Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='sunia2000']Przed chwilą aktywowałam ogłoszenie Viki na tablicy- komu mam dziękować?:)[/QUOTE]
Ja nie robilam... jakieś dobre duszki pomagają Viki anonimowo ...

Posted

[quote name='Figunia']zagladam do Viki jak zawsze, z nadzieja...ze kiedys w koncu przeczytam, ze juz w domku sie grzeje...[/QUOTE]
Mam nadzieję, że w hoteliku tez nie marznie.
Suniu, ona tam mieszka w domu nie w budzie ?

Posted

[quote name='barb']Mam nadzieję, że w hoteliku tez nie marznie.
Suniu, ona tam mieszka w domu nie w budzie ?[/QUOTE]

Generalnie dla Viki jest przeznaczony kojec z budą, w zeszłym roku na czas zimy opiekunka przeniosła ją do domu (miała trochę roboty z odgradzaniem Vikuni od jej suk:)) ale Viki korzystała z tego luksusu tylko w nocy (i to na niemal na siłę była zaciągana do środka), w dzień wolała hasać po ogrodzie i dobitnie się o to upominała, nawet w największy mróz:) Widać, że całe zycie musiała spędzić na zewnątrz, nie przyzwyczajona do ciepłej, wygodnej kanapy - taki wiejski, ogrodowy Burek z niej:)

Posted

Na poswiateczne dni, rowniez zycze Kochanym Cioteczkom wszystkiego, co Najlepsze, Najpiekniejsze i Najbardziej Upragnione!

Vikuni - wspanialego domku w koncu!!!!

Posted

Figuniu, piękne życzenia :loveu: Zyczę Ci tego samego a dla Viki oczywiście domku :lol:

odnowiona tablica ze zmienionym tytułem
[URL]http://tablica.pl/oferta/wiki-w-typie-rotweilera-szuka-domu-IDKznr.html[/URL]

Posted

Kochana Barb, dziekuje!!!

A poniewaz dzis Sylwester:

Szczesliwego Nowego Roku w Zdrowiu i Dostatku tak ludziom, jak i zwierzaczkom wszelkim!!!!

Bezdomnym - Domkow !!!!!
Cierpiacym - Zdrowia !!!!
Smutasom - Powodow do Radosci !!!!
Bezrobotnym - Wspanialej Nowej Pracy!!!!!

I niech sie spelni!!!

Posted

Dziękuje serdecznie cioteczce sharce i Mruczce za wpłatę deklaracji:)
Przez chwilę Vikunia była na minusie ale wpadło jeszcze pare groszy z bazarku i dziewczynka na razie na plus:)
A u samej Vikuni jakoś leci:) Dobrze dla niej, że dziewczyna nie zdaje sobie sprawy, że obecne miejsce to tylko tymczasowo. Traktuje je jak swój dom, ciesząc się każdym dniem:) Ogłoszenia ciągle odnawiane ale to chyba na nic się już zdają bo odsłon coraz mniej:(

Posted

[quote name='sunia2000']Zapraszam serdecznie na Vikuniowy bazarek:[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/238707-Kosmetyczno-różniasty-dla-Viki-i-Zahira-do-27-01-2013[/URL][/QUOTE]
Kosmetyki tez są :lol:

Posted

[quote name='Korenia']A mi pokradli to co chciałam ;([/QUOTE]
Pociesz się, że przynajmniej Viki skorzysta :lol: a kasiorka bardzo potrzebna i jej i Zahirowi :lol:

Posted

[quote name='barb']Pociesz się, że przynajmniej Viki skorzysta :lol: a kasiorka bardzo potrzebna i jej i Zahirowi :lol:[/QUOTE]
Z mojej też by skorzystali oni, a nie Rossmann :p