Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='sunia2000']Widziałam, widziałam:) Szkoda, że nie można takich psich reklam robić na przystankach:)[/QUOTE]

A nie jesteś zla, że ja tu wstawilam? Jedna ciotka nam takie cudo zrobila.

A mozna wstawić u Viki link do bazarku Wawer, ktora kiedyś pomogla Viki?

Posted

[quote name='sunia2000']Ślicznotka bez zmian, zyje sobie na wsi biegając wesoło po ogrodzie.....szkoda tylko, że to nie jej prywatny ogród:([/QUOTE]

Oj, szkoda :-(
I żadnych telefonow w sprawie Viki?

Posted

Mozna ja wykopać znow, ale trzeba dać też sznse kotkowi. ;)
Tylko ten portal bardzo szwankuje. Nie otwieraja sie zdjęcia w ogloszeniach. Ogloszenia sie nie usuwaja i nie edytują.
A szkoda bo lubilam tam wcześniej robić ogloszenia. :shake:

Posted

barb, masz rację, niech i kotek ma szansę na jakąś promocję.
W związku z tym, że nasze dolnośląskie strony nie działają
a nawet nie mogę zalogować się do portalu, wysłałam maila do
technicznego.

Posted

[quote name='iwstar58']barb, masz rację, niech i kotek ma szansę na jakąś promocję.
W związku z tym, że nasze dolnośląskie strony nie działają
a nawet nie mogę zalogować się do portalu, wysłałam maila do
technicznego.[/QUOTE]

Nie dzialaja nie tylko dolnośląskie strony ale i podkarpackie też. Czyli pewnie wszystkie. Ostatnio usuwalam 2 ogloszenia psow ze Schroniska w Orzechowcach, ktore są już za TM i niestety dalej na stronie figuruja jako do adopcji. A jak sie loguję to w moich ogloszeniach psy są usunięte. To samo z edycją. Zmienilam dane w ogloszeniu Chaby, a na stronie wszystko po staremu. A to byl kiedyś świetny portal. :shake:

Posted

[quote name='sunia2000']Jeśli co ma pomóc jakiemuś psiakowi to wstawiaj co chcesz i gdzie chcesz na moich wątkach:)[/QUOTE]

Korzystając z wyrazonej zgody :oops: [url]http://www.dogomania.pl/threads/215110-Podręczniki-dla-Oczki-i-Kamy-zostały-po-śmierci-Zuzki-pod-opieką-Dogomaniaków[/url]...