sunia2000 Posted January 5, 2014 Author Posted January 5, 2014 Wpłynęły $ od cioteczek sharka i Mruczka - serdecznie dziękujemy:multi: Z trwającego bazarku będzie trochę $ dla Vikuni, myślałam nad ogłoszeniem wyróżnionym bądź w jakiejś gazecie - co teraz jest najczęściej odwiedzane i na czasie?Poproszę o radę:) Quote
barb Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 [quote name='barb']Dodałam te piękne, świąteczne fotki do ogłoszeń Viki na alegratce i tablicy :tree1:[/QUOTE] [URL]http://alegratka.pl/ogloszenie/viki-szuka-spokojnego-domu-20667039.html[/URL] [URL]http://tablica.pl/oferta/viki-szuka-spokojnego-domu-IDKznr.html[/URL] [quote name='sunia2000']Wpłynęły $ od cioteczek sharka i Mruczka - serdecznie dziękujemy:multi: Z trwającego bazarku będzie trochę $ dla Vikuni, myślałam nad ogłoszeniem wyróżnionym bądź w jakiejś gazecie - co teraz jest najczęściej odwiedzane i na czasie?Poproszę o radę:)[/QUOTE] W necie tablica albo gumtree ? Ale może gazeta bylaby skuteczniejsza. Są na pewno jakieś regionalne wrocławskie ? Quote
sunia2000 Posted January 9, 2014 Author Posted January 9, 2014 Posprawdzam gdzie co i za ile po bazarku coś trzeba jej zafundowac:) A tymczasem serdecznie dziękuje za wpłaty barb i MArudzie:loveu: Quote
sunia2000 Posted January 16, 2014 Author Posted January 16, 2014 Właśnie dotarła wpłata od Weroniki B. z FB - ślicznie dziękujemy za pomoc i pamięć:) Quote
barb Posted January 16, 2014 Posted January 16, 2014 [quote name='sunia2000']Posprawdzam gdzie co i za ile po bazarku coś trzeba jej zafundowac:) A tymczasem serdecznie dziękuje za wpłaty barb i MArudzie:loveu:[/QUOTE] Może jednak ogłoszenie w gazecie ? Quote
sunia2000 Posted January 22, 2014 Author Posted January 22, 2014 [quote name='barb']Może jednak ogłoszenie w gazecie ?[/QUOTE] Lokalna to Wrocławska, ewentualnie w metrze można by - zerknę ile taka przyjemność:) A tymczasem inf ze konto vikuni zasiliło 591zł z bazarku:D:D:D Dotarła również wpłata od cioteczki Kocurek - serdeczie dziękujemy:loveu: Quote
sunia2000 Posted January 22, 2014 Author Posted January 22, 2014 [quote name='sunia2000']Lokalna to Wrocławska, ewentualnie w metrze można by - zerknę ile taka przyjemność:) A tymczasem inf ze konto vikuni zasiliło 591zł z bazarku:D:D:D Dotarła również wpłata od cioteczki Kocurek - serdeczie dziękujemy:loveu:[/QUOTE] A które zdjęcia najładniejsze Vikuni żeby dać do gazety?:) Quote
barb Posted January 22, 2014 Posted January 22, 2014 [quote name='sunia2000']A które zdjęcia najładniejsze Vikuni żeby dać do gazety?:)[/QUOTE] Swiąteczne były super ale już nieaktualne ;) Powklejaj może te ktore uważasz za najlepsze i wspólnie ocenimy. A ile fotek można wstawić ? Quote
sunia2000 Posted January 22, 2014 Author Posted January 22, 2014 Na razie utknęłam na cenniku gazety Wrocławskiej -mnóstwo różnych opcji ale najtańsze 150zł wiec trochę drogą. Na razie wyborcza wydaje się ok. Idę jeszcze zerknąć na metro:) A zdj to chyba 1 wchodzi w grę. Quote
barb Posted January 22, 2014 Posted January 22, 2014 [quote name='sunia2000']Na razie utknęłam na cenniku gazety Wrocławskiej -mnóstwo różnych opcji ale najtańsze 150zł wiec trochę drogą. Na razie wyborcza wydaje się ok. Idę jeszcze zerknąć na metro:) A zdj to chyba 1 wchodzi w grę.[/QUOTE] 150 zl do rzeczywiście dużo. ...U nas kiedyś Nowiny i Zycie Podkarpackie zamieszczały schroniskowe zwierzaczki bezplatnie. We Wroclawiu nie ma takiej opcji ? Quote
sunia2000 Posted January 22, 2014 Author Posted January 22, 2014 We wrocławskiej kiedys tak było, w każdy pt było 2,3 ogloszenia ale od pewnego czasu już chyba tego nie ma - przynajmniej co kupie gazete to nie ma:/ Quote
sharka Posted January 22, 2014 Posted January 22, 2014 sunia, zobacz na wątek Sawany - jest coś o ogłoszeniu w gazecie wrocławskiej: [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/244339-SAWANA-porzucona-po-raz-drugi-zaczynamy-od-początku/page28[/url] Quote
sunia2000 Posted January 30, 2014 Author Posted January 30, 2014 [quote name='sunia2000']Vikunia z koleżanką:) [IMG]http://i913.photobucket.com/albums/ac338/dkm_wally/DSCN2411.jpg[/IMG][/QUOTE] barb myślałam o tym zdj - jest taka dostojna:) Lepsze by było zdj jak stoi ale na wszystkich wygląda jak wypłosz:) chyba że o jakieś zdj mi umknęło:/ Quote
sunia2000 Posted January 30, 2014 Author Posted January 30, 2014 [quote name='sharka']sunia, zobacz na wątek Sawany - jest coś o ogłoszeniu w gazecie wrocławskiej: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/244339-SAWANA-porzucona-po-raz-drugi-zaczynamy-od-początku/page28[/URL][/QUOTE] idę poszperac:) Quote
barb Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 Myślalam ,ze komuś się spodoba na tym zdjęciu przerobionym przez megi345 :lol: [IMG]http://img10.tablica.pl/images_tablicapl/11099081_8_644x461_viki-szuka-spokojnego-domu-_rev001.jpg[/IMG] Quote
sunia2000 Posted January 30, 2014 Author Posted January 30, 2014 W oprawie świątecznej wrzucić?W sumie to jeszcze ksiądz po kolędzie chodzi:) Quote
barb Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 Nie wiem jak ono będzie sie prezentować w gazecie.;) Myślałam, że necie ją ktoś wypatrzy z tą fotką, bo ją dodałam do ogloszeń i udostępniałam na fb. :lol: [URL]http://tablica.pl/oferta/viki-szuka-spokojnego-domu-CID103-IDKznr.html[/URL] może ktoś jeszcze Vikunię udostępni ? To zdjęcie, ktore dałaś jest ladne. :lol: Quote
sunia2000 Posted January 30, 2014 Author Posted January 30, 2014 [quote name='barb']Nie wiem jak ono będzie sie prezentować w gazecie.;) Myślałam, że necie ją ktoś wypatrzy z tą fotką, bo ją dodałam do ogloszeń i udostępniałam na fb. :lol: [URL]http://tablica.pl/oferta/viki-szuka-spokojnego-domu-CID103-IDKznr.html[/URL] może ktoś jeszcze Vikunię udostępni ? To zdjęcie, ktore dałaś jest ladne. :lol:[/QUOTE] Widziałam -podziękował:loveu: Vikunia ma na odswieżanych ogłoszeniach nawet 2 tyś odsłon, z tego był 1 tel gdzie chcieli ją na łańcuch no i tam chęć adopcji do anglii na samym początku:( Ja to mam cichą nadzieję, że za którymś razem jak zadzwonie do viki to jej opiekunka powie że chce żeby Viki u niej została:) Jako jej pies - to by było najlepsze wyjście bez stresu dla Viki, bez kosztów. Quote
monika083 Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 [B]Sunia2000[/B], poslij mi prosze nr konta, przeleje deklaracje od [B]Kocurek[/B], ona ma w tej chwili oroblemy osobiste i nie bedzie tu jakus czas zagladac, bede w jej imieniu slac deklaracje. Quote
sunia2000 Posted February 7, 2014 Author Posted February 7, 2014 [quote name='monika083'][B]Sunia2000[/B], poslij mi prosze nr konta, przeleje deklaracje od [B]Kocurek[/B], ona ma w tej chwili oroblemy osobiste i nie bedzie tu jakus czas zagladac, bede w jej imieniu slac deklaracje.[/QUOTE] Dziękuje - już wysyłam:) Dotarły niezmiennie wpłaty od Mruczki i sharki - dziekujemy za pamięc:loveu: Quote
sunia2000 Posted March 2, 2014 Author Posted March 2, 2014 Nie miałam ostatnio zbyt dużo czasu ale już jestem u Viki i nadrabiam zaległości. barb jako że ty tu głównie jesteś to ciebie zapytam :) Skróciłam tekst o Vikunii do ogłoszenia, coś dodać?coś odjąć?:) Viki - ok 10letnia sunia po przejściach. Znaleziono ją w ciężkim stanie nadzianą na druty. Obecnie w pełni sił, żwawa, wesoła sunia. Jednak nadal nie ufna po tym co ją spotkało.Potrzebuje czasu aby nabrać zaufania do nowej osoby. Poszukuje spokojnego domu z ogrodem, z dala od miejskiego zgiełku. Bez małych dzieci, kotów i innych suk. Lubi towarzystwo dużych spokojnych samców.Obecnie przebywa w hoteliku pod Wrocławiem. Jest wysterylizowana, zaszczepiona, zachipowana.Kontakt w sprawie adopcji:509277122 Quote
barb Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 [quote name='sunia2000']Nie miałam ostatnio zbyt dużo czasu ale już jestem u Viki i nadrabiam zaległości. barb jako że ty tu głównie jesteś to ciebie zapytam :) Skróciłam tekst o Vikunii do ogłoszenia, coś dodać?coś odjąć?:) Viki - ok 10letnia sunia po przejściach. Znaleziono ją w ciężkim stanie nadzianą na druty. Obecnie w pełni sił, żwawa, wesoła sunia. Jednak nadal nie ufna po tym co ją spotkało.Potrzebuje czasu aby nabrać zaufania do nowej osoby. Poszukuje spokojnego domu z ogrodem, z dala od miejskiego zgiełku. Bez małych dzieci, kotów i innych suk. Lubi towarzystwo dużych spokojnych samców.Obecnie przebywa w hoteliku pod Wrocławiem. Jest wysterylizowana, zaszczepiona, zachipowana.Kontakt w sprawie adopcji:509277122[/QUOTE] [quote name='Korenia']Bardzo dobry tekst :)![/QUOTE] Według mnie w porządku. Dodalabym jeszcze wielkość i wagę. Quote
sharka Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 a ja nie wiem czy pisać o przejściach? czy może spróbować bez tego? Quote
Recommended Posts