Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='habits']A co zainteresowany powinien zrobic?[/QUOTE]
myślę, że przede wszystkim zawiadomić schronisko o chęci zaadoptowania suni i wyjaśnić co i jak - panie w biurze wtedy podpowiedzą jak to załatwić. Dodzwonić się do schronu jest bardzo trudno, ale niektórym szczęśliwcom się udaje

Posted

Przede wszystkim trzeba chyba zadzwonic do schorniska i porozmawiac, jak/czy/itp to możliwe, kto zajmie się na miejscu organizowaniem wszystkiego itd. bo jednak jest trochę tego do zrobienia...:
[url]http://www.wielun**********/psie-sprawy,14/wywoz-psa-do-irlandii-albo-anglii,270.html[/url]

Posted

Możliwe na pewno jest, sprawy od weterynaryjne może załatwić lekarz schroniskowy(tak mi przynajmniej powiedział). Nie wiem tylko czy z samym schroniskiem nie będzie problemu, czy nie będą coś kręcić.
Może będzie jutro ktoś w schronie żeby się zapytać?

Posted

sunia2000 dzięki własnie potrzebuje kogoś kto by mnie reprezentował bo jak bym mógł sobie sam to załatwić to ja bym już dawno to zrobił jestem w Anglii chce pomóc Viki zadeklarowałem się z hotelikiem i zapłacę za sprawy prawne co do leczenia i takich innych .... oraz postaram się zorganizować transport .... czy to nie wystarczająco ?? bo zadzwonić do schroniska każdy może i powiedzieć że chce psa ....

Posted

[quote name='habits']sunia2000 dzięki własnie potrzebuje kogoś kto by mnie reprezentował bo jak bym mógł sobie sam to załatwić to ja bym już dawno to zrobił jestem w Anglii chce pomóc Viki zadeklarowałem się z hotelikiem i zapłacę za sprawy prawne co do leczenia i takich innych .... oraz postaram się zorganizować transport .... czy to nie wystarczająco ?? bo zadzwonić do schroniska każdy może i powiedzieć że chce psa ....[/QUOTE]

Szkoda, że ciut wcześniej sprawa nie 'wyszła'... wiem, że krakowianka.fr będzie przewozić Lenę do UK, na przełomie lipiec/sierpień.

Posted

Szkoda:( Habits też będzie w lipcu w polsce i móglby już zabrać Vikuś,ale niestety nie da się ominąć kwarantanny-p......na Anglia, wymyśliła sobie przepisy:angryy:

Póki co trzeba wziąć się sprawy formalne i jak najszybciej wysłać suczke do hoteliku. Niech sobie czeka na Pana w ciepłym domku, a o reszte się nie martwi:)