/user/dkm_wally/media/viki%20lipiec/148498463_2_1000x700_viki-dobrze-przypilnuje-domu-i-ogrodu-dodaj-zdjecia_rev026_zps4c107413.jpg.html][/URL] Dziękuje barb:) Quote
sunia2000 Posted January 3, 2015 Author Posted January 3, 2015 kiedyś zajrzała tu dominikabankert, obiecała wspomnieć fundacji niemieckiej o Viki ale chyba nie są nią zainteresowani:( Quote
barb Posted January 3, 2015 Posted January 3, 2015 Przed chwilą wyslalam Ci te fotki na maila a tu niespodzianka - już wstawione. Quote
sunia2000 Posted January 3, 2015 Author Posted January 3, 2015 Przed chwilą wyslalam Ci te fotki na maila a tu niespodzianka - już wstawione. Mhh łatwiej by mi było poprosić o maila ale że lubie utrudniac sobie życie więc skopiowałam z ogłoszenia:D Quote
BORYSboxer Posted January 3, 2015 Posted January 3, 2015 Ech...w ogóle, gdzie ci wszyscy ludzie z wątku... Ja podobno miałam przynieść szczęście, ale niestety bo Viki nadal nie.ma domku... Quote
sharka Posted January 3, 2015 Posted January 3, 2015 no ja jestem, ale nie mam pomysłu to się nie odzywam :/ Quote
barb Posted January 4, 2015 Posted January 4, 2015 Znacznie raźniej. Suniu, czy Ty rozsyłalaś zaproszenia na bazarek Viki ? Może pomóc ? Link można umieścić w podpisie ? Quote
sunia2000 Posted January 4, 2015 Author Posted January 4, 2015 Barb wysyłałam kika razy, zresztą na poczatku było tu dużo osób, ale jak się nic nie dzieje, a zwłaszcza jak pies juz bezpieczny to większość osób znika. U Viki nic się nie dzieje, nie ma żadnych dziwnych tel ani maila.Zdrowie jej na szczęście dopisuje, nie licząc łapy na którą kuleje jak nadweręzy sobie. A wiadomo ze jak się nic nie dzieje, to dla ludzisk nudno na wątku i się nie pokazują:( Quote
barb Posted January 4, 2015 Posted January 4, 2015 Barb wysyłałam kika razy, zresztą na poczatku było tu dużo osób, ale jak się nic nie dzieje, a zwłaszcza jak pies juz bezpieczny to większość osób znika. U Viki nic się nie dzieje, nie ma żadnych dziwnych tel ani maila.Zdrowie jej na szczęście dopisuje, nie licząc łapy na którą kuleje jak nadweręzy sobie. A wiadomo ze jak się nic nie dzieje, to dla ludzisk nudno na wątku i się nie pokazują:( Suniu, chodziło mi o zaproszenia na obecny bazarek dla Viki. Co do wątku Vikuni to pamiętam, że kiedyś było to gwarno a potem, pomału osób ubywało. Quote
sharka Posted January 4, 2015 Posted January 4, 2015 kameralnie jest... tylko żeby nie trzeba było się o finanse martwić :/ Quote
sunia2000 Posted January 4, 2015 Author Posted January 4, 2015 kameralnie jest... tylko żeby nie trzeba było się o finanse martwić :/ Póki mam co wystawiać na bazarkach to będziemy jakoś ciągnąć:) MArzy mi się, żeby zarabiać tyle żebym mogła sama finansować jej pobyt - może za kilka lat się uda:D Quote
sunia2000 Posted January 5, 2015 Author Posted January 5, 2015 Dziekuje sharce i Mruczce za kolejen stałe wpłaty :) wprawdzie Viki znów na minusie ale może dzięki wpływom z bazarku:http://www.dogomania.com/forum/topic/144718-samochodziki-ubranka-dla-ps%C3%B3w-kosmetyki-dla-viki-do-10012015-do-godz-2000/ wyjdzie z długu:) Quote
Figunia Posted January 5, 2015 Posted January 5, 2015 Moze nie taka znowu wierna ciotka ze mnie, ale zagladam do Viki zawsze... Quote
dominikabankert Posted January 5, 2015 Posted January 5, 2015 wplace Viki chociaz stowke okolo 25 stycznia jak bede w Polsce:( Quote
sunia2000 Posted January 7, 2015 Author Posted January 7, 2015 wplace Viki chociaz stowke okolo 25 stycznia jak bede w Polsce:( Witamy ponownie na wątku Viki :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: A tymczasem dotarły do Vikuni wpłaty od MArudy i barb - dziekujemy :loveu: :loveu: :loveu: Quote
sunia2000 Posted January 11, 2015 Author Posted January 11, 2015 Dotarła wpłata do ciotki Kocurek - dziekujemy:) Czy wie ktoś co trzeba zrobić żeby działały emoikonki?:/ Quote
barb Posted January 11, 2015 Posted January 11, 2015 Dotarła wpłata do ciotki Kocurek - dziekujemy:) Czy wie ktoś co trzeba zrobić żeby działały emoikonki?:/ Mnie też nie działają... To chyba od przeglądarki zależy? Quote
Recommended Posts