monika083 Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 [quote name='habits']Cio juz nikt nic nie pisze...[/QUOTE] a bo mloda juz bezpieczna to sie ciotki uspokoily:) Quote
habits Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 He :) potrebuje adresy i numery telefonow z kim sie skontaktowac jak bede jechac do viki Quote
sunia2000 Posted May 27, 2011 Author Posted May 27, 2011 Vikuś najprawdopodobniej sama nadziała się na te druty. P.Kasia mówiła,że dziewczynka nie ma przed niczym lęku (oprócz ludzi). Okno na wysokości 1,5m to dla niej pikuś, mimo swojej wagi Vikus bez problemu sobie przez nie wyskakuje. Moskitiera w oknie?Żaden problem, wyskoczy i przez nią. Ścianka odgradzająca część domu?Dla Viki dom nie jest przegrodzony:) Skoczne,żywe dziewczę, pokorne i karne ładnie słuchające się człowieka. Co P.Kasia powie to święte:) To dobre wieści, złe takie,że dla Vikuś liczy się tylko człowiek, w stadzie z innymi psami pojawiają się sprzeczki, kilka psów już zaatakowała:( Zobaczymy jak to będzie z tymi psami... Quote
habits Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 Z psami to raczej nie problem zyje teraz z 18 ale jak bedzie caly czas ze mna to moze byc ze na spacerku bedzie grzeczna sie okaze ..... Quote
sunia2000 Posted May 28, 2011 Author Posted May 28, 2011 Kasia za każdym razem podkreśla jaka to Viki inteligentna psina, więc myśle, że nie będzie z nią problemów:) No i hotelik to nie to samo co prawdziwy dom:) Quote
Mysza2 Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 wpadłam to obejrzeć okiem "strasznej teściowej" :evil_lol: narzeczoną Lisia :):):) Cudniasta, tylko Lisio będzie tęsknił jak Viki do domu pojedzie. A czy ten anioł do którego Viki idzie nie zakochałby się też w Lisiu? :p Quote
monika083 Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 [quote name='habits']Z psami to raczej nie problem zyje teraz z 18 ale jak bedzie caly czas ze mna to moze byc ze na spacerku bedzie grzeczna sie okaze .....[/QUOTE] poprostu bedziecie omijac obce psy na spacerku:P po co sie stresowac:) Quote
fiorsteinbock Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 [quote name='Mysza2']wpadłam to obejrzeć okiem "strasznej teściowej" :evil_lol: narzeczoną Lisia :):):) Cudniasta, tylko Lisio będzie tęsknił jak Viki do domu pojedzie. A czy ten anioł do którego Viki idzie nie zakochałby się też w Lisiu? :p[/QUOTE] I ja przydreptałam do Pannicy, która nam Lisia w sobie rozkochala :) Panie Aniele, czy mix akity nie znalazlby miejsca z raju? hehhehe :) Quote
habits Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Chcialbym wziasc cala 18-tke ale niestety nie dam rady pozatym zostane tatusiem w grudniu wiec 1 piesek mi wystarczy. Quote
sunia2000 Posted June 5, 2011 Author Posted June 5, 2011 Vikuś miziam Cię i wachluje w ten upalny, duszny dzionek! Bądź grzeczna u cioci Kasi:) Quote
sunia2000 Posted June 7, 2011 Author Posted June 7, 2011 Wachluje cię Vikuś w tą parnotę i duchotę:) Quote
sunia2000 Posted June 8, 2011 Author Posted June 8, 2011 To może się zamienimy?Bo upał wychodzi mi już bokiem:angryy: Quote
sunia2000 Posted June 9, 2011 Author Posted June 9, 2011 Vikunia obecnie przechodzi "TE" dni, z tego powodu musi siedzieć w kojcu i wychodzić na samotne spacery. Za to przed kojcem ma stadko adoratorów:) Quote
habits Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 He spoko a po "TYCH' dniach do gojca wrzucic musicie dzieciaka z jedzeniem ... Sprawdzimy czy przezyje :) zrobimy zaklady :p Quote
sunia2000 Posted June 10, 2011 Author Posted June 10, 2011 Pozostawie to bez komentarza......... Quote
habits Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 no co sama mi napisałaś ze musicie jakiegoś dzieciaka wypożyczyć ;D heheheheheh Quote
Recommended Posts