Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Znalazło się miejsce dla Viki w hoteliku u Kikou:) Teraz tylko trzeba uzbierać pieniądze dla suni.
Na początek deklaruje stałą miesięczną wpłate 50 zł.
Proszę o nawet najmniejsze wpłaty.

Posted

[quote name='sunia2000']Znalazło się miejsce dla Viki w hoteliku u Kikou:) Teraz tylko trzeba uzbierać pieniądze dla suni.
Na początek deklaruje stałą miesięczną wpłate 50 zł.
Proszę o nawet najmniejsze wpłaty.[/QUOTE]

cudownie! A ile trzeba uzbierac?

Posted

Zdecydowanie skarbnikiem będzie Patrycja! (Sunia2000) , bo ona będzie musiała całości doglądać, ja tylko jako babcia Basia tradycyjnie zajmę się transportem do Kasi, bo mam po drodze niejako :) Proponuję, żeby Patrycja na pw wysłała nr konta osobom zainteresowanym wpłatami. Ogromnie dziękuję terierfanko! Zbrojeniówka na prawde nie ma szans w schronisku! I tak cud, że w ogóle żyje. jak ją widziałam pierwszy raz , a potem dziewczyny w biurze zaczęły opowiadać ze szczgółami CO się stało i jak ona jest podziurawiona, to zwiałam , zatkałam uszy i nawet nie chciałam o tym myślec - to niewiarygodne, że ona wróciła do zdrowia - teraz trzeba pomóc wrócic jej do życia.

Posted

Widzę,że mianowano mnie skarbnikiem:)
Oczywiście dla Viki wszystko!
Na razie jest 50 zł stałej deklaracji i 50zł jednorazowej, brakuje 150 i Viki mogłaby już jechać do ciepłego domku!

Posted

Jestem na zaproszenie Basi1244. Wierzyć się nie chce, ile ta mała się nacierpiała. Ból a teraz strach :( Dokładam się 50zł jednorazowo, byle jak najszybciej opuściła schron. Postaram się też potem dołożyć 20zł stałej ( tylko w razie czego, przypomnijcie mi :modla:).